Gå til innhold
  • Bli medlem

Mest snelle for pengene, under 1000kr


ViktorS

Anbefalte innlegg

Annonse

Hei,

Eg bruker selv Abu Cardinal Sorøn STX10 til fjellfiske og mener det er en fantastisk god snelle. Den har også spole spesielt designet for Fireline / Superliner.

Du får kjøpt den hos http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Haspelsneller/Abu-Garcia/Cardinal-Sorøn/Abu-Cardinal-Sorön-STX-10-Saltwater-Haspelsnelle-til-saltvannsfiske-118630-p0000049970 og er nå på tilbud for under tusenlappen.

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Shimano sneller er aldri feil, jeg har mange og har holdt meg til Shimano etter jeg kjøpte min første Exage snelle for mange år siden. Og selv de billigste er suverene - fks. Shimano Alivio 1000 FD til 599,- Har to stykker selv, bare i størrelsen over - veldig fornøyd med denne iforhold til prisen. Hvis du vil ha den ultimate snella (i mine øyne) til under tusenlappen så velg Shimano Exage :)

Alivio: http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Haspelsneller/Shimano-frontbrems/Alivio/Shimano-Alivio-1000-FD--148611-p0000080023

 

Exage: http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Haspelsneller/Shimano-frontbrems/Exage/Shimano-Exage-1000-FD--148603-p0000080011

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Shimano Exage 1000 FD. Soleklart mest snelle for pengene i klassen rundt 1000 spenn.

Har hatt en slik i seks år, mishandlet den på det groveste, aldri vedlikeholdt den og vært generelt slem med den. Likevel vil den ikke gi seg. Bøyleoverslaget er litt tregt (sliten fjær) og lyden på bremsen er borte, men ellers fungerer den helt utmerket. Jeg har også brukt den "litt" over det den er tiltenkt... Isfiske på fjordisen på 90 meters dyp feks. Fikk en 3,5 kilos lyr på bunn der. Fått torsk på nesten fire kilo på den, berggylte på 1,7, kveite på 1,5 og igjen på isfiske på fjorden, fem 800 grams makreller samtidig. Snella duger!

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Han ville ha str. 1000, den har de bare i str. 2500 så vidt jeg kan se i nettbutikken :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser at mange har sansen for Exage. Ikke et vondt ord om Exage, men jeg ville valgt Mitchell Avocet Gold fremfor Exage. Har begge to selv - Mitchell lager gode sneller til en billig penge.

http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Haspelsneller/Mitchell/Avocet-Gold/Mitchell-Avocet-Gold-IV-1000-FD-2014-modell-148911-p0000080322

 

Edit: Er du villig til å slenge på 300kr utover budsjettet ditt, så kan du ta en titt på http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Haspelsneller/Mitchell/Alle/Mitchell-Mag-Pro-Lite-LR-1000--140155-p0000071534.

Dette blir trolig min neste snelle. Kjekt med lav utveksling når man fisker med 3-4g spinnere som spinner i lav hastighet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Frode_H

Mitchell Avocet kan så absolutt ikke måle seg med Exage. ikke på noe vis. viktigst av alt, bremsen. og etter som reserve spolen til Mitchell Avocet er grafitt, så er jo denne totalt ubrukelig. Å ha mulighet til å bruke 2 forskjellig snører og/eller 2 forskjellig dimensjoner er verd gull. legg dette sammen med V formete spolekanten til Shimano, så er dette alene grunn for å gå for Exage fremfor Avocet Gold.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.