Gå til innhold
Humle

Hva har du kjøpt nå!

Anbefalte innlegg

Kjøpte et par Sea to Summit Quagmire eVent gamasjer rett før helgen som jeg tok på en prøvetur på lørdag. Har aldri brukt gamasjer før så kan ikke akkurat sammenligne med noe, men de virket veldig solide og var enkle å ta av og på. Hadde dem på i vel 5 1/2 time i temperaturer på rundt -1/+1 uten at det ble klamt. Var bare ca. 2cm snø så ikke akkurat ideelle forhold, men fikk nå gått dem in i det minste. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

I det siste så har det blitt en del nytt...

Fjellreven Anorak No.8

Fjellreven KEB Bukse

Fjellreven Singi Skjorte

Fjellreven Fjellglimt Skjorte

Morakniv Garberg

Fällkniven TK4c med min navnet til min 5 uker gamle sønn inngravert i bladet (kom i posten i dag)

Fällkniven DC521 Slipestein

 

Fällkniven har humor, TK4c kom med en en 5 pk. Fällkniven plaster i pakken :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
10 minutter siden, Gittiamo skrev:

Ær ni svenska? 

Nope, eg e fra Bærgæn :)

Men godt poeng, det var mye fra søta bror på den listen. I et svakt øyeblikk kunne jeg forsøkt å argumentere for kortreist, men det hadde bare blitt corny... Kanskje jeg bare har blitt hipster uten å merke det selv, ref. tråden om trendy fjellstøvler :P

Trøstepremier til meg selv for å bli far og således mer bundet til hjemmet for en periode før jeg kan tilbringe mer tid i naturen kanskje? Hvem vet. 

Økonomisk bistand? 

Egentlig er det vel i bunn og grunn et ønske om å kjøpe kvalitet som vil vare i lang tid. 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
16 minutter siden, Tor-Erik-L-77 skrev:

Godt vi er flere i klubben 😂

22EC95C4-09C5-44E4-A3C4-A477787C5A5B.thumb.jpeg.b118f3ba4dfd108c2847a913e0195919.jpeg

Brusletto Bamsen? Da skal jeg ikke være brutal med min...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 time siden, Tor-Erik-L-77 skrev:

Stemmer! Nei tror det er lurt å ikke være brutal :) Spilte litt dum å sendte e-post til Brusletto, de sa jeg skulle sende den inn til reklamasjon... har ikke fått surret meg til å gjøre det enda 🤡

Rart med det, når man får beskjed om at reklamasjon aksepteres så haster det plutselig ikke så mye lenger :-D

 

P.S Hvis du sender den inn, kan du ikke spørre dem hvordan navnet uttales, om det et Bru-sletto eller Brus-letto? Har tilogmed forsøkt å google uten å komme noen vei, og jeg er nysgjerrig...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skjult lenke - logg inn for å se den soveposetrekk/bivvy

Jeg måtte humre litt over at lange soveposer ikke akkurat florerer på markedet, men trekket leveres i 230 cm lengde...  Håper å få testet denne en natt under tarp da jeg til dags dato kun har utedøgn i telt foruten en natt i hengekøye i Synnervika dagen før vi skulle reise med Fæmund II. Burde få plass til Exped Downmat 7 LW i denne. (Håper jeg...)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
10 timer siden, Daktari skrev:

Tror jeg ville vurdert å snurpe inn bunnen sånn at det blir match med soveposen. I alle fall om den mangler et borrelås-system eller liknende som hindrer at du sklir nede i. 

Jeg er 197 cm og har Alta Long pose, så for meg er det egentlig ikke noe stort problem tror jeg, og som Skjult lenke - logg inn for å se den er inne på så har jeg lest/hørt en del om mulig kondens så jeg vil forsøke å ha den så luftig som mulig. Det var egentlig bare litt pussig at veldig mye av poser og f.eks lettvekts feltsenger kommer i 195 cm området i lengder, men når man kjøper et rimelig trekk fra Helsport så er det plutselig lengde til spillere fra NBA :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
3 timer siden, Miamaria skrev:

Ja altså, det blei klokke. Bestilte før tilbudet gikk ut, men med rabattkoden nå ble det billigere... Jeg tok det som et tegn. Turklokka: Skjult lenke - logg inn for å se den

Gratulerer, det er en av Casioene jeg selv har siklet på en stund. Har en "analog" G-Shock med solceller og radiosignal mottaker som jeg har hatt i over 10 år uten å gjøre noe som helst med annet enn å bytte reim, fantastisk maskin. Radio og solcelle er to absolutte krav neste gang jeg skal ha ny Casio :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 9.4.2019 den 20.52, tshansen skrev:

Ble det nytt kamera gitt 🙈

 

 

993073A8-C16C-44C7-B82E-0285E2ABA02C.jpeg

Gratulerer, har en A6000 selv. Veldig praktisk å kunne lade den med en powerbank. Kjøpte inn et ekstra batteri, Duracell, som var halv pris av originalen. Eneste negative kontra min gamle A100 er at med dette kamera kan du bare kjøpe inn renseutstyr til bildebrikken med det samme, hvis du bytter mellom flere objektiver regelmessig.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
45 minutter siden, tshansen skrev:

Enn så lenge blir det bare 18-135! Da denne kan brukes til det meste av hva jeg har tenkt! Mulig det forandrer seg med tiden.

jeg må si at jeg er sinnsykt imponert over bildekvalitet og ikke minst autofokusen! Reis til sies for et steg i riktig retning (sammenlignet med min x-t1) jeg har aldri tenkt over hvor viktig autofokus faktisk er! 

Ah, så ikke at det var en 18-135, den skal jo kunne gjøre mye av jobben alene :)
 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 24.4.2019 den 10.57, ketilring skrev:

Bestilte nettop en Cumulus Lite Line 300 fra Polen. Trenger en sommerpose til fjellbruk som takler temperaturer ned mot null (min warmpeace solitaire 250 blir litt for kald under 5+ har jeg merket). 

Jeg er helt ukjent med merket, så dette blir spennende. 😊 Betalte rundt 1990,- og det blir vel ~ 500,- ekstra i tollgebyr hvis jeg har regnet riktig..

 

Fruen har en Cumulus Quilt og jeg har en dunjakke fra outleten deres, begge er godt fornøyd med produktene. De er også fleksible med spesialbestillinger som endring av lengder mm.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 minutter siden, Elisabethsk skrev:

Handlet istepulver på 10,-tilbud på obs i går. Men oppdaget da jeg kom hjem at de har endret oppskriften - redusert mengden sukker og putta i stevia. Virkelig ikke noe glad i de alternativsøtningene. Så i dag har jeg raida hele Lillehammer by og alle butikkene langs veien hjem for det de hadde av den gamle Mangovarianten med masse sukker og ittno anna. Har et solid lager for en stund nå  men må vel finne noe alternativ til det går tomt da. :(

Var det Lipton iste pulver? Står det noe om andel stevia?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har bestilt en Primus Easy Fuel Duo og en Sea To Summit X-Kettle. Tenkte å bruke en Trangia underdel som vindskjerm ala det oppsettet Skjult lenke - logg inn for å se den har og bytte ut mitt Primus ETA Power sett. Mulig det også blir en Sea To Summit X-Pot 2.8L også, da har jeg et "relativt" flatpakket kjøkken som alternativ til Solostove som jeg vanligvis bruker.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
53 minutter siden, Terka skrev:

Gjør ikke alle det?

Nei...og når jeg skriver dette så sitter jeg egentlig her og lurer på hvorfor. Det virker jo mye mer fornuftig. Det kan jo hende at det er fordi jeg faktisk ikke bruker kniven hele tiden på tur, noen ganger tar jeg den kanskje bare opp en gang i løpet av en hel dag.

- - -

Så ble det et nytt kjøp også. Har sett etter et større telt som kan passe til når småen blir stor nok til å bli med på tur (som egentlig betyr at hun-som-må-adlydes fastslår at vi er ferdig med bleieskift). Har vurdert Wiglo lt4 en stund nå og sett videoer og lest brukererfaringer, men så er jeg en tur innom addnature igjen og finner Robens Green Cone til 2865,- ink. Mva. 

Så da ble det et tipi telt til gitt.

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
40 minutter siden, TheSleepwalker skrev:

Post gjerne erfaringer og bilder når den tid kommer. Jeg trilla terning på wiglo, men er fortsatt nysgjerrig på green cone. 

Det skal jeg gjøre. Det blir nok prøveoppsett om ikke så veldig lenge men tur erfaring tar nok litt tid. Skal på tur i august uten fruen og småen men da hadde jeg tenkt å bruke en tarp/myggtelt kombo, men tar med et telt for sikkerhets skyld. Blir det uggent vær blir det kanskje litt mer erfaring å melde om som f.eks ventilasjon mm.

 

19 minutter siden, Terka skrev:

Var ment som en liten spøk herfra. 😄

På turer hvor jeg har med kniv ligger den alltid i topplokket på sekken. (Jeg bruker aldri kniv gående..)

Alternativt så henger det en liten Petzl Spatula som nødutsryr klatreselen på meir alpine/klatreretta turer hvor det kan bli relevant å måtte kutte tau etc.

Ingenting er vel bedre om en spøk også blir et godt råd? :)

Jeg går ikke med turkniv heller når jeg forflytter meg, den er bare i veien, det er noe jeg fester i beltet når camp er slått opp. 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
43 minutter siden, Terka skrev:

Feil! 😁

Skjult lenke - logg inn for å se den

Hva er det du har i ytter rommet på sliren, rett over tennstålet?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
50 minutter siden, Terka skrev:

Munnspill, snus/skrå, tyggis, bryne? 🤔 Og tennstål nederst. (Aner ikke hva han på bildet har 😁)

Jasså, du poster bilde av annen manns midje, notert :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Trodde jeg var ferdig handlet for en stund, men så ble det jaggu bestillt en barnehengekøye fra TTTM, DD Hammocks strap + whoopie sling pakke og en DD Underblanket fra Hektapåtur i går kveld. 2 sistnenvte til far og køyen til en på 9 mnd. Skal tidlig krøkes som god henger skal bli :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.