Gå til innhold
Kjell Iver

Hvor har du vært på tur i dag?

Anbefalte innlegg

Ikke i dag, men i går var jeg i Hokkabogen. 8 stykker var vi på tur, det er ikke verst på en vanlig onsdagspadling. Jeg som ikke synes noe om disse ti på topp-greiene leder nå an i 10 på skjæret... Men det er fordi 1. jeg er i komité og må jo da gå foran, og 2. jeg har utfordret folk med at jeg lager sjokoladefondant til de som klarer å samle flere enn meg. Og det blir jo et helsikes styr om det blir for mange.

 

Fin tur var det dessuten også.

P7280036.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, det er jo ikke i dag men sist onsdag, ting skjer ikke helt umiddelbart her. Men da var vi en gjeng på tur med padleklubben. Mange ferskinger med og det er jo bra, men da blir det gjerne også en kort tur. Kort, men særdeles trivelig, og i flotte farger og omgivelser.

Legger ved en smakebit her, så finnes resten som vanlig i Skjult lenke - logg inn for å se den.

 

Skjult lenke - logg inn for å se den

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Søndag var formen heller laber da jeg sto opp, men det var jo et allmektig flott vær. Jeg lusket litt rundt i hagen, beskjærte trær og ljået litt, slappet av i hengekøya og sånt. Men så ble det middagstider. Jeg ble sulten, uten å ha middag i huset! Hva gjør man da? Jo, man tar kajakken opp av kjelleren, legger den på tralla og triller ned til havet. Ut på fisketur. Så det gjorde jeg, og hele episoden får man selvsagt i bloggen - Skjult lenke - logg inn for å se den.

Jeg ble mett både søndag og mandag, for å si det sånn. :)

 

G0036353.jpg

P8160109.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

PB080049.jpg

Forrige helg testet jeg å gå litt i marka. Blogg Skjult lenke - logg inn for å se den. Det gikk ikke så veldig bra, migrenen sier at sånt skal jeg ikke holde på med. Pussig greie, det var ikke lange turen heller. Kan padle flere mil, men gå i marka gir konsekvenser. Jaja, en fin høstdag i marka var det, før den inntraff. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Egentlig skulle jeg på tur sist fredag til lørdag, for å teste nytt telt og nye ullklær. Men så skulle jeg bare sove litt først… Vips så var det kveld. I går skulle jeg egentlig på tur til i dag, for å teste det nye teltet og ullklærne som jeg skulle teste forrige helg. Men så skulle jeg bare sove litt først… Vips, så var det kveld. Men i dag, i motsetning til lørdag forrige helg, kom jeg meg ut på tur! En kort padletur i frisk vær, sågar hagl i fleisen. Herlig. Resten i Skjult lenke - logg inn for å se den.

 

PC120032.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

I går, en liten padletur i kjent terreng – samtidig som det var nye muligheter (og delvis ukjent) på grunn av særlig stor flo. Gøy, men det er jammen ikke lange tiden man har på seg før det er mørkt igjen for tiden. (Hjelper ikke akkurat at det er overskyet.) Nå får sola kjappe seg tilbake!

Full tur i Skjult lenke - logg inn for å se den.

MLE_4955.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

En tur ut i dag, både til lands og til vanns, dog i motsatt rekkefølge på et vis. Det ble i hvert fall samlet en Ti på skjæret-post til, og dagens julemiddag ble grillet på bål, da er man vel i mål så godt det går. Hele turen ligger i Skjult lenke - logg inn for å se den, for de som vil se flere bilder.

PC270067.jpg


G0018684.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

En sjelden gang til fots, nærmere bestemt to ganger faktisk. Dette er turen som ble til to turer, på mystisk vis. Jeg mistet et par superfine votter jeg fikk til jul (jeg håper i hvert fall det, at ingen regelrett stjal dem) – men fikk testet de nye trugene! Det var gøy. Det ble lokket på ugler, men jeg fikk ikke med meg noen repsons.
Hele turen i Skjult lenke - logg inn for å se den selvfølgelig.

PC280004.jpg

PC280015.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nå har jeg vært på en liten padletur hjemmefra. Dro av gårde i mørket i går kveld, og kom hjem utpå dagen i dag. Ikke så langt, men du verden for en innholdsrik tur likevel. Mye dyre- og fugleliv man fikk oppleve tett på. Men det der med å sove i telt vinterstid må forskes mer på, det var bare såvidt jeg fikk sove – og da var det plussgrader. Hele turen med flere bilder er selvfølgelig i Skjult lenke - logg inn for å se den. Skulle egentlig sove i hengekøye, men den gikk ikke gitt. Men da fikk jeg testet nyteltet, så det kunne jo gått langt verre. :)

PC300027.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kaldt for tiden, ikke noe padling på meg da. Ikke fordi havet har frosset til, men det er rett og slett så kaldt å holde på. I dag ble det derfor heller en tur til ei av "uværshulene" i området, for å teste popkornkasserollen. Det gikk bare sånn passelig, men det var nok ovnen mer enn kasserollens skyld. Resten av bildene er i bloggen Skjult lenke - logg inn for å se den.

IMG_8987.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Godt fornøyd med å ha sett tre haveller og seks elg i dag. Knallværet ble riktignok brukt opp da jeg var på jobb i går, men det var lite å gjøre med. Gråvær funket greit nok, når man først var kommet seg ut. Resten av turen iSkjult lenke - logg inn for å se den.

IMG_9466.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har vært på en liten tur her også. De større turene uteblir for tiden, jeg kommer meg liksom ikke av gårde på noe skikkelig. Jaja, motivasjon går litt i bølger antar jeg. I dag ble det i hvert fall tur med selskap av tre damer til, trivelig var det. En post i 10 på skjæret fikk vi oss også. Resten av turen finner du i Skjult lenke - logg inn for å se den.

P4100007.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Når den har slått ut for fullt er det bare å stenge seg inne på soverommet, dra ned rullegardinen, røske ut kontakten på fryseskapet som står på andre siden av veggen, slå av telefonen – og håpe at det ikke kommer båter forbi. Men når jeg er tidlig nok ute med medisinen så kan det gå å padle rolig tur i periferien, selv om jeg ofte merker den godt likevel. Det er ett eller annet som gjør at "naturlige" lyder tåles bedre enn disse elektriske og mekaniske. (Til helvete med alle oppdrettsanlegg!)
- Jeg trodde ærlig talt at jeg ville ende opp liggende i teltet en hel dag, men det fikk faktisk bra. Bare man eter medisin og ikke drar det for langt, så er natur gode greier for sånt. (y) I hvert fall noen ganger når man har svinflaks. ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Etappe 3 på migreneturen er nå kommet i Skjult lenke - logg inn for å se den. Fantastisk fin dag, utrolig takknemlig for at medisinen virket sånn høvelig. Den som fant opp medisin håper jeg har en fin pris på hylla. Men hva er det med folk som lar hundene sine springe løse rundt og hoppe opp på folk? Hvor har de det fra at sånn oppførsel er ok? Kjenner jeg blir passelig irritert bare jeg ser igjen bildet av &%&$(& kvinnfolket. Nuvel, resten av turen var fenomenal.

P4300241.jpg

P4300257.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg er til stadighet litt på etterskudd i bloggen, men nå skal jeg være høvelig ajour. Det som har kommet nå er altså fra forrige helg, da det var padling på Tjeldøya i Tjeldsundet. Litt annet landskap enn vi er vant med her, og det er jo veldig spennende. Ikke minst - furuskog - typisk hammock-terreng. Det er notert til neste gang! Alle bildene er Skjult lenke - logg inn for å se den.

P5070465.jpg

13169901_10154054184166181_583671943_o.j

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Grunnet jobb og greier har det ikke blitt særlig med padling her i pinsehelgen, men jeg kom meg en snartur ut for å rulle i dag. Rulling ble det også lite av (men noen ble det, og de gikk fint) – men jeg fant forskjellig rart nedi vannet. Innlegget i Skjult lenke - logg inn for å se den.
P5150216.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 • Lignende innhold

  • Av QueenVinter
   Hei! 
   Jeg og samboer er såvidt turvant (vi gikk Gaustadtoppen og noe på Hardangervidda i fjor sommer), har telt og hengekøyer. Vi ønsker å gå tur i sommer, som må være tilgjengelig fra Oslo med kollektivtransport (tog/buss), og gjerne over 4-5 dager. Vi får gått en del km hver dag så lenge terrenget ikke er for tøft. Jeg fryser veldig lett og hadde satt pris på sannsynlighet for plussgrader (i fjor snødde det en natt), samt litt variert terreng. Er det noen som har gode tips? Jeg setter stor pris på alt, da ut.no er en stor jungel å lete seg frem i! 
  • Av Annajoh
   Hei! Jeg er ikke en veldig erfaren fjellvandrer, og synes det er vanskelig å finne frem til turer som kunne vært morsomme å gå. Jeg har vel egentlig kun gått gaustatoppen og besseggen av de «kjente» fjellturene, men går mye dagstur og har teltet en del i oslomarka. Jeg ønsker tips til fjellturer man kan gjøre uten guide, fra middels+ til krevende, men uten klatring. Helst med en flott utsikt! Turene bør gjerne innenfor en halv dags kjøretur (fra 3-6 t) fra Oslo, da jeg og min søster håper på å få tatt noen helgeturer i løpet av sommeren. Gjerne noen litt kjente topper! Noen som har noen gode tips? Setter stor pris på det!
  • Av fjellkaren
   Litt depressiv tittel kanskje, men tanken er god!
   Jeg filosoferte litt i helga over hva jeg vil ha med meg av turer og friluftsliv før jeg dør. Noen har kanskje kommet til en alder der en må prioritere med ulik grad av strenghet, andre tenker kanskje ikke så mye over det. Kanskje det trengs litt bevissthet rundt at livet består av mange kompromisser og prioriteringer? Så det kan være en morsom tankeøvelse
   For å avgrense litt tenker jeg turmål i Norge. Kan også krydre tråden med dine flotteste tur-opplevelser du har hatt i livet frem til nå. 
   Så da blir spørsmålene:
   1. Hva er dine 5 flotteste turmål du har hatt frem til nå i livet?
   2. Hva er de 5 viktigste turmål du skal gjøre før du dør?
   Jeg skal selvfølgelig svare selv også, men legger det inn som et innlegg i tråden.
  • Av Nicolai Strand
   Hei! Det kan godt hende at teltet spesifikt har blitt besvart før! Men jeg skriver no en gang om dette. Holder fjellheimen pro om vinteren. Tåler den storm, liten storm eller sterk kuling, med andre ord hva er bristepunktet? Har noen erfaringer med teltet. Har hørt eneste forskjellen mellom ekstremutgaven og pro er stormmattene. Går det ikke an å bare legge snø rundt og litt oppover teltveggen?
   Takk for svar på forhånd!
  • Av EmilEvje
   Er det noen som har tips til en frilufts bukse som kan brukes omtrent hele året inkludert vinter? Kan godt også være litt for varm om sommeren da jeg har en annen tynn bukse til den bruken.
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.