Gå til innhold
  • Bli medlem

Hva har du kjøpt nå!


Humle

Anbefalte innlegg

Var innom sport-1 på Sjusjøen og fant både Alfa Kikut Perform GTX skisko til 799  og  Alfa overtrekkstøvler til 399 på 70% avslag. Har allerede slike overtrekkstøvler fra før, men kjøpte nå større, slik at det ikke vil være noe problem f.eks å trekke de over jaktstøvlene. Også fint at de ikke kan regne, siden prisene tilsvarer et prisavslag på 73,38% av veil. pris. Var rett og slett for godt tilbud til å gå forbi... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
På 23.10.2019 den 17.26, varmtvann skrev:

No kidding 😂 nå har jeg blant annet begynt å melde meg av nyhetsbrev for å unngå det der. Fikk en eske med ullnetting (undertøy) hjem i posten i går. Veldig fornøyd men det gikk en tusenlapp...

Nå har jeg testet ut ullnetting for første gang, på en løpetur i skogen og en padletur. Herregud så fantastisk temperaturregulering 🥰 jeg er helt solgt. Superfornøyd. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har gjort noe jeg ikke skulle gjøre, jeg har kjøpt ett Hilleberg Unna på finn.no :-| 

Jeg overtalte meg selv, fordi jeg synes det er for mye arbeid å sette opp tunellteltet mitt med 3 stenger og en halv million barduner for EN enkelt overnatting når jeg drar til fjells for å dra på topptur lørdags morgen.

Unna er mindre, lettere, ingen kuldegrop å grave, har færre stenger, stengene er like lange og har mye færre plugger å grave ned. Det gir bedre tid på kvelden og bedre tid om morgenen :) I ruskevær blir det ikke den slags turer, og i så tilfelle har jeg tunellteltet til den bruken - Fjellreven Abisko Shape 3.

Dessuten er det unna ett kjempekjekt kajakktelt for en person, og solotelt til alt annet bruk ;) 

Blir veldig spent på hvordan det er å leve uten fast fortelt.

Nå som jeg har ett solotelt som er så lett og kjapt å sette opp og pakke ned, åpner det seg noen nye muligheter :) 

Endret av Marius Engelsen
  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 25.10.2019 den 17.04, Kristian J. Vabø skrev:

Elsker tilbud, spesielt når det kommer tilbud på noe jeg skal ha, så ble jaggu litt handel denne uka også :D 

Har lenge hatt lyst på en Fjällräven Abisko Friluft 45l Deep Forest, så når Fjellsport plutslig hadde tilbud på disse til 1649,- (nedsatt fra 2399,-), så var det bare å få handlet!
Og når jeg kom hjem fra ukens jobb, ble det en sving innom XXL(ja, jeg handler fortsatt der..) og der hadde de grei pris på Bergans Romsdal 2L-skallbukser, så plukket med meg en slik også, da jeg egentlig ikke har noe vann/vindtett turbukse fra før, bortsett fra regnbukse.

IMG_0559.jpg.892fec350a9f47601da62b23ea79dabf.jpg

Jeg satt og surfet utstyr i går kveld rundt midnatt, og etter å ha sett et par omtaler av denne sekken på YouTube bestemte jeg meg for å handle. Men like over midnatt, mens jeg klikket meg inn på den, var den oppe i full pris igjen. Jeg droppet handelen og Fjellsport mistet salget. Nå er jeg spent på hvordan du liker sekken. ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, Hege P. skrev:

 Nå er jeg spent på hvordan du liker sekken. ;)

Det er jeg spent på selv og, men skal se om jeg husker å si noe om det når jeg får kommet meg ut på tur med den :D 
Men førsteinntrykket er bra, så får bare håpe det er like bra når den har blitt testet. Kjøpte Kajka 85l uten å prøve først for et par år siden, og den sekken har vært en drøm å bruke på tur, så håper den nye holder samme kvalitet, komfort og bruksglede :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har kjøpt den ultimate turgenser med mønster hele veien for å øke effekten. Og den et i ren norsk grov ull. Bakdelen var at den var type IKEA byggesett. Heldigvis nesten like lett som IKEA, men litt mer tidkrevende (genial Netflixbingesyssel når man ikke er helt frisk). Nå mangler jeg bare vinter 👍🏻

53682497-7214-4CCF-872D-49CEA6640116.jpeg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er både et Exoed Synmat 7 MW og et Synmat UL 7 MW på vei i posten. Ett av de skal returneres etter en test på stuegulvet.

Jeg har aldri hatt oppblåsbart underlag da jeg sover som en stein på skumunderlag, selv i Femundsmarka. Liggeunderlaget er tiltenkt samboeren, så det skal passe til 3-sesongers bruk for frossenpinn. Hun er bare med på turer i kano eller kortere turer. Hvis jeg bruker det selv, så blir det på turer med kano eller på vinteren når reinskinnet ikke får plass i sekken. Ikke utenkelig at det blir med hund heller, som får sove i innerteltet. Alt det taler strengt tatt for vanlig Synmat som er varmere og mer slitesterk.

Samtidig skal det kun brukes oppå et vanlig skumunderlag, som uansett er med. Da er det fristende med å spare 400 g på UL. Ser at UL også kommer med den pumpeposen som vanlig versjon mangler. Aldri prøvd noen av delene, men pumpa virker noe raskere.

Tanker?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg abonnerer ikke på nyhetsbrev fra noen av nettbutikkene, har heller ikke aviser. For meg er "Black Month" en måned hvor jeg ikke skal inn på Fjellsport, Hekta På Tur, XXL eller noen andre nettbutikker. Og i hvertfall ikke "røverkjøpstråden". Nå gjelder det å være sterk!!!!!

  • Liker 2
  • Hehe 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var på Bergans outlet i Vestby og der hang det en Bergans Microlight Jacket som ikke henger der lenger.

Kr. 499,- og 252gr og en farge som matcher min Imingen ZipOff bukse (307gr) fra samme leverandør.

IMG_1661.thumb.JPG.bae4e3bef4479456acce106b09a3ad7c.JPG

 

IMG_1663.JPG

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.