Gå til innhold

Anbefalte innlegg

NRK søker deltagere til ny tv-serie!

bJbo5rErhHsmgd3oXTiJogYyLCZkfeWyVqiDV-EIowfg.jpg

Få eksperthjelp av Cecilie Skog og Aleksander Gamme. De hjelper deg til å oppfylle din mest fantastiske turdrøm! NRK

Vi leter etter deg som har en stor turdrøm du aldri har fått gjort til virkelighet.

Publisert 18.12.2012 19:48.

Har du en tur du alltid har hatt lyst til å gå, men ikke har fått gjennomført?

Sammen med våre eksperter Cecilie Skog og Aleksander Gamme, kan du nå få oppleve den turen du alltid har drømt om.

Send din søknad!

Kopier spørsmålene i søknadsskjemaet under, og legg ved et bilde av deg selv. Dersom du vil lage en videosøknad, publiser den på youtube el.l og legg ved lenken.

Turen kan gjerne vare i opptil en uke og skal helst foregå i Norge. Har du en helt spesiell grunn for at du ønsker deg en turdrøm utenfor Norges grenser - send inn søknad og den vil bli vurdert.

Alt sendes på Skjult lenke - logg inn for å se den

Navn:

Alder:

Full adresse:

Telefonnummer:

Epost-adresse:

Beskriv kort hvem du er som person:

Hvor vil du på tur?

Hva er det som gjør at du ønsker å dra hit/oppleve dette? Forklar

Hvilke utfordringer byr denne turen på for deg. Er det noe du tror kan bli vanskelig underveis?

Hvorfor har du ikke gjennomført denne turen selv/tidligere?

Er det noen du kjenner, venner eller familie, som du har lyst til å ha med på turen? Hvorfor?

Tidligere turerfaring og ferdigheter innen friluftsliv:

På tv i 2013!

Opptakene til tv-serien skal gjøres i perioden mars-august. Programmene sendes på NRK 1 høsten 2013. Blir du valgt ut, får du hjelp til å gjennomføre din drømmetur. Kostnadene dekkes av NRK.

Har du spørsmål? Kontakt prosjektleder Skjult lenke - logg inn for å se den eller Skjult lenke - logg inn for å se den.

Send søknaden på Skjult lenke - logg inn for å se den

___

Noen som har tenkt til å søke? Er Nordpolen en i overkant tur og søke med? Eller er det no limits? Jeg vurderer å søke selvom jeg ikke kunne tenke meg og være på tv.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Dette måtte jo være en kjempeanledning for de som går for en god sak. Jeg har sett at en rekke av de som går NPL gjør det for å få oppmerksomhet for et formål. Med NRK i helene får de jo både finansiert turen og skikkelig oppmerksomhet på saken. Tips er herved gitt :mrgreen: .

Otto

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hadde vært artig å kunne gjennomføre en drømmetur uten kostnader, men jeg har ikke det minste lyst til å være på tv, så da må jeg satse på å finansiere drømmeturene mine selv :smile:

Satt og tittet på denne saken og spurte meg selv om jeg skulle søke, men kom til nøyaktig samme svar som deg. Drømmeturen er ikke en tur med et kamerateam i hælene, uansett.. :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


 • Lignende innhold

  • Av OleiDole1
   Heisann folkens. 
   Jeg er en turglad mann som planlegger å ta en ordentlig tur i sommerferien (Juli) for å få frisk luft, bevege på meg og reflektere over livet. Jeg skal gå helt alene, overnatte ute med telt, og liker tanken på å ha et mål på denne turen, nemlig gå i fra Oslo til Trondheim. Har planlagt å ta fly nedover til Oslo, så gå oppover. Har googlet litt rundt og funnet ei løype, kalt gudbrandsdalsleden, og slik jeg forstår det så er den merket relativt greit hele veien oppovrer. Dette tror jeg er ypperlig for meg som er en nybegynner, i frykt av å rote meg bort  
   Men, ser også at turen går mye på asfalt noe som ikke akkurat frister spesielt mye. Om man går langs hovedveier og slikt også, så sliter jeg litt å forstå hvor jeg da skal sette teltet mitt? Jeg vil ikke telte i parker og langs vei liksom. Er det noen som har noen inspill her, om det er egentlig ei fin løype, eller om det går an å kombinere denne med noen avstikkere opp i fjellene feks? 
   Videre så er jeg som sagt nybegynner med lite erfaring med overnatting ute i telt. Jeg planlegger å gå med sekk, med alt jeg trenger. Og det hadde vært knall å kunne dra innom butikker på vei oppover for å handle inn matrasjoner, så kanskje det finnes noen ruter som er ypperlig her med det i minnet? 
   Sist, er det noen som har tips hva som er viktig for en nybegynner på en slik tur. Jeg har lite turutstyr og planlegger å dra innom sportsbutikker for å handle inn det jeg trenger. 
  • Av Isak Knutsen
   Det er fredag som betyr at en ny episode av serien "Landet På Langs" er ute! Dette er en gøyal episode! Vi blir blant annet invadert av en flokk kuer som er veldig innpåslitne;) I tillegg mister Simon pannebåndet sitt mens han bader i en innsjø. Om du har sett på tidligere episoder vet du hvor viktige pannebåndene er. Derfor bestemmer Simon seg for å prøve å dykke ned til bunnen for å finne det igjen. Alt dette og mye mer i dagens episode:)
  • Av Kim Rune Thaule
   Vi er 4 stykker som først tenkte å reise til Canada. Etter mye sjekking finner vi ut at Alaska tilbyr mer alt i et. Med fjell fiske osv. I tilegg var Bush fly atskillig billigere i AK.  Kanoer var dyrt å leie begge plasser. Så vi velger å ta med egne ally kanoer. Er det noen som har erfaring med å sende disse med post før avreise,  er det billigere en å ha ekstra bagasje på flyet?
   Ellers begynner det meste av turen å bli snøret sammen nå. 
  • Av Cornelius Hjort
   Vi er 4 gutter som planlegger å gå Spitsbergen på tvers fra Agardhbukten til Isfjord radio. Prisen hos de kommersielle reiseselskapene er for stive for oss og vi ønsker å gjøre det på egenhånd. Har noen erfaringer med transport rundt på Svalbard som de vil dele? Tenker da på muligheten for å bestille dette uten at det inngår i en egen pakke og gjerne prisen man kan forvente at slikt koster.
  • Av Nikolai Enok Anfeltmo
   Jeg vurderer å gå en vintertur fra Trondheim til Indre Troms og søker etter alle type tips men sliter litt med å sette meg litt inn i noen aspekter. Jeg prøver å finne informasjon både på forumet og andre steder, men er litt vanskelig å sette alt i sammenheng. Jeg har erfaringer med kalde netter, slitsomme turer og hardt vær, men tenker at når jeg skal på en lengre tur burde jeg skaffe så mye informasjon som mulig om hvordan dette skal gå så smertefritt som mulig. På utstyrsfronten må jeg oppgradere en del:
   Gassbrenner eller annen brenner - jeg har alltid brukt ett stormkjøkken på gass og har klart meg fint med det, selv om det har gått tregt på de kaldeste turene, men tenker jeg burde kjøpe en ny brenner. Er det ufordelaktig å fortsette med gassbrenner på en slik tur med tanke på kuldens innvirkning på gassen? Er det en brenner som er veldig pålitelig og dere kan anbefale? Telt - jeg har på vinterturer brukt ett 4 sesongers tremanns-tubetelt. Av hensyn til vekt og mindre luftvolum å varme opp, tenker jeg å investere i ett nytt telt. Ser at prishoppet fra type Cloud Up med stormduker til mer anerkjente merker er stort. Skjønner at jeg betaler for kvaliteten men kommer ikke over noe telt, som er pålitelig i vinternorge men nødvendigvis ikke er konstruert for en Grønlandstur. Pulk - har kikket på Paris Expedition pulker som er mye billigere enn andre pulker og det virker som at folk synes dette funker bra med taudrag. Jeg er litt skeptisk, siden jeg kun har brukt stive drag (kan nevne at jeg ikke har gått noe særlig mye med pulk). Funker disse godt til en slik tur? Ski og skisko - jeg leser at man burde ha stive skisko når man skal traversere fjellområder. Det gir mening, men har alltid brukt noen veldig myke skinnstøvler som jeg har arva, disse har egentlig aldri vært varm nok. Jeg leter etter ett par sko som passer til å gå langt men samtidig gir meg stabilitet. Jo varmere de er jo bedre, jeg sliter med å være kald på føttene og hadde satt umåtelig stor pris på ett par skisko som faktisk holder meg varm. Jeg har sett på Crispi Svartisen, men hadde vært fint med andre tips, gjerne noen som er billigere, om det finnes. Jeg innser at alt dette blir en investering, men jeg trenger ikke det mest ekstreme eller moderniserte, klart meg fint med det jeg har på turene mine til nå.
   Hadde sikkert vært interessant å se noen utstyrslister fra lignende turer, og andre tips til en slik tur setter jeg pris på.
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.