Gå til innhold
  • Bli medlem

Skal vi prøve oss på en fotokonkurranse i 2013?


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Annonse

For å få opp antall stemmer i konkurransene, at flere FF-ere bruker stemmeretten sin, kan det kanskje være en ide med en lokkepremie? Eks. en kalender. Dette gjøres andre steder har jeg sett.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

For å få opp antall stemmer i konkurransene, at flere FF-ere bruker stemmeretten sin, kan det kanskje være en ide med en lokkepremie? Eks. en kalender. Dette gjøres andre steder har jeg sett.

 

Jeg likte veldig godt ide'en din @ problemet er at jeg ikke vet hvem som har stemt! Det er hemmelig også for meg. Kan ha det slik at de som stemmer legger inn et svar i denne tråden for å være med i trekning av en valgfri kalender fra butikken vår? Kan jo kanskje gi ltt ekstra løft :)

Gjelder selvsagt ikke bildevinnerne - som alt får kalender!

 

post-10401-0-50306600-1386095036_thumb.j
 
Forøvrig - bare så det er nevnt. Vi har fortløpende kontroll med nye medlemmer for å kontrollere at stemmegivingen går rett for seg
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en utfordring som jeg vil lufte for dere. Det er en kinkig sak som jeg helst skulle vært foruten men som vi kanskje skulle hatt med i reglene.

 

I både avstemningen om beste turrapport og i avstemningen om årets beste bilde har jeg registrert at noen har vært fristet til å (helst) engasjere familie og andre brukere med samme Ip som vedkommende selv. Som nå blir registrert på forumet og som ikke har vært medlemmer her hos oss før. 

 

Hva mener dere om dette? Vi har ikke hatt regler for det - men jeg har vel nevnt tidligere at jeg overvåker dette nøye og ønsker at det skal foregå på en ryddig og god måte - spesielt for de som eventuelt taper en avstemning med bare et par stemmer må vi være trygge på at alt dette er korrekt. I hvert fall er det slik jeg ser det.

 

Jeg er fristet til å nekte stemmer fra samme Ip adresse og stemmer fra medlemmer som er registrert etter at avstemningene ble lagt ut. Dvs at jeg før vinner blir kåret ettersjekker disse 2 punktene før vinneren kåres. Er det ryddig? Andre innspill? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette burde selvsagt vært gjort allerede under avstemningene av månedsbildene i fotokonkurransen. Det burde vært satt grenser for hvem som kunne stemme på bildene f.eks. kun de som har vært medlem over en gitt periode før avstemningen tar til evt. på grunnlag av aktiviteten på FF, eller andre kriterier?. Da ville man unngått slikt som jeg mistenker har skjedd i år. Har man så store og verdifulle premier i en konkurranse bør det selvsagt være orden i slike ting.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synest det høres fornuftig ut. I tillegg burde de som stemmer ha vært medlem i feks. 2 mnd? (Er lett å få familiemedlemmer/venner til å stemme fra andre steder)

Ihvertfall inntil det blir mange nok stemmer til at sånne  ting blir uvesentlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er enig med dere begge to. Når det gjelder månedsavstemningene @ har jeg hatt et skarpt øye på de hele tiden og det har ikke være noe uregelmessig der på noen av vinnerne så langt jeg har fått med meg. 

 

Vi har dette under oppsikt i moderatorgruppen og jeg og @Henrik har brukt Skypekommunikasjon tidligere med deling av skjerm så for at man er sikker på at en slik gjennomgang blir gjort rett kan jeg og han gjøre det i fellesskap. Blir uansett ikke å røre noe før avstemningene er ferdig og blir det en soleklar vinner er jo saken grei.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt klart ryddig og riktig, er ikke en konkurranse om hvem klarer å rekrutere flest mulig av familiemedlemmene sine til å stemme.. Håper vi får en ærlig og rederlig vinner av begge konkurransene som pågår. Godt at dere har kontroll på slikt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vær oppmerksom på at vi vil slette stemmer i fotokonken som er fra nyregistrerte medlemmer på forumet etter at fotokonkurransen for årets bilde er lagt ut.

 

Fotokonkurransen (og også turrapportkonken) var ment for medlemmer av forumet og ikke ment som enn konkurranse i å få flest mulig til å registrere seg på forumet, selv om vi selvsagt setter pris på at forumet får nye og kanskje mer aktive medlemmer.

 

En lenke til denne posten blir sendt til hver enkelt av dere som har bilder der så slipper man å si at man ikke visste det. Få av dere trenger å føle seg truffet.

 

Alternativet er at vi tar ned avstemningen og tar en loddtrekning. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg sender i morgen ut de siste kalendrene fra den første ladningen som jeg har.

 

Siden det er kommet bestillinger etter det også - så må jeg bestille en ny ladning så de som sponser oss kan få noen også. Neste bestilling går først fra meg senest den 6 januar, men om flere enn 5 bestiller nå så bestiller jeg med en gang. http://www.fjellforum.no/store/

Nettbutikken Highpoint sponser oss med ekstrapremie til fotokonkurransen - nemlig en jakke til en verdi av ca 2000,-  phantom_gr_nn.jpgVi skal diskutere hvordan denne premien skal benyttes - om det blir for årets innsats i sin helhet - eller rekkefølge i årsavstemningen. Det kommer vi tilbake til på julaften :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kalenderen ble kjempefin :)  Tusen Takk 

 

Enig, de ble knall :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Takk for tilbakemelding! Det setter jeg pris på. Er egentlig bare jeg som har sett den tidligere. Jeg kommer til å sende inn en ny bestilling om ikke lenge så korreksjoner kan da gjøres.

 

 40,- i porto. Trodde jeg kunne bruke "ferdig frankerte konvolutter" men gikk på en smell der gett :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da kan vi gratulere Håkon Johansen med seieren!

 

Vinnerbildet vedlagt her vant med klar margin.

post-10401-0-04679600-1384954961_thumb.j
 

Det er vel ett av de få bildene i årets konkurranse som har vunnet både semifinale i en måned og månedsfinale - og til sist årets finale.

 

Gratulerer med det flotte fjellteltet patagonia.png fra helsportlogo.png  Håper det blir mye brukt @ :):santa:

 

****************************************************************************************

Vi har en ekstrapremie fra nettbutikken Highpoint . De sponset oss med ekstrapremie til fotokonkurransen - nemlig en jakke til en verdi av ca 2000,- phantom_gr_nn.jpgEkstrapremien går til @espenh - Han har bidratt med bilder av svært høy kvalitet gjennom hele året - og fortjener en ekstra påskjønnelse for det.

 

Vinnerne er kontaktet pr epost.

Med dette avslutter vi årets fotokonkurranse! 

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, på generelt grunnlag: Masse creds til ildsjelene som drifter dette forumet! Her nedlegges masse godt arbeid. 

For øvrig er jeg helt enig i de allerede nevnte inntøylinger vedrørende avstemninger på fremtidige fotokonkurranser (IP-adresser og nyopprettede forumbrukere)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer til begge to, fantastiske premier ! All ære til folkene som drifter siden og holder konkurranser som dette, virkelig bra :) Og er også enig om strammere regler under avstemning neste gang som sagt over :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Hva skjer for 2014?

Er i tenkeboksen. Det var veldig mye arbeid og salget dekket ikke opp det det kostet ved å gi vinnerne en kalender hver.  Har tilbud om premier så det holder.

 

Det blir i så fall en kvartalsavstemming og innsending av bilder blir pr e-post. Da kan vi sjekke at kvaliteten på bildet er OK og at exif data er intakte.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.