Gå til innhold
Kjell Iver

Hvor har du vært på tur i dag?

Anbefalte innlegg

Liten tur opp i lyset, vekk fra tåka. Ringkolltoppen, flott utsikt i dag. Det er en stor grillhytte på toppen med salg av knall tørr bjørkeved. Betaling med vipps eller giro. Dattera tente bålet og grillet pølser. Vi gikk om Kolltjern hjem, da skyet det over, men med et smil om munnen.

image.jpeg

image.jpeg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ny skøytetur i dag med fruen. Mye folk på fjorden, 🌞 Gjorde at -10 ble til fine forhold. Turen ble lengere enn beregnet, så en stopp på skysstasjon med en hel hundrelapp til oss to ble optimalisert i to vafler med syltetøy og en kopp kaffe på deling. Bra sukkerbiter og vann var gratis. Litt studentfølelse igjen🤑

Isen varierer og et parti var 3-4 cm hvor vi måtte gå litt på land. Litt synd når personer jeg møter på turen sier at den er trygg over alt..... vil også anbefale Skjult lenke - logg inn for å se den bruk 50kr her, og ta Skjult lenke - logg inn for å se den på varsom.no der kan de fleste lære masse, om ikke annet repetere det di kan.

624C1D9F-C5F4-4F70-88D6-2584383AFB52.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Veldig flott med hageturer Skjult lenke - logg inn for å se denhender jeg gjør det selv for å teste ut utstyr. Kona er nok litt flau over dette. Barna er store og flyttet ut av rede, så jeg må nok vente på barnebarn før jeg får noe "godkjent alibi". 

Jeg og guttungen overnattet i garagen, med sort/hvitt reisetv 12" og potetgull. Fungerte også veldig bra. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Flott at du er på tur alene Skjult lenke - logg inn for å se den Bare et lite tips, det ser ut som du har Trangia gassbrenner, da har du sikkert en forvarmingsbøyle over primushode. Tenn som vanlig, og vent et minutt. Så snur du gassboksen. Da virker gassbrenneren på flytene gass og brenner mye bedre.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.