Gå til innhold
  • Bli medlem

Hva har du kjøpt nå!


Humle

Anbefalte innlegg

Annonse

Det har vært så mye teltsnakk her i det siste og mye snakk om lette telt så jeg røk på et MLD Duomid laget av stoffet tidligere kjent som Prince (eller var det cuben?) 

Bestilte uten innertelt. Planen er å skaffe en bug bivy til bruk når det er plagsomme insekter og på høst/vinter bruke jervenduk som jeg gjør nå. 

Teltet blir egentlig mer som et alternativ til tarp da det er stor og høyt nok til å være i når det regner. 

Vekten er oppgitt til 400g, men med stang (ca 100g), barduner/plugger (150g) så klokker det inn godt under kiloet. 

Dog er dette et enduksoppsett. Egen veiing og test kommer til høsten (lang leveringstid). 

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag ble det endelig et par TNF tur/anmarsjsko. Jeg har lenge ventet på de på salg i en mindre størrelse, men ga opp. Nå får jeg hverdagssko, med plass til ullsokk oppi 😂 er bare en halv størrelse opp, så det blir nok helt fint. Har de samme i rødt, som brukes mye. Men nå skal de røde bli fulltids renrasa tursko, og de sorte blir til hverdags. Så glad er jeg i de skoene 😍 (jenter og sko... ja dere vet) 

 

B620CCDF-6776-4BAF-A9F6-97F4D130B016.jpeg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Turlyst

Jeg måtte bare ha Helsport Reinsfjell Pro 2 i tillegg. Fikk god pris. Litt motsatt vei enn @Shun. Jeg har spart store summer på å gjøre en del på huset, derfor tar jeg meg råd til det.9050641530910_1113473_126617_jpg.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 minutes ago, Jan@ said:

Jeg måtte bare ha Helsport Reinsfjell Pro 2 i tillegg. Fikk god pris. Litt motsatt vei enn @Shun. Jeg har spart store summer på å gjøre en del på huset, derfor tar jeg meg råd til det.9050641530910_1113473_126617_jpg.jpg

Snart blir det vanskelig for deg og velge hvilket telt som passer best til turene du skal på i og med at de dekker ganske like områder 😜

  • Hehe 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Der, omsider! Denne uken har både ferie- og skattepenger kommet på konto. Nå er packraft omsider bestilt, for øvrig med Fjellforum-rabatt. 😁 I går bestilte jeg noen bøker, Haugenbok hadde noen friluftsbøker på tilbud nå.

Da ble det litt omløp på kontoen, best å ikke la pengene mugne der. Mugg er aldri bra vettu. (Nå blir det mest spennende å se hvor lang tid det går før jeg ryker på et Allak-telt. Jeg har jo telt, men. Allak er et bra telt.)

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Foruten en ny Bergans Utne shorts (til 299,- på xxl) ble det en Coffe Brewer, må teste kjenne hvordan denne er! Greie pakker å ha med på tur i tilfelle rottefelle. (18,- PR stykk) 

også har jeg fått mye tyn for mitt særdeles komfortable camping sko tøy av publiken på Instagram! Så da måtte vi utvide kolleksjonen 

2A226A8D-42BE-48A2-8D74-AF526B37C75F.thumb.jpeg.27701e01344f7849480e7d5f97060dfe.jpeg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingenting er som litt «retail therapy» i surværet. I dag kom både Cecilie Skog ullfleece og Microlight jakke i posten. Og jammen hadde gubben svingt seg rundt og sørget for ei Fjällräven skulderveske i anledning bryllupsdagen - ei sånn som kan impregneres mot regnet...

Dessuten har vi fyrt i omnen.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En fjellreven Keb jakke til brukbar pris dukket opp på finn. i svart/grønn som ikke er å få tak i ny lengere:)  Synes det er en knall jakke, men synes at nyprisen er litt drøy, så en brukt var midt i blinken. Spesielt når den er good as new!!:)

En brukt Norrøna recon også fra finn. Knall jakke, men til full pris er den litt drøy...

Helinox ground chair!!;) Og masse ferdigmat fra hektapåtur.

Og ja, Helsport Lavvolight for småturer der været ikke er for ille, og som pausetelt under laksefiske :)

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 hours ago, fjellskjegget said:

Etter nok ei helg med nesa i teltduken, og klissvåt sovepose i et Ringstind SL 1-2 bestemte jeg meg for at nok er nok, og kjøpte meg et Hilleberg Allak. Håper det er verd de ~2 ekstra kiloene!

Da snakker vi annen klasse telt ja, superlight til superkomfortabelt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

28 minutes ago, tklami said:

Da snakker vi annen klasse telt ja, superlight til superkomfortabelt

Hehe ja, spent på dette! Regner med det vil øke komforten betraktelig. Det var jo gøy med et fult bo/sovesystem på knappe 2kg totalt, men når det blir en prøvelse å krype inn i teltet - og ikke minst å få seg ei halvfull natt med søvn - forsvinner jo mye av morroa. 

 

Når det er sagt er Ringstind SL et flott telt til sitt bruk - hvertfall om man ikke er av den lengste sorten. For meg ble det dog vanskelig å unngå å ligge oppi duken i begge ender, og med mye kondens ble det en relativt våt affære - særlig når soveposen klumpa seg sammen i fotenden og dekka til mesh-ventilen.

 

Måtte selvsagt bytte ut Trangiaen+gassbrenner med et Optimus Crux HE Weekend system og nå, for å hvertfall få igjen en halvkilo pluss/minus. Behovet for tarp er heller ikke like stort siden Allak har to yttertelt med OK plass, så legger jeg den igjen hjemme samtidig "taper" jeg bare en drøy kilo. 😁 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Altfor mye. Feriepengene og skattepengene kom omtrent samtidig  så det har blitt litt nettshopping i det siste, skal sies at det meste har vært veldig gode tilbud!

 

Hilleberg Niak

Patagonia R1 fleece

Patagonia Torrentshell jakke

Brynje merino linergloves

Osprey exos 48 som kom sammen med ett sea to summit ultralight insulated, kjøpte litt senere stol-kit til den, veldig behagelig!

og litt diverse, merino boxer, polyester t-skjorte osv. Skulle gjerne funnet meg en fin tynn merino langarmet/t-skjorte som ikke sitter som ett pølseskinn, men så langt har jeg ikke kommet enda :)

 

Nå er vell det neste på listen en ny/mindre turbukse ettersom jeg har klart å gå av meg litt vekt og keb buksa har blitt litt vel romslig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 minutter siden, Erlend Gudvangen Bjørkeng skrev:

Har du ikke fått med deg at det finnes en offroadversjon? Med disse må man vel holde seg på den smale sti? Men  å er de råsa, da :-)

Nei, det har jeg ikke! men jeg har et egentlig anspent forhold til crocs så har ikke undersøkt nøye. Men de er kjempefine på tur! og så var jo hele poenget å ha en farge som synes godt om jeg slenger de fra meg i noe lyng eller mørket. Svarte ville jeg jo mistet med en gang! :D Har egentlig anstrengt forhold til rosa også, men de fine plommefargede var det jo ikke igjen av i min størrelse. De er nå i hvert fall synlige. Jeg skvatt i går hver gang jeg gikk forbi de i stua! 😛

  • Liker 1
  • Hehe 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.