Gå til innhold
Humle

Hva har du kjøpt nå!

Anbefalte innlegg

Yes, joda... flott det! 

Da røk jeg på smellen jeg også 😂 ble en ny Gregory Baltoro 85 Large og Helinox Ground Chair i kveld. Det er alt for lett å kjøpe utstyr på nettet 

Lå lenge å vurderte Fjellreven Kajka, men landet tilslutt på Baltoro. Helt greit at ferien begynner om 5 dager. Jeg er klar 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 hour ago, Vandrefalken said:

Gikk bra Kajka 85 til Baltoro 85 i fjor og brukte sistnevnte i ett år, meget fornøyd med valget og dens løsninger over Kajkaen. :) 

Høres veldig bra ut :-) Har ikke fått prøvd den på ryggen min enda, men siden det er 100 dagers åpent kjøp regner jeg med å få orden på det om den overhodet ikke skulle passe. Er også fan av løsningene på Baltoro sekken. Håper bare den innfrir på bærekomfort 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
4 hours ago, Vandrefalken said:

Jepp! Prøv den godt, både rygg, skulder og komfort. Den kan kjennes litt "annerledes" over skuldrene, sånn i starten, men tok ikke lange tiden for meg personlig. :)

Siden jeg er 2 meter høy, målte 52 cm i ryggen gikk jeg for large utgave... Føler selv at den sitter som et skudd... Er kanskje litt stor i hoftebeltet da dette går nesten i hverandre. Bare i t-skjorte når jeg strammer hoftebeltet godt er det 10 cm mellom putene før de tar i hverandre. Men det føles jævlig digg med så mye støtte.

Skulderstroppene ligger utrolig godt. Skal fylle den med 15 kilo i morgen å få gått en liten tur. Kjenne hvordan den er med litt vekt i. Så får vi komme nærmere tilbake om jeg my bytte noen av delene på bæresystemet 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
21 timer siden, tubbs skrev:

En sekk er tom uten en joikesabel :ahappy:

 

Jeg har den stort sett hengende på hoften, men ja :-) Jeg har stort sett med meg samekniv eller Fallkniven når jeg er ute i skogen. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
14 minutter siden, Tor-Erik-L-77 skrev:

Grattis mister :) Rimelig sikker på at du kommer til å bli fornøyd! Kom gjerne med en tilbakemelding på grafisk kart som jeg er så skeptisk til face with tears of joy

Takk takk. Når det skiller en 1000 lapp på 3 og 5x, var det ikke noe tvil om at jeg måtte gå for denne :-P Så langt, med den lille testen jeg har gjort i dag, virker det veldig lovende. Hvertfall til mitt bruk. Det er bare som et enkelt hjelpemiddel som jeg har lett tilgjengelig. Men jeg må nok teste dette ut i fullskala med både planlegging av ruter, laste inn ruter og aktivt bruke de, samt lagre punkter underveis som jeg anser som viktig for framtiden (camp sites osv) Skal prøve å skrive ned et lite referat etter litt bruk :-) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
28 minutter siden, Jan@ skrev:

Det ble en Mountain Equipment Glacier 700 (T-comfort -6, T-limt -13, MEs egen -15) Skjult lenke - logg inn for å se den Denne har meget bra ytterstoff, som tåler en god del fukt. Den med 1000 gram dun er ubrukelig høst og senhøst.

 

Har du et bilde av denne pakket  (så komprimert som mulig) sammen med en gjenstand for referanse? Melkekartong. halvliter boks, neve eller lignende? 

Endret av tshansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bytta en julegave i dag! En amatør selger på XXL klarte å lure foreldrene mine til å tro at thermarest og exped sine comfort chair passer overens... Det kan jeg bekrefte at de ikke gjør :aww: gikk noen runder i butikken uten å finne noe spes av interesse. Så det ble en ny drikkeflaske og en Optimus Vega brenner. Man kan aldri ha nok brennere :plystre 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
3 timer siden, Terka skrev:

Thermarest Chair på Exped eller motsatt? Mumieform eller kvadratisk liggeunderlag? Spør for å lære. 😊

 

Bilder fra annen tråd her inne:

20170922_200825.thumb.jpg.5b13c284faedf89feca7ec0bcb847e8b.jpg

20170922_222947.thumb.jpg.a0a9877fb5b2e8a8c4c60b66728e9d65.jpg

20170922_200840.thumb.jpg.360afe21c2fe89bdff7a7fbee54a8d5a.jpg

Hva? Hvordan er det mulig? Jeg fikk det Thermarest 20 chair KIT, eller hva det heter! Der var det ikke sjans å stappe inn min exped 9lm eller hva det heter! Mulig jeg hadde fått inni et normalt 7cm?

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, jeg ser på nettet nå at der finnes to varianter! Flaks jeg ikke gikk hardt ut da😂😂 jaja, men da vet jeg til en annen gang at 25 passer til mitt underlag! Thermarest sitt er jo også mye billigere en xped om jeg ikke husker feil? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 timer siden, Terka skrev:

Steike ta Skjult lenke - logg inn for å se den!! 😄 Jeg forstår at folk bruker noen lapper på det de er lidenskapelig interessert i, og jeg er veldig glad i kaffe selv, men har fortsatt en del ting på ønskelista som prioriteres forran en  kvern til 2500,- Har dog mine ting som andre synes jeg har brukt hinsides mye penger på, så dette er helt forståelig. 😁

2500 for en kaffekvern er snobberi uten grenser 😂😂

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
23 minutter siden, Bjørn J skrev:

Kaffekjele fra Biltema! Den gamle Trangiakjelen er herved erklært avdød. Jeg er smått imponert over Biltemakjelen. 129.- kroner for en lett, solid og velkonstruert kjele i anodisert aluminium. Svær åpning er en fordel. Stålhåndtak som ikke faller ned fra stående stilling. Knappen for å løfte av lokket kan også stå oppreist slik at den ikke blir så grotesk varm når man skal ta av lokket.
Nå gjenstår det bare å sjekke om kaffen blir god! :)

Kaffekjele.jpg

Hvor mye rommer denne kjelen? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
4 timer siden, Blaser skrev:

OMSIDER fikk jeg min nye øks, en Gränsfors Outdoorøks fra fjellsport.

Definisjonen på hva som er en øks er heretter  klar.

  Skjult lenke - logg inn for å se den

Lang? Pris? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
45 minutter siden, Epletre skrev:
  • Et nylon etui for digitalt lomme-fotoapparat (FujiFilm JZ700), med beltefeste og ekstra reim til å evt. ha rundt halsen.

Finner pokker ta ikke rimelige batterier til kameraet mitt noe sted (NP-45A). :( Hos Japan foto er prisen 599,- og billigste vil koste ca 500,-, men med lavere mA.

Jupio pleier å ha til under halv pris i forhold til fujifilm sine originale. Har to stykk selv til mitt x-t1 kamera. Søk på Cdon å se om du finner de der :-) Beste og rimeligste tipset jeg har. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.