Gå til innhold
  • Bli medlem

FOTOKONKURRANSE 2013 - Tråd for innsendelse av bilder


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Jeg ga det bildet der min stemme. Er fra Tromsø, og er litt "metta" av disse nordlysbildene egentlig, men i denne konkurransen synes jeg dette var det fineste bildet. En ting som er litt labert, er at veldig mange nordlysbilder er veldig misvisende ift hvordan nordlysets styrke egentlig er. Man bruker kamerainnstillinger og skrur på det i photoshop så det ser ut som om nordlyset lyser opp noe helt vanvittig. Bildene blir jo selvsagt "fine", men de stemmer ofte ikke overens med virkeligheta.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Her er mitt januarbidrag. Var i utlandet mesteparten av januar, men var så heldig å få en helg i deilig norsk natur mot slutten av måneden. Tok egentlig en kveldstur for å ta bilde av nordlyset som nok en gang viste seg her i Sør-Norge, men månen var såpass sterk at den stort sett blendet det svake nordlyset... Fikk meg uansett en veldig fin tur med nysnø og fullmåne :)

Tittel: Månelyst
Sted: Veitastrond, Sogn og Fjordane



8431364477_329330dafe_c.jpg
Månelyst by JSS-N

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bildet er tatt i januar. Det er en del av en lenger timelapse sekvens hvor det er brukt motion control for ytterligere effekt. Det er Olavsbu oppe på Stemshesten som er avbildet. Lysglimtet til venstre er gassanlegget Nyhamna ute på Aukra.

8438349167_1a481c3db6_b.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er fristen for bilder til januarkonkurransen gått ut.

Avstemming kommer i kveld.

Februarbildene er det bare å suse inn.- fristen 28 februar kl 20

Prøv å hold tråden fri for andre diskusjoner. Tok en spinoff som jeg selv delvis var skyld i - over i denne tråden http://www.fjellforum.no/topic/25321-skal-vi-pr%c3%b8ve-oss-pa-en-fotokonkurranse-i-2013/

Endret av Kjell Iver
spinoff flyttet
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.