Gå til innhold
Humle

Hva har du kjøpt nå!

Anbefalte innlegg

Altfor mye. Feriepengene og skattepengene kom omtrent samtidig  så det har blitt litt nettshopping i det siste, skal sies at det meste har vært veldig gode tilbud!

 

Hilleberg Niak

Patagonia R1 fleece

Patagonia Torrentshell jakke

Brynje merino linergloves

Osprey exos 48 som kom sammen med ett sea to summit ultralight insulated, kjøpte litt senere stol-kit til den, veldig behagelig!

og litt diverse, merino boxer, polyester t-skjorte osv. Skulle gjerne funnet meg en fin tynn merino langarmet/t-skjorte som ikke sitter som ett pølseskinn, men så langt har jeg ikke kommet enda :)

 

Nå er vell det neste på listen en ny/mindre turbukse ettersom jeg har klart å gå av meg litt vekt og keb buksa har blitt litt vel romslig.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 timer siden, tshansen skrev:

Helt riktig... de kan være så stygg de bare vil... mer praktisk fottøy skal du lete lenge etter. Fantastisk grep i de også på våt stein! Jeg så de hadde Rosa i str 13 på Sørlandsenteret (xxl) 

Gode er de, men jeg synes kanskje de tar litt mye volum. Er ikke så veldig fan av å ha masse dinglende rundt på sekken. Har selv sett på noe ala sandaler men ikke funnet noe lett og kompakt jeg liker enda, må kanskje bite i eplet og kjøpe meg noen crocs jeg og.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kjøpte meg Norrøna bitihorn 6l rumpetaske til litt kortere dags/toppturer. Fikk prøvd den i helgen og er veldig fornøyd, fikk fint plass til 2 vannflasker, hansker, sokker og en jakke + litt snacks. Satt godt på hoftene og er strålende fornøyd! prisen kunne vært litt snillere men alt i alt fornøyd.

 

Fikk også prøvd Inov-8 Roclite 275 skoene jeg kjøpte forrige uke. Kjempe gode sko, pustet utrolig godt og jeg var såvidt klam på føttene selv i 20-24 varmegrader. Spent på hvordan disse er med en litt tyngre sekk.

 

Alt i alt veldig fornøyd med de siste innkjøpene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da kommer det plutselig en Garmin instinct i posten. Også har jeg kjøpt Rab latok alpine gamasjer som jeg gleder meg til å få prøvd i ruskevær og på lengre turer. Nå trenger jeg bare ett par smårusk-gamasjer til varme sommerdager :)

Screen Shot 2019-05-26 at 13.03.png

Endret av Tåkefyrsten

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.