Gå til innhold
  • Bli medlem

Hva har du kjøpt nå!


Humle

Anbefalte innlegg

Magicshine 880+ sykkelykt, med lizzm 2000 lumens (er vell målt til 1500ish, bør holde..)

I bra xxl stil, så hang prislappen til 880 (det enkle settet) over boksene med 880+ (med ekstra batteri +++).

Syntes 1000 riksdaler var billig, men det ble fort 1499,- i kassa, men fikk heldigvis den til 1000kr som 880 var priset til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Fikk handla meg et Helsport Fjellheimen 3 Camp på XXL.no på fredag. Det var antagelig feilpriset i nettbutikken, da jeg fikk det for 3500,-, ser nå det ligger til 5499,-. Hadde i utgangspunktet bestemt meg for Light-utgavene, men prisen virket jo uslålig, så måtte bare slå til.... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hvor får man denne billigst nå om dagen?

multicom.no    : I gode gamle Norge ... fant ut at det ble FOR MYE styr via amazon, så det ble multicom som sendte den fraktfritt opp hit i nord, samt at man jo har norsk kjøpslov om noe skulle skje. De har den nye Kindle Paperwhite (2015) og Kindle Voyage også ... 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble en Lenovo Yoga Tablet 2 Pro med 4G og innebygd prosjektor. Ikke så voldsomt turrelevant men da har man en artig gadget for å se film med, som man kan dra med på de telturene der vekten ikke spiller noen rolle. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg endte opp med det siste Hubba Hubba NX Oslo sportslager hadde, og gikk direkte inn i en fase med "buyer's remorse" hvor jeg vurderte alle de teltene jeg kunne fått til litt høyere pris, eller litt mer vekt, eller begge deler. Så vidt "stuetesten" er noe å gå etter vil det være svært god ventilasjon og kanskje for få bardunefester for norske vår- og høstforhold, noe jeg har tenkt å teste i Blefjellstraktene om ikke så lenge. Vurderte Hilleberg sterkt, men det utgikk fordi alternativene ikke var selvstående, eller ikke hadde fortelt, eller var for trang for to når jeg skal ha noen med meg, eller var for tung til å reise alene med (dere ordentlige nerder vet hvilke det er snakk om).

 

På den lyse siden virker de europesike hubbaene (som kommer med grønt overtelt) å bli levert med fire barduner, ikke to. Kanskje det ikke blir totalhavari i første vindkast likevel?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg i lang tid ikke kjøpt tørrdrakt, men i går ble det gjort. Og lim for å skifte hals på den som er ødelagt, og øreplugger, og ny kartmappe, hansker, og en sånn der grillspyd-dings man setter på en pinne. Ganske kul, gøy shopping. (Men vondt for kontoen.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.