Gå til innhold
Humle

Hva har du kjøpt nå!

Anbefalte innlegg

58 minutter siden, Espen Ørud skrev:

Utvidet lettvektskjeleutvalget litt. 

Gleder meg til nå å kunne pensjonere to stålkjeler fra Primus som har vært med på tur i snart 20 år. Med litt stort utvalg av lette kjeler kan jeg nå også spare ytterligere litt vekt ved å kunne plukke de(n) letteste kjelen(e) som dekker turens behov. Har i tillegg 2 kopper/kjeler i serien på hhv 200 og 500 ml som grå rett på varmen og som er suverene til en eller to rett-i-koppen-supper på dagsturer, laksefiske osv...

 

13124892_10153365377980194_5548465884332448115_n.jpg

Kan eg få spørje kor stor den nede til høgre er?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 time siden, Terka skrev:

Etter å ha lese så mykje fuzz om Warmpeace soveposene her inne, og argumentert overfor meg sjølve at eg no bare har 2 operative soveposer (dei andre er pensjonerte og gått over i utlånsmodus) med T-Lim på -2°C og -26°C... Då var eg lett å overbevise om at den Warmpeace 600 soveposen med T-Lim på -9°C som er undervegs, passer heilt ypperlig som mellomsesongspose.

..og eg har nettopp overbevist meg sjølve om at ein Helsport Bitihorn SL Tarp er noko eg ikkje har bruk for men som eg no har lyst på.

 Trur at både årets feriebudsjett og neste år feriebusjett snart er brukt opp no.1f914.png

Greit med ein slik mellomting. Eg brukte min 600 i forrige helg, og det var perfekt

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
17 timer siden, Memento mori skrev:

Min venn finn hadde en pent brukt Helsport Ly vindsekk til 500kr. Har stått på lista lenge. Lett med 460 gram. Best i test. Prøver å holde varmen på kona😂Skjult lenke - logg inn for å se den

Så det var du som stakk med den :P Hehe, sendte melding for ein venn, og då var den nettopp solgt :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
13 timer siden, Terka skrev:

Mer eller mindre spot on. 👍😄

Sliter med en skade i et muskelfeste på utsiden av albuen og har omtrent ikke klatra i år pga den. Disse kinesiske OL- ringene er til for å trene muskulaturen som åpner hånden. Egentlig veldig lurt å trene den muskulaturen uansett om man bedriver aktiviteter som gjør at man blir sterk i klypa. (For å ha balanse i muskulatur som jobber motsatt av hverandre.)

20171123_134447.thumb.jpg.001677337f513b244c220104280fbc63.jpg

 

Regner forøvrig med at tråden her snart oversvømmes av "Black Friday" - kjøp, eller holder turfolket handleiveren godt innelåst? 😄

Eksentrisk arbeid for antagonistane til typiske problemmusklar i hendene! Råsmart! Slike kunne eg og trengt. Kva heiter dei? Altså, kva søkjer eg på på eBay?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Splitter ny brukt klatresele frå finn til dotter mi som har vokst ut av sin gamle.

Nytt kjørebelte til snørekjøring med bikkjene då det forrige sleit i eit aldri så lite "basketak"  forrige helg 🙈

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ein haug med kart! Den definitivt kjekkaste pakken å få i posten. 

Eit par Kayland Comet frå finn.no som rauk rett på marknaden igjen då selgar hadde opplyst feil storleik. Note to self; be alltid om bilete av lappen med storleik på.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
4 timer siden, Rolf_E skrev:

En tur på lagersalget til Aclima og en bærepose dønn full av mye deilig ullklær. En del woolnet og også en del ting jeg ikke har prøvd før. Bra pris og bra utvalg :)

Lagersalg? Pris? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
16 timer siden, tshansen skrev:

Hadde en liten erfaring i går kveld... samt fikk prøve forskjellen på et produkt vs ett annet. Så i dag har jeg gått til innkjøp av enda en lue! Å jeg skjønner hvorfor så mange går med denne bøtta på hodet :-D

Skjult lenke - logg inn for å se den

If ever i get to that point....Shoot me! :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Garn. Eg er meir glad i pulsvarmerar enn linera i camp, då fingrane mine trivs best saman. Eg har eit par eg har brukt veldig mykje som ber preg av slitasje etterkvart, så når Skjult lenke - logg inn for å se den hadde ei fin oppskrift på eit par lange nok til å dekke heile fingrane, og som enkelt kan brettast bak, vart det å hive seg på pinnane att :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Pulksele til bikkja og ny sporline etter at den forrige rauk berre med eit lite "kast" med hovudet. 

Kalkpose til drittspada. Snørekjøring med fleire bikkjer og posar er ekstremt ineffektivt og mykje å oppbevare til søppelkasse etter endt tur, så ei drittspade hengande på beltet mitt har vorte løysinga. Tuppa sjiten kjapt og effektivt inn mellom buskene. 

Plast spart, blide småbarnsfamilier langs løypa og bikkje som ikkje forgår av utålmodigheit (med bikkjer som drit i fart er det nokre meter som skal skrapast 😂) 

Vinn-vinn-vinn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 26.3.2019 den 19.09, Lars L skrev:

Har vært på utkikk etter fjellski uten stålkant for meg og samboer etter vi nylig skaffet oss valp. Behovet er både for turer i marka i spor og på sti, og på turer på fjellet. Kortfell ønskelig, og helst Fischer sitt patent.  Etter mye research har jeg funnet ut at jeg egentlig vil kjøpe Åsnes sine Finnmark 54 siden Fischer måtte skuffe med sitt utvalg. Problemet var bare at skien er komplett utsolgt i hele Norge i lengdene jeg ville ha (for en av oss).

I dag gikk jeg innom den lokale "alt-er-på-tilbud"-sjappa, som solgte den litt mer beskjedne Fischer BC Country Wax til 400 kroner, og BC Manuell til 350. Da blei det nye ski på oss! Vet ikke om jeg kommer til å stole på dem på pulk-turer i fremtiden, men som "markaski" med hunden er skiene helt perfekte. Og det er strengt tatt der behovet i det nærmeste tiden ligger uansett. Kanskje får Fischer los på det Åsnes driver med og endelig kommer med E99 uten stålkanter før behovet for fjell-fjellski blir for stort igjen :) 

bc c wax.jpg

Kva lengde er det du treng? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
3 timer siden, Dutton skrev:

I går bestilte jeg den nye boken til Skjult lenke - logg inn for å se den ! Frossen Frihet - håndbok i friluftsliv med polarhund 😁🐺 Gleder meg til å lese denne! 
 

 

CA2C0B59-8B99-4DC1-A616-262ACB9436E6.jpeg

+1.

Gler meg! 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.