Gå til innhold
  • Bli medlem

Hva har du kjøpt nå!


Humle

Anbefalte innlegg

Annonse
8 timer siden, Kleppeliten skrev:

Kjøpt meg et Helsport fjellheimen superlight 3. Fikk en god pris på Villmarksmessen og er stråååålende fornøyd :D   Det blir noe annet et Nordmarka 2 hvor man knapt kan gjespe uten å kræsje å taket!

Gratulerer! 

Går det an å spørre hva du måtte gi for herligheten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har kjøpt ny isfiskedings, som ser ut som verdens korteste fiskestang. Den var kul. Nå drar jeg for å finne noen som kan putte ihop disse herlighetene av snøre og desslike, for det kunne verken jeg eller jenta i butikken (som dog hadde ringt en venn siden hun ikke kunne, men det hjalp lite). "Har kunnet" duger ikke her, ingen sjøørret skal slippe unna. (Ikke at jeg tror det biter noen på, men det KAN jo være.)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpte i dag Helsport Lifjell ryggsekk 45 liter. Sekken skal brukes til lettere fotturer nord på Hardangervidda. Har prøvepakket. Totalvekt 8,4 kg med alt jeg trenger for 2-3 overnattinger i Helsport Ringstind light 1. Alt fikk plass i sekken. Flott sekk, mange smarte detaljer virker solid. Anbefales

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lørdag kjøpte jeg ny fiskestang for sjøørretfiske fra kajakken. Det ble en slik pilkestang, som ser ut som en superliten vanlig fiskestang. Den var skikkelig fin og god syntes jeg.

I dag har jeg bestilt ny. Den jeg kjøpte lørdag, varte seks kilometers padling. Så lå den på havets bunn. Så da jeg uansett skulle bestille ny GPS, la jeg like gjerne til denne HER. Ikke helt den samme som jeg hadde, men litt i samme duren. Ja, som dere skjønner så har jeg altså også bestilt ny GPS, det ble en Oregon 600. Hadde den gamle varianten før, og den må ha vart over seks år faktisk – til tross for bruk i saltvåte omgivelser. Slett ikke verst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slo på stortromma og kjøpte meg en Esbitbrenner og en buff til svimlende 100kr totalt! 

Må dog kjøpe meg en lufttett lomme til den Esbitbrenneren for den lukten kan ikke få lov å sette seg i sekken..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Turlyst
18 minutter siden, RuneH skrev:

Helsport Svea 4 camp på tilbud hos Skittfiske. 5500! Dette var MYYYE telt for pengene :D

E misunnelig :)

Endret av Turlyst
Lenke til kommentar
Del på andre sider

16 timer siden, Tor-Erik-L-77 skrev:

Gikk på en smell og handlet den nye Garmin Fenix 3 HR Sapphire :) 

En smell ? ?

Bortsett fra prisen så ser nå dette ut til å været et kjekt leketøy. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpte en Gerber STL 2.5 kniv på Norwegian Outlet på Ålgård. 

gerber-22-41122-STL2-open-lg.jpg

De hadde utrolig mye fint på butikken Allsport. B.l.a dunjakker fra Marmot og Mountain Hardwear og sekker fra Gregory. Men som alltid er det noen latterlige "før-priser" der også. Fant Crispi Rauma på "tilbud" til 1899 med en før-pris på 2800kr. Disse koster ordinært 1700kr på XXL hvor jeg fikk dem for 1000kr på tilbud.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

On ‎09‎.‎04‎.‎2016 at 2:52 PM, Heriks said:

For å motvirke det faktum at kamera stadig oftere blir liggende hjemme når jeg går på tur har jeg kjøpt meg turkamera: Olympus though tg-4

Vurderer å kjøpe akkurat same kamera - er du fornøgd med det? :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Nekkoy skrev:

Vurderer å kjøpe akkurat same kamera - er du fornøgd med det? :)

Vel, jeg har hatt det omtrent ett døgn så jeg har endel igjen å utforske. Sammenligningsgrunnlaget mitt er Canon 7D og jeg har vel ikke tatt i et kompaktkamera de siste 5 årene så jeg vet ikke hvordan dette er i forhold til andre kompaktkamera. 

Bildekvalitetsmessig kan det vel ikke sammenlignes, men det ville kanskje være litt mye å forvente. 
Vanntett og støtsikkert, tenker dette er et pluss på turkamera. Har riktignok ikke helt opparbeidet motet til å putte det under vann enda.
Kjempestilig makrofunksjon som gir mulighet til å ha fokusavstand på en cm. 
Hestehov-Edit.jpg 
Hestehov tatt med makrofunksjonen (det kommer ikke rett fra kamera) 

Som alle små og lette kamera er det lett å få kamerarystelser særlig når man bruker zoom. Det er ingen søker, men det er jo ikke uvanlig på kompaktkamera.  
Stilig panoramafunksjon som lar deg lage panorama av 3 bilder rett i kamera. 
Det er ikke noe deksel på linsa, vet ikke helt hvordan dette blir med riper over litt tid. 

Endel andre programmodus (HDR, LiveComposit, portrett, landskap,HDR, mat, dokument osv.) Disse har jeg ikke utforsket noe særlig enda. 
På den negative siden: Kamera kan ta RAW filer, MEN det er bare noen av programmene den kan ta RAW filer i så f.eks endel av programmene som er for nattfoto kan man ikke ta raw filer. Man kan heller ikke stille inn kamera på å ta bare RAW filer, det blir RAW + 16 MB, og disse kan heller ikke slettes uavhengig av hverandre (i redigeringsprogram) hvis man vil se på bilde på nytt på kamera. Innstillingene har også en tendens til å tilbakestille seg hver gang man skrur på programhjulet, litt irriterende. 

Olympus har en egen app som lar deg bruke telefonen som fjernutløser, så ut som kamera og telefonen kommuniserte litt dårlig, men er fortsatt bare på forsøksstadiet her.  

Alt i alt: Tror det er et helt greit turkamera (bra nok, men for fototurene er det nok speilrefleksen som blir med også i fremtiden), jeg kommer nok til å bruke gorillapoden endel for å unngå kamerarystelser. Har fortsatt endel igjen å utforske men så langt er i alle fall inntrykket stort sett positivt.  


 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

i dag ble det 28 pakker med real på g-max. Snittprisen på middagene ble 61 kroner etter rabatten. Det positive var at g-max hadde endel forskjellige smaker å velge i mellom i dag. På xxl sine dager med 25% pleier det å være tomt i real hyllene nesten før en rekker å komme til butikken. Og da har de bare et par forskjellige smaker å velge imellom

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så ble det ny sykkel til poden. Nå har han vokst meg over hodet og det ser ikke ut til at han har tenkt å stoppe der, så den gamle sykkelen er blitt lit liten.

Det ble Scott denne gangen også. (Har to sykler av dette merket fra før) Scott Scale 970. Brukt til og fra jobb i 1.5 år og var nesten som ny.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var oppom på Norwegian Outlet på Ålgård nettopp, og tok en kikk... ikke så voldsomt imponert, men en del snask var det da; Allsport butikken virker finfin, med my bra og billige klær. Merkevarenes (Bergans, Devold, Stormberg, Helly Hansen) egne utsalg var ikke såå spennende -- nødvendigvis mye "gammelt" (fjorårsmodeller), og ikke så voldsomme rabatter. 

Dro allikevel med meg noe småtteri; 500ml Bergans Lexan flaske, Devold Breeze T-skjorte, En lett shorts fra Stormberg og noen finfine halser til 19,- stk. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.