Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Du kan jo velge en i bomull , tar ikke like godt vare på soveposen kanskje og er ikke like varmt som slike. Behageligere er det dog. Hvis du vil ha varme finnes det jo også lakenposer i fleece som varmer godt. Kan gi soveposen opp mot 10 grader ekstra komfort temperatur.

Stoffet inni lakenposer er som oftest akkurat som utvendig.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Turlyst

Sea to summit sin reactor, finnes i flere varianter. Den letteste varmer like godt som silke. Den er veldig behagelig :)

Produktet virker lovende. Tenke på silke, men kanskje dette er minst like bra!!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Brukt STS Reactor Extreme endel. Syntes det blir litt mye drass på sommerturer (prøver å pakke lett), men nydelig  å ligge i. Overraskende varm. Den vanlige Reactor pakkes litt mindre og er lettere, den egner seg nok godt på sommeren. Langt bedre å ligge i enn silke syntes nå jeg i allefall.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Synes silke lakenposene er behagelig å ligge i, overfalten er litt glatt men innbiller meg at den ikke blir så lett smussete og skitten i forhold til en bomullpose med ruere overflate.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Turlyst

Jeg har brukt bomull til nå, men vasket denne etter hver tur. Har nå kjøpt ny dunpose da det er 25% på Mountain Equipment hos Fjellsport, og trolig går jeg for silke denne gangen. Til vinterbruk er jeg fristet til å kjøpe Reactor Extreme. Tar gjerne i mot andres erfaringer.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


 • Lignende innhold

  • Gjest Mareng
   Av Gjest Mareng
   Jeg ser etter ett soveposetrekk som er så lett som overhodet mulig. Det er kun for å beskytte dunposen mot skitt fra kroppen, det er nok om lineren går opp til under armene eller over skuldrene.
   Hva er ultralett alternativene?
  • Av Lilleulv
   Jeg har en Ajungilak Kompakt 3 sesongs pose jeg bruker flittig.

   Men den duger nok ikke vinterstid. Derfor lurte jeg på om Sea To Summit Reactor lakenpose i soveposen kunne gjøre dette til en brukbar vinterpose og.

   Noen som har prøvd?
  • Av herrlarsson
   Per i dags dato så har jeg en Fjellreven abisko 3 sesongspose, med T-comfort på +4 og T-limit på -4 men den blir jo en smule kald om vinteren kan man si - Er det noe poeng med å investere i f.eks Skjult lenke - logg inn for å se den for å få mer varme utav soveposen sin i kaldere vær/mild vinter?

   Har fint lite erfaring med lakenposer, og polarposer koster ofte både levra og gulltenna. Klart at jeg ikke vil fryse ihjæl på tur, men alternativer er greit å ha. 
  • Av Paul_86
   Hei.
   Jeg har sett på lakenpose for både å holde soveposen renere og muligens å legge til noen grader og utvide soveposen. Er ikke så glad i silke så ønsker ikke dette.
   Har sett på to stykker fra sea to summit. Det vanlige reactor 230 gram, eller extreme versjonen 399 gram. Ene er helt grei. Andre skal være enda varmere, men tror ikke det er så mye mer. Og tenker at det ikke er verdt den ekstra vekten for extreme. Det finnes en plus versjon som er kortere og med tykkere del på brystet og beina.
   Har noen erfaring med disse? Er de noe bra og gir de mye varme i tillegg? Er det slik at de gir ekstra varme når man trenger det og bare komfortabelt ellers. Eller er de slik at de kan bli altfor varme om man bruker den i sesong med soveposen?
   Takk for svar og kommentarer.
  • Av Kjell Iver
   Jeg bruker silkepose i soveposen, men mange ganger har jeg lett etter slike poser i ull. Det finnes ikke så mye av det på markedet.
    
   Tanken er at de kanskje gir en større økning av komforttempen på de hardeste vinterdagene - enn silke.
   Vi bestilte stoff i fjor høst fra Skjult lenke - logg inn for å se den og vi valgte stoffet Merinoull - Singlejersey - 4 meter - 440,- For øvrig veldig bra at de tilbyr slike produkter i nettbutikken.
    
   Nå som vinterstormene uler passet det godt å sy i hop til pose..

   En av soveposene mine ble lagt på som mal.
   Sømmene ble sydd med sikksakksøm - slik at sømmen har nødvendig strech.

    
   Siden posen ble sydd i dag har jeg ikke fått testet den enda, men jeg ser frem til å prøve den.
    
   Likte at stoffet har veldig mye strech. Det er nesten like mye stretch i dette stoffet som i et vanlig strekklaken, og jeg vil tro at dette er en stor fordel i soveposen også. Det er også godt komprimerbart - men posen blir ikke så liten som en silkepose. Og vekta på min pose - i XXL - ble 421 gram - ikke for lettpakkere altså Mye stoff til overs som kan brukes til ymse formål.
    
   Jeg skal oppdatere tråden når jeg får brukserfaring.
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Skitt Fiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.