Gå til innhold
Kjell Iver

Hvor har du vært på tur i dag?

Anbefalte innlegg

Fine bilder @Skjult lenke - logg inn for å se den

Vinterfjellet ser fortsatt forlokkende ut, selv om våren kommer i vår retning.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ikke i dag, men i går: Damtjønna i Vassfjellet. Aldri sett så mye folk der. Det begynner å bli seriøst mye folk i bynære markaområder nå. Egoisten i meg savner tiden da jeg hadde store områder for meg selv, spesielt hvis jeg unngikk søndag formiddag.

 

Jau, det var overraskende mye folk i søndre deler av Leinstrandmarka idag også. Høstferie og finvær gjør vel sitt..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tidlig morgentur i Bymarka i strålende sol, noen få minusgrader og helt vindstille. Kameraet var tomt for strøm, så det ble ingen bilder, men det ble frokost og varm kakao. Fin start på dagen! Lite snø igjen, og greit å gå, men god bruk for brodder enda. Isete her og der og bar sti her og der. 

 

Var du på Trolla/Ilasiden av marka? Fra sørsida og opp mot Skjellbreia er det noe is, men mest hard snø. Skiføre for enkelte, men gangføre med brodder for de fleste.

 

For å være relevant til tråden ble det gåtur fra Skogly til Bjørkhylla idag med påfølgende lunsj og kaffeslabberas.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 time siden, a_aa skrev:

Knapt nok en "tur"... Mer en kort utflukt for å nyte ettermiddagssolen, litt frisk røyklukt, noe varmt å spise sammen med en ennå kald øl :D 

Flotte greier! Det er jo det friluftsliv handler om, å komme seg ut.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
18 timer siden, HegeJohnsen skrev:

Trolla-området? 

Hvordan er snøforholdene der? 

Omtrent helt snøfritt, noen flekker her og der. Kommer man opp på Geitfjellplatået er det litt mer snø, men ikke mer enn at det går helt fint.

Bildet med litt snø på er fra ei renne opp mot Geitfjellplatået.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 time siden, a_aa skrev:

Sen fredagslunsj i dag :) Glemte minnekortet i kameraet hjemme, så det ble mobilsnap:

Skjult lenke - logg inn for å se den

Ingredienser: 1 liter ferske reker, 1 liter IPA, majones og 5 tynne skiver nuka søtpotet - legg til en halvtime i oppoverbakke, strålende sol og og et par timer avslapning. :thumbsup:

Fornuftig diett på en fredags ettermiddag

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
3 timer siden, graham skrev:

Akutt beslutningsvegring angående påskeplaner for min del endte opp i et relativt sosialt opplegg i et vær man ikke kan klage særlig mye på.

Med Skjult lenke - logg inn for å se den Skjult lenke - logg inn for å se den Skjult lenke - logg inn for å se den Skjult lenke - logg inn for å se den Skjult lenke - logg inn for å se den og Skjult lenke - logg inn for å se den

20180330_133055.jpg

Ooog nå med et litt bedre postkortmotiv..

20180330_164638.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 • Lignende innhold

  • Av QueenVinter
   Hei! 
   Jeg og samboer er såvidt turvant (vi gikk Gaustadtoppen og noe på Hardangervidda i fjor sommer), har telt og hengekøyer. Vi ønsker å gå tur i sommer, som må være tilgjengelig fra Oslo med kollektivtransport (tog/buss), og gjerne over 4-5 dager. Vi får gått en del km hver dag så lenge terrenget ikke er for tøft. Jeg fryser veldig lett og hadde satt pris på sannsynlighet for plussgrader (i fjor snødde det en natt), samt litt variert terreng. Er det noen som har gode tips? Jeg setter stor pris på alt, da ut.no er en stor jungel å lete seg frem i! 
  • Av Annajoh
   Hei! Jeg er ikke en veldig erfaren fjellvandrer, og synes det er vanskelig å finne frem til turer som kunne vært morsomme å gå. Jeg har vel egentlig kun gått gaustatoppen og besseggen av de «kjente» fjellturene, men går mye dagstur og har teltet en del i oslomarka. Jeg ønsker tips til fjellturer man kan gjøre uten guide, fra middels+ til krevende, men uten klatring. Helst med en flott utsikt! Turene bør gjerne innenfor en halv dags kjøretur (fra 3-6 t) fra Oslo, da jeg og min søster håper på å få tatt noen helgeturer i løpet av sommeren. Gjerne noen litt kjente topper! Noen som har noen gode tips? Setter stor pris på det!
  • Av fjellkaren
   Litt depressiv tittel kanskje, men tanken er god!
   Jeg filosoferte litt i helga over hva jeg vil ha med meg av turer og friluftsliv før jeg dør. Noen har kanskje kommet til en alder der en må prioritere med ulik grad av strenghet, andre tenker kanskje ikke så mye over det. Kanskje det trengs litt bevissthet rundt at livet består av mange kompromisser og prioriteringer? Så det kan være en morsom tankeøvelse
   For å avgrense litt tenker jeg turmål i Norge. Kan også krydre tråden med dine flotteste tur-opplevelser du har hatt i livet frem til nå. 
   Så da blir spørsmålene:
   1. Hva er dine 5 flotteste turmål du har hatt frem til nå i livet?
   2. Hva er de 5 viktigste turmål du skal gjøre før du dør?
   Jeg skal selvfølgelig svare selv også, men legger det inn som et innlegg i tråden.
  • Av Nicolai Strand
   Hei! Det kan godt hende at teltet spesifikt har blitt besvart før! Men jeg skriver no en gang om dette. Holder fjellheimen pro om vinteren. Tåler den storm, liten storm eller sterk kuling, med andre ord hva er bristepunktet? Har noen erfaringer med teltet. Har hørt eneste forskjellen mellom ekstremutgaven og pro er stormmattene. Går det ikke an å bare legge snø rundt og litt oppover teltveggen?
   Takk for svar på forhånd!
  • Av EmilEvje
   Er det noen som har tips til en frilufts bukse som kan brukes omtrent hele året inkludert vinter? Kan godt også være litt for varm om sommeren da jeg har en annen tynn bukse til den bruken.
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.