Gå til innhold
  • Bli medlem

Stakkars moskus


Lindap

Anbefalte innlegg

Annonse

Noe drøyt å påstå at noen som har vært på jakt er trigger happy fordi de poserer med et skutt dyr, hvis det å drive med jakt kvalifiserer til å bli bli stempla som trigger happy (dvs lett umoden/ustabil person) så begynner andelen gærninger i Norge å bli ganske betydelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det du skriver her er en politisk sak, som i såfall må føre til at man stenger av alle området der det finnes potensielt farlige dyr. Deriblant store deler av Norge siden vi er på elgens territorium og det kan jo hende at vi er så dumme at vi møter en sint elg som kan finne på å gå til angrep.

Sagt det her tidligere, men kan godt ta det en gang til. Man trenger ikke forby alt som er litt farlig!!!! Vi lar jo folk gå fritt rundt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er vi helt enige Elisabeth-81, men da må vi også godta at folk forsvarer seg hvis de havner i farlige situasjoner og at det er politiets sak å finne ut av om det var berettiget eller ikke. Det betyr ikke at jeg mener det er frittfrem for å leke cowboy hvis man tilfeldigvis har med seg skytevåpen på tur og gi beng i alt av lover og faresignaler, folk må selvfølgelig ha respekt for dyr og gjenstander i de områdene de ferdes i noe jeg vil tippe at de aller fleste også har. Idioter har man overalt og får vi håpe at straffen for å oppføre seg tullete er såpass høy at det ikke frister til gjentagelse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hey, stormåsen, denne diskuskusjonen var egentlig interessant helt til du beg å be folk pelle seg ut på tur istede for å sitte på nett å prate om turutstyr som det jo ikke ble prata om her i det heletatt. Og bare det at du sitter på nett sjøl å skriver dette er jo ironisk nok i seg sjøl. Hvis noen her inne er opptatt av utstyret sitt som de bruker på tur blir du jo bare plaga av det ved at du fysisk sjøl logger deg inn og leser innleggene. Og dette er et nettsted for turfolk så tror de fleste klarer å aktivisere seg uten din hjelp!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

75%(minst..) av de som behøver hejlp fra RødeKors, Redningshelikopter osv har oppført seg tullete; bør de straffes?

Vil gjerne vite hvor du har det fra at minst 75% av alle som blir henta ut av røde kors, 330, folkehjelpa, etc har oppført seg tullete. Har selv vært med å henta ut en del folk og det er ikke mitt inntrykk. Ellers er det jo slik en del steder at hvis man har opptrådt grovt uaktsomt så kan man få krav om å dekke deler eller hele redningsaksjonen sjøl og det kan vel sammenlignes med å få en bot. Evt går det an å holde diskusjonen rundt det opprinnelige tema...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.