Gå til innhold
  • Bli medlem

Hva har du kjøpt nå!


Humle

Anbefalte innlegg

Etter at mitt gamle telt (Beaver Creek 4, se bilde) kjøpt en gang i forrige årtusen, revnet i kulingen langt til fjells natt til 6.sept, var det på tide å jakte på ett nytt og mindre telt. Etter mye lesing av anbefalinger her på Fjellforum og påfølgende vurderinger, endte det opp med ett nesten ubrukt (brukt en gang) og strøkent, Fjällräven Akka View til 2500 kr. Fornøyd med det!

20130721_170457_smaal.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Plutselig ble det en orange osprey talon 22.
Lurte lenge på om den var litt liten, men tror det skal holde til de fleste dagsturer som ikke krever noe spesialisert utstyr.

Veldig fonøyd med at noen lager sekker i synlige farger og med reflekser, og ikke bare sort og grønt, som jo er helt ubrukelige farger på fjelletosprey-backpacks-osprey-talon-22-backpac

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brynje arctic hel drakt, det skal bli gode greier å ha på seg på tur. Så har jeg shoppet fjellduk på tilbud for en kompis, og bunnduk til mitt nye Hilleberg Staika. Ja, for det kjøpte jeg her om dagen. :) Veldig spent på om jeg kommer til å like det, etter at jeg har brukt Exped i så mange år. Noen påstår at det er myyye bedre. Det vil vise seg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Osprey talon 33.

Fin til dagsturer med litt kokeutstyr, litt ekstra kær, mat etc. Kunne sikkert greid meg med 22 litern på sommern men heller sekk som det er litt plass igjen i en en som er helt stuffed. Er jo ikke stor vekt på den uansett. Så langt en dagstur på Blefjell med den og en del turer i marka. Fint med det festet til gåstaver.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Var innom Fjellsport.no på mandag, skulle bare se.. Det endte med følgende:

Arc'Teryx Atom Lt Hoddy Oxblood Red
Arc'Teryx Word Head Beanie Azzurro Blue
LifeSystems Mountain Whistle 108dB
LedLenser P7/T7 Signal Cone

Burde vært kjøpesperre på sånne sider enkelte ganger..

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle inn på XXL for å se på en dunjakke siden det er vennefest med 25%, endte opp med:

Bergans Sauda dunjakke

Helsport Fjellheimen X-trem 3 camp

Parkdress til guttungen

 

Ble en dyr kikk:-) men klarte ikke å la vær å slå til på teltet siden de t.o.m hadde det utstillt. Takhøyden var like god som jeg hadde håpet på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

"Kjøpt" ny sekk, eller rettere sagt; fikk ny sekk pga. garanti sak på min 3 år gamle Gregory Whitney 95 Liters sekk. Kjøpt på Sportsnett men ble sendt videre til Piteraq da sportsnett har sluttet å føre Gregory. Stor kudos til Piteraq for utrolig bra kundeservice!

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var på besøk hos opphavet i helgen, vi tok en tur til GMax for å kjøpe rulleskøytebeskyttelse til niesen min/barnebarnet dems. GMax hadde en svær korg med fjorårets modell av TNF Montana hansker til 299kr. Large var ikke helt store nok til mine hender, så med litt undersøking på internett fant jeg ut at GMax Storo skulle ha dem i XLarge. Var innom der i dag, de hadde hanskene i XL og de passet fint. Men GMax Storo hadde dem til 500kr, ned fra 999kr. Spurte i kassen om de kunne selge dem til 299kr slik GMax Forus gjør, og joda, fikk dem til 299kr så nå har jeg flunkende nye (gamle) varme skihansker til vinteren :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpte en Trailblazer Sawvivor 15 tursag av det lette slaget til neste båltur. Spent på å teste denne som mange beklager at har gått ut av produksjon, fint de har igjen noen på Tynset!

Endret av raster
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden jeg først hadde tullet meg til Østlandet og Cupfinalen i helgen så tok jeg en svipptur innom Norwegian Outlet i Vestby. Ble egentlig skuffet og dro derfra med en følelse av at det var oppskrytte saker.. 

Men helt tomhendt dro jeg ikke derfra. Det ble 1stk Norrøna /29 boxer og kronen i posen - Haglöfs LIM Short Goretexjoggesko til den nette sum av 399 (Veil. 1399). Veldig overrasket over skoene hittil. Vasset i ankel dyp snø i hele går uten å bli våt og vekten er bare 190gram per sko, så her har jeg nok truffet blink mtp sko til lett jogging på sti med hund. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.