Gå til innhold
zimwalker

Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

Anbefalte innlegg

Nei Sportsnett og Oslo Sportslager gir kun 15% på varer som ikke er nedsatt. Hos Sportsnett må ordren være over kr. 1500 for å få 15% og 10% ellers. 

 

Når det gjelder profilering av fjellsport så mener jeg ikke vi skal takke nei til 15% et helt år. Men jeg tror de vil gi 15% uansett. Bla. Var det en 15% Fjellsport-kode i siste nummer av UTE. Mener jeg så en tilsvarende kode i Villmarksliv tidligere i høst.

 

EDIT: En annen ting er at fjellsport ofte har lavere veil. pris enn andre. F.eks koster MSR Whisperlite Universal kr 1499 hos fjellsport mens den koster kr. 1999 hos de to andre jeg nevnte ovenfor. (den er forresten på tilbud hos fjellsport denne uken til kr. 1095 og med fjellforumkoden ble prisen, inntil i dag, kr. 931!)

 

Enig med _OS_. 15% rabatt på "vanlige priser" er ikke spesielt interessant, og jeg synes ikke det er noen grunn til ekstra profilering på Fjellforum. Tror ikke det blir mange ekstra medlemer eller trafikk pga det, heller. Andre butikker gir også 15%, og sånn jeg oppfatter markedet, så er ofte ikke engang det nok til å konkurrere med XXL. Det spesielle med fjellsport-tilbudet var at de 15% kom på toppen av tilbudsprisen.

 

Selv synes jeg at først når rabatten kommer ned mot 50% på vanlige priser, kan det kalles "røverkjøp". 15% rabatt kvalifiserer vel egentlig ikke engang til å være et "godt tilbud" i mine øyne.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Var innom xxl igår og handlet en god del småting som ellers ikke kommer på tilbud. 25% er jo ikke noe å hoppe i taket over.

I vanlig stil var prisene i kassa noen helt andre enn prisene ut i butikken, som igjen er andre enn på web. Etter at jeg var ferdig i kassa hadde xxl tatt igjen 10 av de 25 prosentene. Så ble det en ny tur igjennom kassa for å få igjen pengene xxl knabbet.

Jeg sier "knabbet", for dette skjer hver eneste gang jeg handler på "vennefest" eller annet tilbud, og xxl vet godt at differansen alltid går i deres favør. Må være 15. gangen nå for meg, minst.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er bortimot standard kotyme når jeg handler på XXL at jeg tar turen innom avdelingsdisken før jeg går til kassa for å få skrevet ut nettpris på varene. På den måten slipper jeg å krangle når jeg kommer til kassen. Hvis jeg glemmer dette opplever jeg som regel en kald skulder i kassen.

Har ikke opplevd at de i kassen har vært kranglete egentlig, virker mest som de er helt innforstått med at de priser varer feil. Noen ganger ringer de avdelingen for å høre om det stemmer, andre ganger er det bare å fortelle hva prisen skal være.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
 

Sportsnett har salg nå. Var selv nede igår og plukket opp en Skjult lenke - logg inn for å se den Skjult lenke - logg inn for å se den til kr 1249,- 

 

 

Kan man bære opp mot 20kg i denne, like komfortabelt som i en skikkelig storsekk?

 

Edit: bilde nr 2 viser et hoftebelte som ser litt tynt ut, så det er vel tvilsomt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
12 timer siden, Twistar skrev:

Du må ikke bli kunde. Jeg er ikke kunde, men får en venn eller lignende til å handle der for meg. Hva har du i mot at DNB forsøker å skaffe seg kunder? Alle butikker har jo tilbud nettopp for å skaffe seg kunder.

For noen er DNB noe annet enn sportsbutikken på hjørnet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.