Jump to content
IGNORED

Jerven fjellduk


 Share

Recommended Posts

Hei, spørsmålet har sikkert kommet før, men dette er noe jeg lurer veldig på(da med tanke på vurdering av kjøp). Jeg er en eier av en enkel Helsport sovepose med ekstremtemp på -14 grader. Jeg er fornøyd med soveposen dog stoffet i posen og utpå ikke akkurat er noe å skryte av. tar lett til seg fuktighet og vanskelig å få tørr(vanskelig med mange soveposer på markedet for den saks skyld, tenker nå på sommerturer, uansett). Jeg vurderer etter mye om og med å invesetere i en jerven duk. Men er usikker på om for eksempel Thermo eller Extrem kan erstatte posen på vinteren, hovedsaklig sommeren!(jeg ser nyttigheten i denne ved at den har flere bruksområder!!) :)

 

Takk for svar :) 

 

Gjøran

Link to comment
Share on other sites

Annonse

mulig jeg misforstår hva du skriver, men hvis jeg leser riktig; du vil bruke jerven i stedet for sovepose? det er ikke snakk om mye isolasjon. tallene du snakker om er antall gram fiberisolasjon per m^2 av duken. Til sammenligning kan en standard vinterfiberpose veie rundt 2.5 kg (Tyin 5-season). Hvis du tenker å bruke jerven som trekk utenpå en vintersovepose så får du sannsynligvis problemer med kondens på innsiden av duken og blir enda våtere enn du ville blitt ellers. På sommeren kan en jerven være nok, så lenge det ikke er alt for lave temperaturer. Men det blir klamt da også.

Jepp, var som en erstatning for en sommerpose jeg tenkte på, men på jerven's sine sider står det noe om at de har fjernet kondensproblemet i Thermo Extrem posen.... Stemmer dette eller er dette helt feil?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy