Gå til innhold
Humle

Hva har du kjøpt nå!

Anbefalte innlegg

Grattis med super lykt. Med 1.7 Ah bak på lykta har du ei lykt som alltid kan ligge i bukselomma, og som blir brukt til alt fra bikkjelufting til vedkløyving. Skal du på lengre turer hvor mer batterikapasitet kreves setter du på 2.4 eller 5.6 Ah med ledning så kan du suse i vei på ski

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Den nye barnepulken fra Fjellpulken med justerbar skibredde. Med handledager på XXL endte jeg opp med nesten 2000,- i rabatt, bra dag!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har egentlig et kjøpefritt år hva angår utstyr. Men da klokka røyk og ikke kunne repareres (hurra for quarts-krystallen), måtte jeg investere i ei ny klokke. Endte opp med en Sinn 856 UTC. Robust, vanntett og med god lesbarhet skal den bli en god turkamerat i tiden fremover. Trekker seg opp selv av håndbevegelsen og trenger ikke batteri. Med GMT funksjon kan man få tiden i andre tidssoner, men kanskje mer relevant er muligheten til å vite hva klokken er i 24-timersformat. Slik kan en stakkar som virrer rundt nord for polarsirkelen i mørketid eller midnattssol vite når på døgnet man befinner seg  :D I tillegg kan denne funksjonen benyttes til å lokalisere nord om man ser sola. 

 

Sinn.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Den 18. februar 2016 at 23.10, Ru_Paulsen skrev:

satellittelefon, skal du på lang tur?

 

Ikke noen spesiell langtur, men som sikkerhet ved jobb og fritid. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.