Gå til innhold
Humle

Hva har du kjøpt nå!

Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte en julegave på Fjellsport, og kom tilfeldigvis over Den lille snøskredboka. 

Skjult lenke - logg inn for å se den

- Den vet jeg en kompis har vært på jakt etter tidligere men ikke fått tak i - nå ser det ut til at det har kommet ny utgave! Hurra, da har jeg en julegave på plass, helt uten videre! Jippi!

 

Attpåtil klarte jeg å komme på Fjellforumrabatten før jeg sendte bestillingen, så boka ble i praksis nesten gratis. :) Hi hi hi, fornøyd nå ja. (Så håper jeg bare at kompisen ikke er innom forumet her, ellers blir det lite spennende for ham å åpne pakke.)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kart og kompass-boka til Monsen. (Og forsåvidt den villmarkstipsboka, men den skal gis bort.) Det er vel på tide å lære seg disse kompass-greiene. Man kan nå synes forskjellig om fyren, men jeg liker at han tar med også svarene på "de dumme" spørsmålene, uten at noen har spurt om det.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
 

Jeg har investert i en hel haug med Kari Traa bambusthipstere. Halv pris - 99 kr. Synes det var mye smartere enn å kjøpe Tufte-boxere til 249,-... (Finere var de også.)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
 

Jeg har jo egentlig en Lowe Alpine-lue og selv om den er veldig bra så synes jeg de er litt i overkant dyre til å kjøpe flere når jeg har en fra før. Ja, selv når jeg oppdaget at de hadde dem på tilbud på hektapatur.no. Men så var det en som la ut melding her så jeg kom på det igjen og vurderte på nytt... Og jeg har jo hatt problemer med det nye visakortet som de nå mente å ha fikset så...

 

Jeg kjøpte like godt to stykker, sånn bare for å teste kortet. Siden kortet virket helt fint, så har jeg nå tre luer.  :hyper:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
 

Endelig har jeg kjøpt meg sånn mat-termos-kopp-ting. Intensjonen er å ha med suppe eller gryte ferdig varm på tur. Spent på hvor ofte/om det kommer til å skje i praksis, når muligheten nå er der. ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Biolite. Sånn kan det gå. At jeg kom på idéen var fordi jeg hadde et gavekort i en butikk her, men så oppdaget jeg at forskjellen i pris fra internett var over gavekortet på 500 kroner. Så da kjøpte jeg på internett likevel. Det er litt teit siden jeg tidligere har funnet ut at jeg ikke hadde sånn behov for den at jeg skulle kjøpe til den prisen, men… Rart med det når man først har fått "godkjenning" av seg selv på grunn av gavekort. Jeg tjente jo tross alt på å kjøpe den på nett, riktignok ikke sett opp mot å la vær, men...

- Når da snowline superbrodder kom til god pris i samme butikk så ble det umulig å la være. For da sparte jeg jo plutselig porto om jeg kjøpte en ting til...

Jaja. Biolite'n er nok kul.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
 

Fruktsuppe! Omsider klarte jeg å finne ut (Facebook ordner det meste, alltid noen som vet) hvor hen i butikken den er plassert. (Jeg trodde blant suppene, det var åpenbart helt feil.) Mellom pærer og boks-ananas sto den, så nå blir det fruktsuppe på neste tur!
- Jeg tenker GLATT å overse hintet om at fruktsuppe ikke er middag. Jeg skal uansett ha den til lunsj.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det var hakket før jeg kunne skrevet her at jeg har kjøpt meg fiskestang med snøre, snelle og hele greiene. Men jeg tok meg i det da jeg kom til kassen, at dette burde jeg kanskje tenke på først.

 

Så det jeg HAR kjøpt er det to slukene jeg dro innom butikken for å kjøpe. Flink. (Men mulig det kommer innlegg ang. fiskestang senere.)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ny schnoezzel til liggeunderlag og pakkpose. Det må man bare ha, og jeg har klart å rote vekk min. Burde egentlig bestilt en ekstra, så jeg har når jeg har rotet vekk den nye...

Så er det blitt en 105 mm makroobjektiv for å ha med på tur. Det må man også ha, fant jeg ut.

 

Nye neoprenmuffer til padlinga - Yak har noen korte, de synes jeg var kjempekjekke.

 

Sånn kan det gå om man får beskjed om å holde seg fullstendig i ro i en uke. Da får man skikkelig tenkt over hva man trenger av nye ting...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kjøpt meg skumklossedingser for å klæsje på takstativet for å frakte kajakker på, istedenfor disse svinedyre greiene. Rettere sagt, for å ha mens jeg venter på at jeg klarer å bestemme meg for hvilket svinedyrt stativ jeg skal ha. More to come, for sure.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har jeg sagt at jeg har kjøpt et Kari-tek stativ for kajakkene på taket? Jeg har i hvert fall det. Fikk plutselig et tips om et brukt til salgs, og vips så var det ett på min bil. Billigere enn to Thule hydraglide tilsammen, slett ikke verst! Godt fornøyd så langt, så får vi se hvordan det er i bruk. Burde gå greit å selge videre dersom jeg ikke liker det.

 

- I dag har jeg vært en liten runde i sportsbutikk. Der fant jeg en vindtett, vanntett og foret jakke, hadde kostet 3000 - på 70% salg. Når jeg da hadde gavekort i butikken på 500, så ble det en særs billig affære. :)

 

Artig å shoppe for tiden. :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hurra, da har Jerven Mini-Hunter kommet susende i posten. Ikke for at jeg ikke vil handle lokalt, men når de 1. velger å ha kun Helsport, eller 2. har Jerven men tilbyr seg ikke å ta inn Mini-Hunter som er den jeg skal ha når jeg spør konkret etter den, så får det heller handles på nett. Greit for meg når det er sånn de vil ha det her.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Steike så folk shopper for tiden! Hmmm... Jeg har kjøpt overgang fra Goprofeste til vanlig kamerastativ, OG en teleskopstang for å sette det på, bare. Og impregnering til skoene. Må finne noe mer fancy å kjøpe meg snart.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nå har jeg i lang tid ikke kjøpt tørrdrakt, men i går ble det gjort. Og lim for å skifte hals på den som er ødelagt, og øreplugger, og ny kartmappe, hansker, og en sånn der grillspyd-dings man setter på en pinne. Ganske kul, gøy shopping. (Men vondt for kontoen.)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Brynje arctic hel drakt, det skal bli gode greier å ha på seg på tur. Så har jeg shoppet fjellduk på tilbud for en kompis, og bunnduk til mitt nye Hilleberg Staika. Ja, for det kjøpte jeg her om dagen. :) Veldig spent på om jeg kommer til å like det, etter at jeg har brukt Exped i så mange år. Noen påstår at det er myyye bedre. Det vil vise seg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har kjøpt ny isfiskedings, som ser ut som verdens korteste fiskestang. Den var kul. Nå drar jeg for å finne noen som kan putte ihop disse herlighetene av snøre og desslike, for det kunne verken jeg eller jenta i butikken (som dog hadde ringt en venn siden hun ikke kunne, men det hjalp lite). "Har kunnet" duger ikke her, ingen sjøørret skal slippe unna. (Ikke at jeg tror det biter noen på, men det KAN jo være.)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Lørdag kjøpte jeg ny fiskestang for sjøørretfiske fra kajakken. Det ble en slik pilkestang, som ser ut som en superliten vanlig fiskestang. Den var skikkelig fin og god syntes jeg.

I dag har jeg bestilt ny. Den jeg kjøpte lørdag, varte seks kilometers padling. Så lå den på havets bunn. Så da jeg uansett skulle bestille ny GPS, la jeg like gjerne til Skjult lenke - logg inn for å se den. Ikke helt den samme som jeg hadde, men litt i samme duren. Ja, som dere skjønner så har jeg altså også bestilt ny GPS, det ble en Oregon 600. Hadde den gamle varianten før, og den må ha vart over seks år faktisk – til tross for bruk i saltvåte omgivelser. Slett ikke verst.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 • Lignende innhold

  • Av Bjørn J
   Kjøpte en Ulvang Rav ullgenser siden den var på tilbud på XXL. Super genser av god kvalitet, og en svært smart hals-løsning. Ulla er fra New Zealand og Australia, det var jeg klar over. Svært få ullplagg som selges i Norge bruker norsk ull.
   Men det jeg ikke visste, er at Ulvang også produserer en ullgenser der ulla kommer fra norske sauer, Dala- og Rygjasau. Genseren heter Vegard Half Zip, og ser omtrent ut som den vanlige Rav-genseren, men er litt tykkere og kraftigere.
   Hadde jeg visst dette tidligere hadde jeg kjøpt den genseren selv om den koster en tusenlapp mer. Det er litt meningsløst å transportere ull fra andre siden av jordkloden når vi har ull i verdensklasse her hjemme. Det meste av norsk ull blir eksportert, og bøndene får nesten ikke betalt for ulla.
   Vi kjøper uvasket, men sortert i beste kvalitet, ull på vår lokale ullstasjon, og jeg er litt sjokkert over hvor rimelig vi får den.
   Jeg gir min støtte til det som står på Ulvang sine nettsider:  Velger du norsk ull støtter du bærekraftig produksjon og en lokal verdikjede, med et redusert klimafotavtrykk.
  • Av Memento mori
   Da hadde du flaks😂 på Skjult lenke - logg inn for å se den har de en score på 0.4 av 10 mulig gitt av 3139 stk.
   Posten har 4,7 gitt av 16 stk. 
   Er på grensen til artig å lese alle kommentarene postnord får på denne siden og på «boikott postnord?» på face.
   Mange er frustrert over at de gjør avtaler og faktisk ikke kommer, så mye av dette er nok skrevet i sinne🔥

  • Av Memento mori
   Jeg pleier å legge nye telt i et kar med vann et par timer. Da trutner trådene som det er sydd med. Gå også over alle knuter på barduner og pluggfester. På noen Helsporttelt bør du knytte om festen til plugger. Slik det kommer er de lett å miste. 
   Litt siliconspray på glidelåser for bedre funksjon. 
   En flaske med impringnering på sømmer og litt på taket kan også være lurt på mange telt.  
   Pleier også å sette rephylsa innpå repleddet og ha tape på hver side. 
   Lykke til med nytt telt😀
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.