Gå til innhold
zimwalker

Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

Anbefalte innlegg

En presisering av Skjult lenke - logg inn for å se den i dag. 

 

Ved å skrive inn koden i rabattkodefeltet når du handler, får du 15 % rabatt på alle varer (unntatt GPS) på Fjellsport.no f.o.m i dag og ut HELE 2013

 

Presiseringen er : unntatt lagerrydding og kampanjevarer. 

 

Tidligere sto det (føyd til av meg) at dette også gjaldt tilbudsvarer - noe som også stemte, men dette er endret nå - av helt forståelige grunner :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvilke grunner? Uten å vite hvilke grunner kan jeg ikke ta stilling til om de er forståelig.

 

Uansett begrunnelse syns dette var en dårlig nyhet! Vet de hva de gjør? Ikke vet jeg. Det jeg vet er at  jeg som fjellsport-kunde har fulgt med på ukens tilbud og ulike kampanjer i spenning, vel vitende at jeg som "fjellforumist" ville få 15% på på alle kjøp, også kampanjepriser og ukens tilbud. Dette har bidratt til at jeg har handlet mer enn jeg strengt tatt trenger når nettoprisen har vært "uimotståelig". Utover å slå til på et konkret tilbud har jeg som regel hver gang jeg har handlet rasket med meg div.andre ting i samme slengen. Enten fordi jeg trengte disse tingene,...eller bare fordi de falt i kategorien "kjekt å ha" og jeg nå likevel måtte betale samme frakta...eller fordi det var disse tingene som gjorde at jeg ville bikke over den magiske grensen for fri frakt. Kort sagt har de ekstra 15% prosentene gjort at jeg har handlet mer hos fjellsport enn jeg ellers ville ha gjort.Nei, nå blir det ikke like spennende å følge med på "ukens tilbud hos dem"...ikke noe jeg på "død å liv" må sjekke hver tirsdag når det kommer nye.

 

Jeg mener det er forståelig. Når et tilbud er for godt til å være sant så er det ikke det-  og tilbudet har jo vært utrolig bra for oss så lenge det varte.

 

De vet hva de gjør nå - men kanskje de ikke helt var klar over hva de gjorde da de la inn rabattkode til oss på 15% også på det som alt var rabattert. Det virket som at de ble oppmerksomme på dette i går da jeg sendte ut 12000 eposter om det. 

Slik som rabattkoden nå fungerer er det vel den fungerer ellers på andre nettbutikker jeg har vært borti. De tilbød seg - som et plaster på såret- å videreføre rabatten på 15% et helt år (hele 2014)- noe jeg synes er svært raust gjort. I tllegg har de jo sponset oss med soveposen til premien som kjent.

 

Jeg må si - for min egen del - så er jeg noe usikker på om vi skal fortsette å profilere butikker/firma etc slik. Om vi heller skal holde oss helt uavhengig av det igjen - men det er en helt annen diskusjon.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Dette var en meget dårlig nyhet! Jeg har handlet flere ganger hos fjellsport de siste månedene og brukt koden på varer som allerede var satt ned. Har gjort noen skikkelig gode kjøp! Fjerner fjellsport denne muligheten, ja så blir de, som nevnt ovenfor som alle andre. F.eks så gir både Oslo Sportslager og Sportsnett 15% til DNT medlemmer. 

 

Kjell Iver: Jeg syns vi bør kutte ut profileringen av Fjellsport.

 

Jeg kan enkelt fjerne profileringen av Fjellsport osv med tilbudene fra fremsiden for sponsorene og kun la gjestene se det. Det er et tastetrykk - men tenkte vel at det kanskje kunne være nyttig at også dere så det på fremsiden der.

Er det så at du mener at vi skal kutte ut all profileringen av Fjellsport og at vi skal takke nei til 15% et helt år? Jeg visste ikke at Sportslageret og Sportsnett gir fast 15% på alle varene til DNT medlemmer - det gir de også på tilbudspriser?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

For ordens skyld - måtte sjekke litt hvilke rabatter Sportslageret og Sportsnett faktisk gir

Jeg ser at Oslo Sportslager sin rabatt er - Opp til en vareverdi på 200,- fås ingen rabatt. - Varer til en verdi mellom 200,- og 1.500,- får du 10% rabatt på. - Alt over 1.500,- gir 15% rabatt.

Hos Sportsnett må ordren være over kr. 1500 for å få 15% og 10% ellers - sitert det over - dette tilbudet kan jeg ikke finne profilert på nettet.

 

Tatt i betraktning at de har gratis frakt over 1000,- og at prisene er lave i utgangspunktet så må jo Fjellsport sin rabatt være bedre. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg skjønner ikke helt diskusjonen :)

Hva er valutaen i Norge, Prosent eller Nkr? For meg er det prisen som gjelder, ikke hvilken rabatt jeg får.

Enkelt sagt; Hvem er billigst...? :)

Jeg er for så vidt helt enig med deg.

Det er sluttsummen som teller - inkl frakt. 

 

Jeg må bare si - for min egen del har jeg vanskelig for å "fronte" -  at vi på Fjellforum mener at nettbutikkene skal selge med tap til oss. Det er vel kanskje hard konkurranse i markedet og de som ikke får slike rabatter som da betaler for de andre - og det mener mange er ok.  

 

Jeg nevnte ikke dette med at Fjellsport tilbyr seg å gi 15% hele neste år i første posten der oppe (etter min mening veldig generøst tilbud) - nettopp på grunn av at jeg er i tvil om dette er noe vi bør holde på med - kanskje vi fjerner all profilering for alle over nyttår.

 

Vi har fått eller vil få 20 000,- fra sponsorene våre som i sin helhet 100% går tilbake til medlemmene gjennom premier i konkurransene i år.

 

Men jeg skal ta bort bildet på forsiden og lenken til rabattkoden for de som er innlogget - så får vi se.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nå syns jeg du slår inn åpne dører her. Er det noen som "fronter" at noen skal selge noe med tap her?

 

Har jeg tolket deg og flere innlegg helt feil når jeg trodde at dere mente at dette tilbudet (som jo var alt for godt til å være sant) burde fortsatt ut året? Når Fjellsport sier til meg på telefonen at de på svært mange ordrer til brukere hos oss har solgt med direkte tap - hva skal jeg svare på det? Skal jeg forlange at de skal fortsette å subsidiere brukere her fra Fjellforum? For meg blir det fullstendig feil - og de vel ga et veldig godt plaster på såret. De har ikke brutt noen avtale med oss og den avtalen vi hadde var svært uvanlig og helt urimelig for dem. De ble som jeg har nevnt før - oppmerksomme på det når jeg sendte ut den eposten - greit nok. De som benyttet seg av det fikk mange gode kjøp  og det var over svært lang tid - hele 4 måneder.

 

Jeg har en liten bug så jeg får ikke fjernet annonsene fra fremsiden for sponsorene - men det skal jeg fnne ut av i morgen :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

MSR Whisperlite Universal Stove finner jeg Skjult lenke - logg inn for å se den nå. 

 

Vel - legg på 59,- i frakt så blir det 1108,- på XXL. Det er jo dyrere enn fjellsport.

Hva som er kampanjepris eller ikke på XXL er vel en litt annen diskusjon. Har inntrykk av at prisene der svinger like mye som hos andre.

 

Prisutviklingen hos Fjellsport ser man ellers her  - vet ikke om XXL har noe slikt.

post-10401-0-72790400-1386530785_thumb.j

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Du har kanskje en slik prisutviklings-fremstilling også for Primus Micron Lantern gasslykt (med stålnett) som jeg bestilte til Skjult lenke - logg inn for å se den hos XXL.no og som koster  Skjult lenke - logg inn for å se den?

 

Det finnes ikke en slik for den så langt jeg kan se. 

 

Er det ikke alltid slik da? Det er jo det samme som at man går på Kiwi og handler billige bleier fordi de er billigst på det - eller whatever. Det vil jo hele tiden komme an på hva man skal handle og jeg tviler på at en handlekurv er lik - heller ikke i en matbutikk. Noe er billig her - annet der - og skulle du ha bare whisperliten - som var diskusjonen her - så var fjellsport billigst inkl frakt.

 

Lokketilbud her - og lokketilbud der - sånn er det hele veien. Fri frakt er sikkert en fin måte å skaffe kunder på.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 

Når det er sagt så må jeg skyte inn i debatten at en 15% rabattkode for medlemmer av fjellforum på ordinært prisede varer er helt fullstendig uinteressant, og ikke på noen som helst måte gjør at de fortjener den profileringen de får her på forumets forside. Fjellsport.no kjører 15% på ordinære varer hele året for alle som er interessert. De har en haug ulike rabattkoder som alle gir den samme 15% rabattkoden. Vi har vår her på forumet. I hver utgave av DNT sitt medlemsblad Fjell og Vidde er det også en 15% rabattkode (som da gjelder frem til neste utgivelse av bladet). Uten at jeg kommer på flere konkrete eksempler, har jeg også sett flere ulike 15% rabattkoder til Fjellsport.no en rekke andre steder. Så på en måte kan man si at varene deres egentlig er priset for høyt - de gir ut så mange rabattkoder gjennom alle mulige medier at jeg tviler på at de selger særlig mye til fullpris, så disse "rabattene" er nok priset inn i villedende/veiledende priser.

 

Som jeg har nevnt før:

Ordlyden i rabatten fra Fjellsport er ikke endret i fra august og til nå og blir stående slik den står til nyttår.

 

Det var jeg som føyde til (i august) at rabatten også gjaldt rabatterte priser. Om dette var gitt ved en feil det vet jeg ikke, men de fikk kalde føtter ved den eposten som nevnt før.

De har opptrådt veldig ryddig overfor oss og jeg tror at man i stedet for å klage på at man ikke fikk fortsette å handle til helt unormalt lave priser på enkelte produkter, så får man være glade for de rabattene man har fått. Jeg har forståelse for at de ikke kan fortsette å selge med tap til de som kun handler til rabatterte priser.

 

Jeg reagerer litt på at du @Skjult lenke - logg inn for å se den skriver at de opererer med villedende priser. Dokumentasjon? Jeg leste nettopp om diverse andre nettbutikker som har gjort akkurat det - Skjult lenke - logg inn for å se den men ikke Fjellsport. De fortalte meg på telefonen at de har en veldig ryddig prispolitikk - noe jeg velger å stole på. 

Fjellsport har jo forklart sin prispolitikk selv her på forumet -Skjult lenke - logg inn for å se den

Det er ikke profilering på forsiden for de som er innlogget nå mener jeg, og da er også lenken til rabatten borte. Det var derfor jeg hadde den der for alle tidligere og mange har gjort ok kjøp.

 

Fremtiden for slike rabattkoder etc er noe usikker. Vi kunne sikkert ha forhandlet gode avtaler, men vi burde kanskje heller bruke energien på å komme oss ut. Med vi - mener jeg vi som driver forumet.. :) Det er jo tydeligvis ikke noe stort behov for de.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Essensen i det Lars Fredrik skriver er slik jeg oppfatter det: Rabatten til oss er ikke annerledes enn hva alle andre kan få hos de, rabattkoder dukker opp overalt.

Da er jeg enig i at forumet ikke trenger å reklamere særskilt for akkurat den butikken.

 

Nå er det vel ikke akkurat påtrengende reklame her? I hvert fall ikke om man er logget inn. Slik vil det fortsette å være.

 

 

At administrator Kjell Iver synes at butikken er "veldig generøs" med å tilby 15% til neste år får stå for hans egen regning. "Greit nok" tilbud er vel mer dekkende i min verden. 

 

 

En rabattkode som går over en periode på et helt år på alt utvalg i en butikk på 15% er et raust tilbud ja.  DNT tilbudet fra sportsnett og sportslageret er ikke sammenlignbart.

 

Det kan forresten hende noen skal handle noe til 40% en gang - og finner noe til fullpris som man virkelig trenger også og kunne tenke seg 15% på det når man handler.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

... som en liten kontrast så har det jo hendt at Oslo Sportslager har gitt medlemmene av forumet 25% rabatt på ordinært prisede varer, og disse har typisk var en uke eller to. Det er et veldig godt tilbud og oppfattes helt reelt.

Ja - men det er jo veldig bra.

Oslo sportslager har vel ellers en omdiskutert prispolitikk - ref Skjult lenke - logg inn for å se den

 

Tidligere så skulle det ikke reklameres på Fjellforum, men så fikk vi en butikk som ga nettopp oss et godt tilbud.

Nå er forutsetningene igjen endret, og skal fjellsport fortsatt promoteres så må vel nesten alle de andre butikkene som gir tilsvarende rabatt også nevnes.

Hvis ikke så kan det gis et inntrykk ovenfor de mindre erfarne om at fjellsport er unike med sine 15%, noe som altså ikke er korrekt.

 

Hva mener du med andre butikker? Hvilke rabatter? Den rabatten på Highpoint på 20% er over og også reklamen for det for de som ikke er innlogget håper jeg. For forumet sin del er jo koden OK for vi får nye medlemmer som logger seg inn for å kunne lese den koden..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Oslo sportslager gir jo rabatter, Sportsnett, Amfibi... Ganske like rabatter som de som promoteres her inne.

Men jeg har kanskje ikke fått med meg alt, betaler fjellsport for reklameplassen?

Oslo Sportslager har sponset med 500,- til en del av månedsvinnerne i fotokonken og har reklame på forsiden den dag i dag sammen med Helsport som har sponset oss med teltet og andre varer.

Amfibi har vel aldri sponset noe her - heller ikke Sportsnett. Og fjellsport har sponset oss med soveposen til 4000 - det er alt - i tillegg til å gi et generøst tilbud til medlemmene her - tilbud som man ikke trenger betale abbonnement for å få heller :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jaja, min mening står fortsatt. Skal næringsdrivende bli synliggjort her så må de enten komme med et bedre tilbud til forumbrukerne enn til andre kunder, eller betale for reklameplass.

For slik forumet drives nå så er det en gruppe som blir kalt sponsorer, som har vært med på å betale for driften av forumet, bla for å unngå reklame.

 

Det ville jo blitt litt rart om vi ikke kunne opplyse om rabatten kun til sponsorene... Jeg valgte for en periode å ha den logoen for fjellsport med lenke til tilbudet også for dere som er sponsorer, men det skulle jeg jo ikke har gjort. Jeg beklager det.

 

Jeg liker for øvrig ikke at det stadig vekk trekkes frem at man har sponset forumet, men det er en helt annen diskusjon.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg ser at Røverkjøpstråden nok en gang er blitt en diskusjonstråd. Dette er beklagelig for det genererer trafikk av folk som nok forventer å finne et tilbud - ikke diskusjon. Det er nesten 100 følgere på den tråden.

Samtidig kommer det av og til skikkelige Røverkjøp - slik som disse Realposene som kom nå. Veldig bra.

 

Jeg skal prøve å lage en Trådmal (Topic Template) i den tråden slik at man kun kan poste tilbud.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er fordi 64-serien har kommet. :)

 

Skjult lenke - logg inn for å se den

Brukt NYTT fjellheimen til 4000kr.

Flyttet disse to innleggene. Husk at innlegg i Røverkjøpsforumet generer masse eposter til medlemmer som forventer å se et godt tilbud. Generelle diskusjoner holdes i denne tråden.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hva er forkjellen ifht denne: Skjult lenke - logg inn for å se den

Flyttet innlegget ditt hit. Tråden Røverkjøp prøver vi å holde uten diskusjoner

 

- svaret på det du spurte om står kanskje her... www.fjellforum.no/topic/22120-bamse-extrem-vs-nanok-liggeunderlag-kj%C3%B8pte-ajungilak-eva-lux/

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 

 

Jeg kommer aldri til å handle der mer, uansett hvor mye røverkjøp jeg måtte finne der. Dårlig kundeservice (mye ljug), pluss at "røverkjøpet" jeg bestilte sammen med det jeg skulle ha, viste seg (selvsagt) å bare være lokketilbud. 

 

@Skjult lenke - logg inn for å se den - hvor er der? :logik:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er det noen rabattkode på Oslo Sportslager i omløp nå?

 

Prøv Psm4q3 - men mulig det krever DNB kort,, 15%

For øvrig husk rabatten som medlemmer av turistforeningen får.. Er vel også rundt 15% på større beløp..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Testet koden feb2014 (ja feb2014 og ikke feb2015) på Oslo Sportslager og det står at den er gyldig men prisene på Exped er de samme som før jeg la inn koden.

 

Skjult lenke - logg inn for å se den

 

(det er utvalgte profukter fra exped)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ikke akkurat et røverkjøp kanskje - så derfor poster jeg det her.

 

Prisjakt har laget en samleside med alle de beste tilbud fra en masse nettbutikker. Ide'en syns jeg er god

Skjult lenke - logg inn for å se den

 

 

 

Hvordan Dagens tilbud fungerer
  • Hver natt hentes laveste pris ut på alle produkter som koster 99 kroner eller mer på Prisjakt.no.
  • Etter dette sorteres laveste nåværende priser ut og sammenlignes med de laveste prisene for en uke siden.
  • Hvis prisene har sunket mer enn 10% eller minst 100,- (et av disse vilkårene må oppfylles) så har de passert det første kriteriet og vurderes som et potensielt tilbud.
  • Før tilbudet blir vist på siden, sammenlignes prisene som har passert det første kriteriet med nærmeste konkurrerende pris. Hvis prisen har gått ned 5% eller mer, så vil den bli synlig på kampanjesiden.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hva er "røverkjøpet" her? Linken går til pålogging hos Facebook.

 

 

 

Jeg er enig med deg - og jeg tok den bort @Skjult lenke - logg inn for å se den

 

For øvrig @Skjult lenke - logg inn for å se den - jeg ser at fler og fler nettbutikker kommer med tilbud kun på epost.

 

Dette med å ha en løsning for streaming av slike nyhetsmailer til forumet fikk en litt blandet mottagelse siden noen mente det tok for mye plass i forumet. Det er enkelte nettbutikker som sender så sykt mange nyhetsmailer hele tiden.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ser stadig at det blir henvist til 20% rabatt hos Fjellsport.no, men hvor får man denne koden?

Den ligger her

Skjult lenke - logg inn for å se den

Det er forståelig at du ikke fant den :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.