Gå til innhold
  • Bli medlem

Hvor har du vært på tur i dag?


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

2 timer siden, 7homas skrev:

Ser ut som en morsom tur :thumbsup:

Det var det uten tvil. Veldig interessant at det faktisk er så mange på tur, men som sagt lydnivået var deretter. Dem gikk i akkurat de klær som dem bruker i norske fjell og må hentes ut som vi har lest så mye om denne sommersesongen.

#2 blir ikke tatt særlig alvorlig. Det som var mindre morsomt var forsøplingen overalt, glassbiter og plastemballasje jevnt fordelt over fjellet.

Jeg synes egentlig vi skulle hatt noe lignende som under #8, ingen kriminelle handlinger i naturen i våre fjellvettreglene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
1 time siden, whistler skrev:

Knallbra på Hvitserk Ekspedisjonsfestival i helga. Kan virkelig anbefales! Inspirerende foredrag og masse trivelige turfolk. Høydepunktet var nok foredraget til Børge Ousland på fredag som var svært personlig og lettbeint.

Litt ruskevær ble det også. Perfekt ramme for arrangementet :-)
IMG_4868.JPG

IMG_4865.JPG

IMG_4878.JPG

Og jeg som trodde turrapporten var fra Lardal.  Sukk.  Men kanskje den kommer?

Endret av Tom42
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, JanRH skrev:

@whistler Kongeplass inne i det nye teltet ditt :) Inspirerende bilder!

 

Takk for det @JanRH:-)

Svalbard 3 er i største laget som solotelt, men vanvittig deilig med så god plass. Var ellers glad jeg bar ekstravekten.. Været var forholdsvis ruskete så det hadde nok blitt kondensfest med Reinsfjell Superlight ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 22.10.2016 at 8:38 PM, Gittiamo said:

Har vært på jakt etter det perfekte Instabildet, og sjekket hvor langt man kan gå på en pakke nudler. 

Eventuelt bare stilt min utfartstrang med en nesten nærtur. Etter bevegelsesforbud, for mye jobb og noen sykedager, så må man ut. Og med selskap av en venninne, som liker å bake, så slapp jeg å gå hele turen på en pakke nudler.  I dag ble det Mørkgonga og Gyrihaugen like ved Sundvollen. Veldig fin runde og veldig gøy å klyve opp det smale juvet. Virkelig en fin tur jeg gjerne tar igjen. På toppen snødde det også gitt. Herlig. 

 

 

IMG_9440.JPG

F553E5D3-9932-498C-A291-E2D3AE212FA2.jpg

IMG_9444.mov

Denne turen tok vi også sammen med @Xperiment og andre venner. Ja, veldig kult tur og fin utsikte fra Mørkgonga. Da vi gikk var det helt iset på steinene på den bratte stien inni sprekken på Mørkgonga. Så gikk vi på den andre stien som er mindre bratt og går rundt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Efter-jobbet-tur vid RIngkolen. Skispår utlovade i føremeldingen. Det var det lite si och så med, mest beroende på att det inte var tillräckligt med snö för bra spår. Men det gick att åka. Jag körde fel, hodelykten tog kvällen(!) men jag räddades av klart väder och nästan full fullmåne. Kyligt, -13,5 när jag kom tillbaka till bilden. Den där inversionen som XCskies hade i sin prgnos låg antingen högre upp eller uteblev helt... Bra tur ändå, nu är skidsässongen igång.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.