Gå til innhold
  • Bli medlem

Hva har du kjøpt nå!


Humle

Anbefalte innlegg

Annonse

Fire stk Wildo-spisesett har vi ervervet oss. Har klart oss med diverse deler fra gamle spisesett, men nå syntes vi at vi fortjente nytt, også for at ungene skal få hvert sitt, og vi har savnet en stor kopp/bolle på tur. Og koppen i dette settet er helt topp. Kommer nok ikke til å bruke alt utstyret her, kjekt å utelate det man ikke trenger.

Pluss for forskjellige farger, vi har hver vår farge og det syns ungene er stas. Også lett for oss å se hvem som ikke har ryddet og vasket etter seg ;)
 

 

Ikke kostet det skjorta heller. :)

 

wildo-camp-a-box-complete.jpg?t=14326105

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøpte nylig en Arc'teryx Arrakis 50 liter, tidligere i sommer kjøpte jeg Arrakis 40 liter og fra før har jeg 65 literen - så nå har jeg hele serien. Arrakis passer ryggen min utrolig godt, og at de er temmelig regntette, passer klimaet her på nordvestlandet godt. Minuset på disse sekken er prisen, 40 literen betalte jeg fullpris for, 3990,-!

Synd de ikke lager denne serien lengre...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min köp-fria stil höll inte länge... Köpte en midjeväska modell magnum på Sport1 i Geilo i helgen. Faktum är att jag funderat på att skaffa en sådan nu i veckan, så det låg i bakhuvvet. Så såg jag dom hade några till skapligt pris (200). Everest tror jag det står på den. Kvalitete på sömmar och sådant verkar OK. Jag skall ha den när jag cyklar till och från jobbet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dro på Outletbutikkene til Norrøna, Bergans, Helly Hansen og Devold i Langevågen i Ålesund for å se om noen hadde gode tilbud på skikkelige boxere.. 

 

Endte opp med en Helly Hansen Seilerjakke satt ned fra 2999 til 799. Kjøpte man boxere da? Jada, på tur nummer 2 siden man glemte det etter jakken var kjøpt  :pinch:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bestilte i går et teleskop. Har forstått at stjernetitting er i allerhøyeste grad en utendørsaktivitet. Synes derfor det kan nevnes her. Har valgt en modell som er bærbar, slik at den eventuelt kan tas med på en overnattingstur i et mørkt område.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neppe nødvendig, og og litt småflaut: batteridrevet minipumpe fra Therm-a-rest ankom i dag... Sånn går det når man surfer på nettbutikker på lørdagskvelden, samtidig som man nyter siste rest av en flaske god rødvin - det bortgjemte nøkterne fornuftsgenet mitt blir veeeldig avdempet    :blush:  Jaja - pumpen funker greit på Xtherm, er knøttliten og veier så vidt over 70g med batterier, så da så  ^_^

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her går det i pyro for tiden    ;)

 

Var og hentet en bruktkjøpt Coleman 442 Feather (442-700E) på posten for to timer siden, og har fått kjørt første testfyring - bensinen brenner med fin blå flamme, og brenneren er nesten lydløs selv på full guffe. Må bli litt bedre kjent med pumping, oppfyring og justering etterhvert, starten er i alle fall lovende - og med denne tror jeg at jeg har fått meg en en bra vinterbrenner når jeg trenger litt pålitelig effekt.

 

For få meg helårsfyring når jeg ikke trenger mye effekt, men heller mye mindre vekt enn Coleman-en, har jeg bestilt meg to remser grafittfilt ("carbon felt") fra England - da kan jeg sette sammen en en ganske frostsikker spritbrenner vha to metallbokser. Grafittfilten fungerer som veke, og gjør at man slipper å være avhengig av at brenneren blir varm nok til at den presser spritdamp ut gjennom små brennerhull, slik de fleste brennerne er konstruert - og da funker den faktisk laaangt under frysepunktet. :brr:  Boksene vil jo bare koste noen få kroner, men de to filtremsene kostet ca 90,- hver inkl frakt - det går sikkert an å få dem rimeligere fra asia, men men...

 

Egentlig er det jeg trenger en vintersovepose, men jeg greier ikke bestemme meg - og nå har jeg vel snart nok brennere til å greie meg med sommerposen    :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.