Gå til innhold
n0gga

Kart til Garmin Oregon 600

Anbefalte innlegg

51 minutes ago, Miamaria said:

Er det noen som vet hvordan det er med kart til denne nå for tiden? Vurderer å kjøpe ny. Har tre kart på den som har gått ad undas, men aner ikke hvor brikke er eller om noe ligger lagret på maskinen. Har jeg antagelig det et sted, som jeg evt. kan laste over på den nye, i og med at jeg har kart i Base Camp-programmet på maskinen? Eller må jeg regne med å kjøpe nye kart, og hva anbefales i så fall? Ser det er litt forskjellige varianter, men jeg skjønner ærlig talt ikke helt forskjellen på dem…

Åpne basecamp, gå til "maps" og se hva du har der først og fremst?

Edit: lese posten skikkelig, SÅ taste.

Om du forsøker å legge over fra kartene dine til enheten så får du dem inn? Om du går på "maps" -> "manage map products" og det står "unlocked" på kartene dine så *tror jeg* at det bare er å installere dem på hvilken som helst garmin-enhet....

Endret av smgj

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 hour ago, Miamaria said:

Takk, der var det et valg sånn at jeg fant filene i Finder. :) Topo adventure heter de jeg har, .gmap heter de på slutten. Da er det kanskje filer som funker å putte over?

Spørsmålet er vel om de er låst til enheten eller ikke. (Adventure er bare detaljeringsgraden.) Det var om de var låst eller ikke jeg trodde du kunne se i basecamp.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da kan du flytte dem, tror jeg. Jeg har iallfall gjort det med noen av de kartene jeg har. (Det har dog vært mellom like enheter, men det tror jeg ikke er vesentlig.)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.