Gå til innhold
  • Bli medlem

Hva har du kjøpt nå!


Humle

Anbefalte innlegg

Vindjakke fra Bergans. Ble så lei av å dra med meg turklær mellom hytta og heimen, så nå er det vindjakke begge steder. Kjøpt på TTs handledager forrige uke (25% rabatt for TT-medlemmer)

A98CF26E-8896-49A0-AC6B-03C32C7DDE43.jpeg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har vært på utkikk etter en lett og kompakt sommerpose, så endte opp med å teste denne, Aegismax nano. LINK

Førsteinntrykk er at vekten er som oppgitt, spensten virker fin, kvaliteten virker bra og innerstoffet relativt behagelig. Skal legge ut mer erfaringer når jeg får testet den noen netter.

 

 

AEGISMAX-MINI-Upgrade-Nano-Series-Outdoor-Camping-Ultra-Light-Down-Sleeping-Bag-Nylon-Mummy-3-Season.jpg

Endret av IvarJS
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bestillte en 3x3 Bushmen Thermo Tarp fra hekta og 3mm statisk hjelpetau til ridgeline og 2mm av samme type til barduner fra oslo sportslager i dag. Har samme tau/liner på Helsport Ly tarpen min og er veldig fornøyd med det. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blei vist en Fjellreven High coast vind anorakk på meg, 50% avslag så 900kr var innafor. Den gamle vindjakka mi var Arcteryx Nodin å hadde flere hull som jeg rett å slett ikke kan fatte hvor kom ifra! Virker bedre denne her. Mer robust og 115 gram mer, men spent på om jeg liker en anorakk kontra ei jakke med glidelås 😉

 

 

Endret av Lars Stenseth
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har lenge ønsket meg en liten lavvo jeg kunne bruke en ovn i, men har ikke funnet akkurat det jeg ønsket ang. størrelse og funksjon. Har en eldre tremanns Venorlavvo, men ønsket noe nytt. Dermed landet jeg på det nest beste, en Tentipi Olivin Combi.

Så, før jeg har rukket å bruke denne på tur, kun satt opp og sjekket i hagen, kom jeg over en annen versjon av Tentipi Olivin. Tyngre, men akkurat det jeg var på jakt etter. Hvorfor fant jeg den ikke før? Ny på markedet? Uansett, nå er også den på vei i posten. Kanskje jeg beholder begge, eller jeg selger den første ubrukt og til redusert pris. 

Tentipi Olivin BP finner jeg bare en grundig omtale av på YouTube, noe som også indikerer at den er ny på markedet. Jeg har altså kjøpt en.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

0,6 liters skål/glass som passer utenpå kaffekoppen og nedi kaffekjelen, mens det er plass til en liten ukes forbruk i kaffe oppi koppen. Kjøpt på Europris, 39kr.

Kaffekoppen er ca 5 dl, kaffekjelen ca 1,8-1,9 liter (perfekt til 2-3 personer på tur), og glasset rommer havregrøt eller en real pose (som på bildet).

Kompakt, og med tett lokk blir oppvasken vanligvis gjort via «risting» med resten av det varme vannet fra kaffekjelen :) 

02E6FBCE-152D-45FF-AB6A-872BC855BDA9.thumb.jpeg.a7c3c9e3a2b35ebcc8739c93aadf5c92.jpegDAC9D89F-AF5A-48AD-8E32-C230988C88B8.thumb.jpeg.d549f26ed542a9c2517f6f0607812c21.jpeg28D32ADF-7022-4606-9003-31727DDBC05D.thumb.jpeg.602700057241e2c58ed30093c0c9c758.jpegC4D5306B-0707-4100-AB66-178F2431C40C.thumb.jpeg.648b293b51c0281b7780aca773522b56.jpeg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter flere underlag fra Exped som plutselig bestemmer seg for å ikke holde på luften lenger, gikk jeg til innkjøp av Therm-A-Rest neoair Xlite L til meg, og Xtherm M til fruen. 

Med tilhørende chairkits klarte jeg å barbere av 150gram på riggen og. Added bonus :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da ble det bestilt en ny ryggsekk. Har innsett at jo flere ryggsekker jeg får meg jo flere størrelser mangler jeg 🤣. Den som ble bestilt denne gang var en Gregory zulu 40L. Ganske grei pris på den for tida på fjellsport. 

Har ikke blitt nevnt for min bedre halvdel for hun syns jeg fra før har for mange sekker, prøver å si at det er sånn med sekker at en må ha en for enhver anledning akkurat som hun må ha sko. Ikke like lett å få ho med på den må jeg innrømme

Endret av tklami
  • Hehe 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Knott skrev (1 time siden):

I dag kom endelig Briar pipen, tobakkspung og pipetobakk fra M.Sørensen! 😜

For en ekstra boost til klatre-etappene dette da? ;-)  He he. Fra spøk til revolver. Slutta for ca 11 år siden etter en bypass (3x). Ikke mye jeg savner med røyken, foruten nettopp en god pipe eller rullings ved kveldsbålet .... og for ikke å glemme,  litt mindre "ballast" på kroppen . Sukk.  Kos deg! :)  (PS: handla mye hos Sørensen i Bergen opp gjennom årene)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er akkurat DER jeg skal bruke den, ved kveldsbålet eller sammen med morgenkaffen. Jeg stumpet selv røyken for  10-år og 14-kg siden ... 

Piperøyken skal IKKE trekkes ned i lungene, men rullere i munnen. Litt ekstra kos og ett hinder til for mygg og knott. 😀

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fjellfilmeren skrev (12 minutter siden):

Etter mange år med skarve 12 megapixel Sony a7s II fotokamera, best egnet for film og video, har jeg slått på stortromma med et Sony a7r II med hele 43 megapixel. Nå skal det bli landskapsfoto igjen!

Herlig! Har hatt det kameraet i snart fem år og har fortsatt masse glede av det. Enormt høy bildekvalitet fra den sensoren. Enjoy! 👍🏻

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forrige jakke begynte å lekke. Tynn bærevev på GoreTex gir skarpe brettekanter, påfølgende delaminering og generelt lav tålegrense mot mekanisk slitasje. Endte opp med en Arcteryx Alpha SV og håper det gir håp om noe lenger brukstid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bestilt meg ei ny klokke til turbruk.  Victorinox Original m/tekstilrem.
Helt enkelt vanntett armbåndsur som verken viser høyde eller posisjon, kun tid (og dato):
www.urverket.no/victorinox-original-gra-tekstil-o40-mm-p-29440.html
www.youtube.com/watch?v=oMCLG_Moab4
www.youtube.com/watch?v=iOdRnDm7mOA

Endret av zimwalker
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Focus Mono II 8x25  (150g), kr 509 hos DNT butikken:
www.dntbutikken.no/produkt/focus-mono-2-8x25-monokikkert/
https://www.prisjakt.no/product.php?p=5277533

Har flere vanlige kikkerter (binocular), men nå også denne monkular.  Litt lettere enn min Steiner Safari Ultra Sharp (228g ), ørlite lettere enn min Silva Pocket (165g), men ellers mye lettere enn øvrige jeg har (inklusive en Zeiss 7x50, som sjelden kommer lengre enn til stuevinduet eller til bilen)
Speidersport-Focus-Mono-2-8x25-640x640.j

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter en natt ute i den nydelige sommeren vi har fått her oppe i Finnmark (For de som er for opptatt med å smøre seg med solkrem sørpå, søk REGN/OVERSKYET/HUSTRIG på google), med en forholdsvis gammel Mammut Ajungilak sovepose, en sovepose som har vært litt for mye komprimert over tid og en ullgenser som hodepute ble man lei. 

Mammut Protect Down -18 og en Sea To Summit Aeros Premium pute bestilt. Omtrent 1time siden ordrebekreftelsen tikket inn i innboksen og man er allerede utålmodig. 

  • Liker 1
  • Hehe 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.