Gå til innhold
Kjell Iver

Hvor har du vært på tur i dag?

Anbefalte innlegg

I dag ble det pakket ned nystekte rundtstykker, litt kjeks og kakao/te, før vi spente på oss skiene og gikk litt inn i skogen. Nyoppkjørte skiløyper bare et par hundre meter fra huset (jeg kommer aldri til å flytte til byen, det er helt klart) og blide unger som føk avgårde i full fart. Målet var et jakttårn jeg har gått forbi noen ganger. Det viste seg å være lite og trangt, så ikke det drømmestedet jeg så for meg at det skulle være, men vi fikk spist opp maten vår, og hadde en fin og passe lang tur tilpasset onsdag kveld og barn på tur. Jeg fikk testet lånte langfeller også før helgens Finsetur, og vi fikk ødelagt hodelykten vår i tide til å rekke å skaffe en ny før avreise fredag.

 

2016-03-09 19.44.09.jpg

2016-03-09 20.47.18.jpg

Endret av Elisabethsk
er da onsdag, ikke torsdag i dag.. :p *forut for min tid*

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Samme tur som fredag, men i dag uten selskap. Og uten gli. Og feste. Karakterbyggende og muskelbyggende tur. Til og med Endomondodamen forlot meg på turen, etter å ha sagt fra at hun satte seg på pause støtt og stadig pga lav fart.. Hun ga til slutt opp og trodde nok jeg hadde avsluttet turen. Men det ble da en grei tur. Og siden planen opprinnelig var sofasliting i dag er jeg veldig fornøyd. Neste gang husker jeg kanskje å ta med både klisterboksen og kaffeposen også..?2016-04-03 16.30.16.jpg2016-04-03 18.16.07.jpg

Rimelig ensomt i løypene i dag.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
17 minutter siden, 7homas skrev:

Du kan gå inn i instillingene og deaktivere den pausegreia om du finner det plagsomt. Jeg har skrudd det av hos meg da jeg ble lei av alle pausene da den mistet signal på joggeturer i skogen.

Ja, får se. Jeg har jo akkurat satt den på fordi jeg syntes det var slitsomt å måtte ta opp mobilen og sette den på pause når jeg tok meg en rast. Men mulig det er mer slitsomt at hun streiker slik. Hun skrudde seg jo av ogå på den lille rasten jeg hadde på bua, så måtte starte trenignen på nytt og merge de to når jeg kom hjem.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
6 timer siden, awesomevicc skrev:

Veldig fint, men fikk litt høydeskrekk her jeg satt i kontorstolen...

Samme her. Ørlitt svimmel og uvel, mulig jeg må holde meg ekstra godt i gelenderet når jeg går ned trappa til 1. etg etterpå. Tror jeg holder meg til å vidder og skoger gitt. (Måtte forøvrig skru av et program med Sigrid Henjum og samboer på fjellklatring i går av samme årsak.. *pyse*)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Akkurat nå, BSD skrev:

Vi fikk Godlidalshytta for oss selv den kvelden. Dagen før hadde det vært en mor og ei lita jente på hytta, mens før der igjen var det ca. tre uker hvor hytta sto helt tom. Det kan kanskje skyldes at det hverken var føre for ski eller gåing, og at vi er midt mellom to sesonger. Det står på ut.no at hytta har fire sengeplasser, men jeg ville nok heller sagt fem, eller fem og en halv. Tror de har gjort et forsøk på å lage en sofa der, men det er kort og godt en seng, da den ikke har annen rygg enn veggen. Jeg tok livet av 10-12 edderkopper på bestilling, så dere burde være relativt trygge nå ;)

Haha edderkoppene gjør ikke meg noe, men planen var å gå dit sammen med moren min og det må kanskje revurderes da! :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 timer siden, Xperiment skrev:

Hvor var det? :)

Sjusjøen, gikk innover mot Kroksjøen (er begrenset hva de har rukket å kjøre opp). Prøvde meg på en tur i går igjen etter jobb, men da hadde det vært for varmt så snøen var råtten og kjip. I dag regner det og nå skal det bli varmt fremover, så må nok komme mer kulde og snø igjen før neste tur. Men artig å kunne starte opp så tidlig, selv om det bare er litt. :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.