Gå til innhold
Humle

Hva har du kjøpt nå!

Anbefalte innlegg

Grattis med super lykt. Med 1.7 Ah bak på lykta har du ei lykt som alltid kan ligge i bukselomma, og som blir brukt til alt fra bikkjelufting til vedkløyving. Skal du på lengre turer hvor mer batterikapasitet kreves setter du på 2.4 eller 5.6 Ah med ledning så kan du suse i vei på ski

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Den nye barnepulken fra Fjellpulken med justerbar skibredde. Med handledager på XXL endte jeg opp med nesten 2000,- i rabatt, bra dag!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har egentlig et kjøpefritt år hva angår utstyr. Men da klokka røyk og ikke kunne repareres (hurra for quarts-krystallen), måtte jeg investere i ei ny klokke. Endte opp med en Sinn 856 UTC. Robust, vanntett og med god lesbarhet skal den bli en god turkamerat i tiden fremover. Trekker seg opp selv av håndbevegelsen og trenger ikke batteri. Med GMT funksjon kan man få tiden i andre tidssoner, men kanskje mer relevant er muligheten til å vite hva klokken er i 24-timersformat. Slik kan en stakkar som virrer rundt nord for polarsirkelen i mørketid eller midnattssol vite når på døgnet man befinner seg  :D I tillegg kan denne funksjonen benyttes til å lokalisere nord om man ser sola. 

 

Sinn.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Den 18. februar 2016 at 23.10, Ru_Paulsen skrev:

satellittelefon, skal du på lang tur?

 

Ikke noen spesiell langtur, men som sikkerhet ved jobb og fritid. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 • Lignende innhold

  • Av Bjørn J
   Kjøpte en Ulvang Rav ullgenser siden den var på tilbud på XXL. Super genser av god kvalitet, og en svært smart hals-løsning. Ulla er fra New Zealand og Australia, det var jeg klar over. Svært få ullplagg som selges i Norge bruker norsk ull.
   Men det jeg ikke visste, er at Ulvang også produserer en ullgenser der ulla kommer fra norske sauer, Dala- og Rygjasau. Genseren heter Vegard Half Zip, og ser omtrent ut som den vanlige Rav-genseren, men er litt tykkere og kraftigere.
   Hadde jeg visst dette tidligere hadde jeg kjøpt den genseren selv om den koster en tusenlapp mer. Det er litt meningsløst å transportere ull fra andre siden av jordkloden når vi har ull i verdensklasse her hjemme. Det meste av norsk ull blir eksportert, og bøndene får nesten ikke betalt for ulla.
   Vi kjøper uvasket, men sortert i beste kvalitet, ull på vår lokale ullstasjon, og jeg er litt sjokkert over hvor rimelig vi får den.
   Jeg gir min støtte til det som står på Ulvang sine nettsider:  Velger du norsk ull støtter du bærekraftig produksjon og en lokal verdikjede, med et redusert klimafotavtrykk.
  • Av Memento mori
   Da hadde du flaks😂 på Skjult lenke - logg inn for å se den har de en score på 0.4 av 10 mulig gitt av 3139 stk.
   Posten har 4,7 gitt av 16 stk. 
   Er på grensen til artig å lese alle kommentarene postnord får på denne siden og på «boikott postnord?» på face.
   Mange er frustrert over at de gjør avtaler og faktisk ikke kommer, så mye av dette er nok skrevet i sinne🔥

  • Av Memento mori
   Jeg pleier å legge nye telt i et kar med vann et par timer. Da trutner trådene som det er sydd med. Gå også over alle knuter på barduner og pluggfester. På noen Helsporttelt bør du knytte om festen til plugger. Slik det kommer er de lett å miste. 
   Litt siliconspray på glidelåser for bedre funksjon. 
   En flaske med impringnering på sømmer og litt på taket kan også være lurt på mange telt.  
   Pleier også å sette rephylsa innpå repleddet og ha tape på hver side. 
   Lykke til med nytt telt😀
 • Hvem er aktive   1 medlem

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.