Gå til innhold
Humle

Hva har du kjøpt nå!

Anbefalte innlegg

En Manaslu nr. 96 primus. Japansk produsert etter modell av optimus og høvik primusene fra 40 og 50 tallet. Manaslu har laget disse primusene i flere10 år, og de skal ha en kvalitet som er like god , til bedre, enn de som ble produsert i skandinavia . Gleder meg til den ligger i postkassen min...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skjult lenke - logg inn for å se den

 

Kjøpte en kano/kayak tralle. Ville egentlig ha en Bever tralle, men den er ikke å oppdrive. Det får bli som i sangen til Vidad Sandbek : Hvis man ikke kan få den man vil ha, får man ta den man kan få. Så det ble denne...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 13. april 2017 den 19.17, Bjørn J skrev:

Som kjent kan man ikke ha for mange primuser, men jeg trodde jeg hadde "nok" av klassikeren Optimus 111.
Det trodde jeg helt til jeg kom over en ubrukt og ufyrt utgave, til og med i den originale pappesken.
Det ble påskegave til meg fra påskeharen :)
Nå skal jeg i gang med den koselige jobben: Sjekke og smøre pakninger, pumpelær og ventiler, polere messingen, rense tanken, og så ta den i bruk.
Noen primusnerder synes sikkert det er blasfemi å fyre opp dette klenodiet. Dem om det - jeg synes det er verre å la den stå glemt og bortgjemt i et skap, til ingen nytte.

 

111.jpg

Kan ikke se at det er nødvendig å polere så mye på messingen her. Den ser rimelig blank ut. Gratulerer!! Det finnes nok ikke mange igjen av disse  i den originale uåpnede esken noe sted i verden.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Måtte kjøpe en ny teltbue til mitt gamle Helsport Stetind 2 telt. På en påsketur nå denne påsken klarte jeg ved å kløne litt å brekke denne buen tre steder . Er det mulig !!?? Jeg hadde fakstisk to skjøteledd i backup , men ikke tre. Hadde jeg hatt en mulighet til å kutte det ene skjøtestykket i to , skulle jeg klart å sette opp teltet. Men man har jo ikke skjærfil med seg på tur. Heldigvis var det mulig å få tak i ny stang. Den er på vei i posten.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.