Gå til innhold
  • Bli medlem

Hva har du kjøpt nå!


Humle

Anbefalte innlegg

Annonse

Etter en natt i Nordmarka i helgen med mitt gamle Halti liggeunderlag, fant jeg ut at tiden var inne for oppgraderng: Bestilte et Exped UL Synmat 9 LW - håper det blir bra utover høsten og vinteren, og at det ikke blir for høyt i teltet (Reinsfjell 2, er jo ganske bra takhøyde i det...).  Har ellers kjøpt meg en Black Diamond Stance Belay varmebukse til kalde vinterturer, tilbudspris på Sportslageret (nedsatt fra 1800 til 1250). Er vel omtrent som å ha en sovepose på beina, men føles lett og god!  Har jakke i samme "familie", den feteste og varmeste jakka jeg har vært borti ever!  

Endret av Tober
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke noe jeg tenker å ha i sekken på tur, men kjøpte nå en 4,2kg wood-cookstove som dette: kopernik.info/technology/envirofit-m-5000-wood-cookstove for ca 1000 fra speider-sport.no/.  Det var den siste der ser det ut til, men de har annen nokså lik modell igjen (orange) til samme pris. Se på siden billig hos dem, der ligger nå denne speider-sport.no/envirofit-g3300-wood-cookstove-orange.html
 

Endret av zimwalker
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åpning av XXL i Skien ble en heller dyr affære:

Reinsfjell Superlight 2

Haranguer Camp 4-6 Lavvo

20pk Real Turmat

2 oppblåsbare liggeunderlag til unga.

Ellers ble det forrige uke handlet. BRS-53 brenner og Toaks 1100ml mug.

 

HUFF...Nå må det ryddes og ordnes i utstyret! Dette var ikke impulskjøp, bare så det er sagt. Solgt annet utstyr for å finansiere dette :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så ble det "storsekk", Helsport Fjellheimen 65 liter, har 55 liters sekker fra før som jeg bruker på fotturer. Den nye sekken er tenkt brukt i kanoen isteden for to sekker. Trenger større sekk da jeg på kanotur skal ha med Helinox bord og stol. Dessuten har den to glidelåser for åpning i fronten. så da kan jeg kanskje klare å holde orden på småsakene mine. Pris 1.695.-  på Helsport outlet. Det ligger en test på Bjarnes tur blogg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ny drikke tut på deuter/source drikke posen min. Kjøpte vinterkit med en sånn svart ventil før i sommer, den rant som en sil.. Den blå i gummi som må bites på er myyyyyyyyyye bedre.. 99kr på sport1:)  Drikkeposen ellers er gulle god da den kan åpnes helt i toppen for vask. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter å ha lekt ispinne i noen netter tenkte jeg at det var på tide med en ny sovepose. Eller, hvorfor ikke prøve en quilt denne gangen? Kanskje jeg skulle bestilt en underquilt til hengekøya mens jeg først er i gang også? Blir jo billigere frakt sånn... Hjelpes, jeg handler turutstyr som damer handler sko 😱

Bestilte Incubator 20 og Burrow 20 fra Hammock Gear, og gleder meg til å ligge som en lun pølse i brød i hengekøya. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpt meg sekk fra @JorgenKn her på forumet; Borah Gear Stealth, for en rimelig penge. Gleder meg til å få testet den ut i helga. Ellers har jeg bestilt en slik fra eBay:

s-l500.jpg 
Altså ei 2,5 desiliters flaske til rødsprit, med egen målefunksjon. Det må da vel være en god idé? Tiden vil vise om jeg går "tilbake" til mere bruk av rødsprit fremover...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpte meg etter mye om og men nye fjellstøvler/jaktstøvler for 3 måneder siden Alfa Bever Core. Var så fryktelig glad i de gamle inngåtte Alfaene mine at det er vanskelig å finne noen som kan måle seg :P men sko uten mønster er fryktelig glatt. Uansett, måtte levere dem tilbake igjen etter 3 måneder, fordi de begynte å sprekke opp ved gummikappa på tærne. Har riktignok vandret endel rundt i steinura med dem i sommer, men litt mer enn det må de tåle. Butikken var ikke vanskelig på det så jeg fikk penga tilbake (eller verdikort da) og nå var det nettpris på Alfa Bever Dynamic til 1999 hos Gmax så da får vi prøve det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da ble det ei ny skallbukse fra Norrøna. Hadde levert inn ei dri3 bukse som var totalt ubrukelig, så nå blir det spennende å se hvordan denne fungerer. Trollveggen Gore tex light pro, i en fantastisk blåfarge:)Satser at jeg holder meg tørr på både lange og korte turer i denne:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hekta På Tur kjørte tilbud på Mountain House i helga. Det førte med seg handel av litt andre småting jeg trenger før vinteren setter inn.
Så i tillegg til litt Pasta Lasagne som har blitt favorittmiddagen blant frysetørret ble det;

- MSR Base 2Pot, Kjelesett
- Lowe Alpine Mountain Cap
- Lifeventure 1,0l, Termos
- RAB Group Shelter 2 personer

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

EnZo Trapper : brisa.fi/enzo/enzo-trapper-knives/enzo-trapper-95-o1-knife-curly-birch-firesteel.html

Kjøpte fra lamnia.com. De har jubileumsrabatter der nå (7 år), varer ut morgendagen. Var ikke så mye rabatt på akkurat denne kniven (12%), men jeg har nå hatt lyst på den en stund - så da var det bare å handle. Enzo lager fine, solide og rimelige kniver i et tiltalende design. Gode å bruke, lett å holde ved like, pene å se på og overkommelig for lommeboka. Lett å like med andre ord.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøpte meg plutselig et par 5.10 Camp Four-sko som jeg har fra før, for de var billige her. Og de har sykt godt feste på stein, så de er perfekte blant annet for meg som ferdes mye i fjæra. Tenkte at de slites jo sikkert ut en dag, og da er det kjekt at det står et par flunke nye klare i boden, istedenfor at jeg skal lete tulling når skoene sikkert er gått ut av produksjon. Føler meg veldig lur… Men kanskje er jeg lurt.

Og nuh, har Fjellsport meldt at mitt Rogen-telt straks er på vei! 😆

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.