Gå til innhold
Humle

Hva har du kjøpt nå!

Anbefalte innlegg

Stangen lå i skumplast inni et hardt plastrør med ekstra skum i endene. Røret var igjen pakket inn i skumplast. Har tatt kontakt med Fedex, så får vi nå høre hva de sier. Hvis de mener innpakningen var tilstrekkelig blir det selger evt. Paypal som får høre det, så får vi håpe det ordner seg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det ble visst en Primus Omnifuel II på meg, til 1596,- med Outnorth sitt tilbud. Multifuelbrenner og vintertelt står på ønskelista, så jeg får muligheten til å dra mer til fjells neste vinter enn jeg fikk til denne, så da kan jeg krysse av ett punkt. Får håpe Helsport-outleten her på Melhus i juni ender i telt!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Så langt i 2017 har det blitt:

- Bergans Breheimen 3-lags Dermizax-bukse: Godt fornøyd med foreløpig 

- Brukt Bergans microlight vindjakke: Har savnet en vindtett jakke som pustet godt og tok liten plass, så jeg kan veksle mellom vindjakka og skalljakka etter nedbøren. Ble 200 kr for denne småslitte jakka. 

- Aclima Woolshell ullvest: Kjøpt på tilbud. Brukt kun på fisketurer ved sjøen foreløpig, men godt fornøyd. Ønsket et mellomplagg for når bare en mellomtykk ulltrøye ble litt for kaldt, og foretrekker ull. 

- Solgt Ringstind-teltet og venter på ett stykk Hilleberg Soulo. 

Og med det tror jeg studentbudsjettet mitt er brukt opp for en liten stund. 

58241676482800578f84303bb51c3adc--mountain-gear-camping-gear.jpg

201103_1.jpg

637556.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
17 minutes ago, Erlend Gudvangen Bjørkeng said:

Blir spennende å se om kompasset har bedre holdbarhet enn det enkelte andre her på forumet har opplevd....

Jeg har i allefall brukt mitt omtrent 30 døgn på tur med orientering, uten at det har falt fra hverandre.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da er både et Exoed Synmat 7 MW og et Synmat UL 7 MW på vei i posten. Ett av de skal returneres etter en test på stuegulvet.

Jeg har aldri hatt oppblåsbart underlag da jeg sover som en stein på skumunderlag, selv i Femundsmarka. Liggeunderlaget er tiltenkt samboeren, så det skal passe til 3-sesongers bruk for frossenpinn. Hun er bare med på turer i kano eller kortere turer. Hvis jeg bruker det selv, så blir det på turer med kano eller på vinteren når reinskinnet ikke får plass i sekken. Ikke utenkelig at det blir med hund heller, som får sove i innerteltet. Alt det taler strengt tatt for vanlig Synmat som er varmere og mer slitesterk.

Samtidig skal det kun brukes oppå et vanlig skumunderlag, som uansett er med. Da er det fristende med å spare 400 g på UL. Ser at UL også kommer med den pumpeposen som vanlig versjon mangler. Aldri prøvd noen av delene, men pumpa virker noe raskere.

Tanker?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Du må ikke gå amok med dette utstyrshysteriet nå! Kan jo ikke gå utover økonomien heller!

Jeg kjøpte pusseklut til fotoapparatlinsa så jeg skal kanskje ikke si så mye...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg skulle ikke ha en forbanna dritt i går. Sånn gikk det ikke. Jeg fikk telefon på formiddagen fra en lokal sportsbutikk om at de godkjente reklamasjon på Bergans-skallbuksa jeg leverte til reklamasjon for en måned siden. De hadde ikke ny bukse, så jeg fikk pengene tilbake, og når jeg først hadde noen tusenlapper og var på kjøpesenteret på black friday kunne jeg like gjerne finne meg ny bukse når jeg var der. Jeg var litt usikker på hva slags bukse jeg skulle satse på, så det ble to stk for et par hundrelapper mellomlegg.

En Bergans Dermizax Super Lett bukse som skal brukes som regnbukse. Tenkt å ha som overtrekksbukse til G1000-buksa jeg helst går i pga komforten. Lavt pakkvolum og vekt.

Vinterbukse med seler, gamasjer og drop seat til skiturer har vært et savn, dog ikke et veldig prekært. Fant en Supernaut Windstopper Bib fra Sweet Protection - ukjent merke for meg. God passform, lett, hadde alt jeg ville. Er visst i noe nytt Gore-Tex materiale som IKKE er vanntett, kun vindtett, men det hørtes igrunn bare deilig ut.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det ble et par Hestra Fält Guide-hansker. Disse virker veldig enkle og solide, med ytterhanske i rent skinn og ikke annet, og uttakbar innerhanske i ull. Jeg er ikke særlig frossen på fingrene, og foretrekker derfor hansker så lenge det lar seg gjøre. Jeg kjøpte de så jeg får plass til en tynn liner inni, og da bør de være varme nok ned til de fleste dager for meg.

Har tidligere brukt rimelige arbeidshansker med fast, syntetisk fôr og "vanntett" membran, noe som fungerer fint en dag. Når de først er bløte, noe de nødvendigvis blir av svette på skiturer, så tørker de sakte, er kalde og vanskelige å få på.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.