Gå til innhold
Humle

Hva har du kjøpt nå!

Anbefalte innlegg

En Manaslu nr. 96 primus. Japansk produsert etter modell av optimus og høvik primusene fra 40 og 50 tallet. Manaslu har laget disse primusene i flere10 år, og de skal ha en kvalitet som er like god , til bedre, enn de som ble produsert i skandinavia . Gleder meg til den ligger i postkassen min...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skjult lenke - logg inn for å se den

 

Kjøpte en kano/kayak tralle. Ville egentlig ha en Bever tralle, men den er ikke å oppdrive. Det får bli som i sangen til Vidad Sandbek : Hvis man ikke kan få den man vil ha, får man ta den man kan få. Så det ble denne...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 13. april 2017 den 19.17, Bjørn J skrev:

Som kjent kan man ikke ha for mange primuser, men jeg trodde jeg hadde "nok" av klassikeren Optimus 111.
Det trodde jeg helt til jeg kom over en ubrukt og ufyrt utgave, til og med i den originale pappesken.
Det ble påskegave til meg fra påskeharen :)
Nå skal jeg i gang med den koselige jobben: Sjekke og smøre pakninger, pumpelær og ventiler, polere messingen, rense tanken, og så ta den i bruk.
Noen primusnerder synes sikkert det er blasfemi å fyre opp dette klenodiet. Dem om det - jeg synes det er verre å la den stå glemt og bortgjemt i et skap, til ingen nytte.

 

111.jpg

Kan ikke se at det er nødvendig å polere så mye på messingen her. Den ser rimelig blank ut. Gratulerer!! Det finnes nok ikke mange igjen av disse  i den originale uåpnede esken noe sted i verden.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Måtte kjøpe en ny teltbue til mitt gamle Helsport Stetind 2 telt. På en påsketur nå denne påsken klarte jeg ved å kløne litt å brekke denne buen tre steder . Er det mulig !!?? Jeg hadde fakstisk to skjøteledd i backup , men ikke tre. Hadde jeg hatt en mulighet til å kutte det ene skjøtestykket i to , skulle jeg klart å sette opp teltet. Men man har jo ikke skjærfil med seg på tur. Heldigvis var det mulig å få tak i ny stang. Den er på vei i posten.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 • Lignende innhold

  • Av Bjørn J
   Kjøpte en Ulvang Rav ullgenser siden den var på tilbud på XXL. Super genser av god kvalitet, og en svært smart hals-løsning. Ulla er fra New Zealand og Australia, det var jeg klar over. Svært få ullplagg som selges i Norge bruker norsk ull.
   Men det jeg ikke visste, er at Ulvang også produserer en ullgenser der ulla kommer fra norske sauer, Dala- og Rygjasau. Genseren heter Vegard Half Zip, og ser omtrent ut som den vanlige Rav-genseren, men er litt tykkere og kraftigere.
   Hadde jeg visst dette tidligere hadde jeg kjøpt den genseren selv om den koster en tusenlapp mer. Det er litt meningsløst å transportere ull fra andre siden av jordkloden når vi har ull i verdensklasse her hjemme. Det meste av norsk ull blir eksportert, og bøndene får nesten ikke betalt for ulla.
   Vi kjøper uvasket, men sortert i beste kvalitet, ull på vår lokale ullstasjon, og jeg er litt sjokkert over hvor rimelig vi får den.
   Jeg gir min støtte til det som står på Ulvang sine nettsider:  Velger du norsk ull støtter du bærekraftig produksjon og en lokal verdikjede, med et redusert klimafotavtrykk.
  • Av Memento mori
   Da hadde du flaks😂 på Skjult lenke - logg inn for å se den har de en score på 0.4 av 10 mulig gitt av 3139 stk.
   Posten har 4,7 gitt av 16 stk. 
   Er på grensen til artig å lese alle kommentarene postnord får på denne siden og på «boikott postnord?» på face.
   Mange er frustrert over at de gjør avtaler og faktisk ikke kommer, så mye av dette er nok skrevet i sinne🔥

  • Av Memento mori
   Jeg pleier å legge nye telt i et kar med vann et par timer. Da trutner trådene som det er sydd med. Gå også over alle knuter på barduner og pluggfester. På noen Helsporttelt bør du knytte om festen til plugger. Slik det kommer er de lett å miste. 
   Litt siliconspray på glidelåser for bedre funksjon. 
   En flaske med impringnering på sømmer og litt på taket kan også være lurt på mange telt.  
   Pleier også å sette rephylsa innpå repleddet og ha tape på hver side. 
   Lykke til med nytt telt😀
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.