Gå til innhold
  • Bli medlem

Hva har du kjøpt nå!


Humle

Anbefalte innlegg

Annonse

Heldigvis leser ikke kona på fjellforum så her er ting som er bestilt eller i posten:

1 stk OMM Trio Map Pounch fra hike-lite.co.uk

2 stk Talus ColdAvenger Pro Softshell fra coldavenger.com

1 stk DangerBird 60 fra dream-hammock.com

2 par Lightsnow Gaiters fra mountainlaureldesigns.com

2 stk penfishingrods med sneller

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fruen var mindre happy da hum oppdaget at jeg driver ä kutter vekten pä utstyret. Men en forklaring med at dette er utstyr hun kan bruke när vi er pä familietur dempet irritasjonen betydelig :cool:

Ble:

ULA Ohm 2.0 sekk 840g +regntrekk (ca 2200,- etter at staten og posten har fätt sin andel)

Ajungilak Sphere Spring 650g (1200kr kjöpt "brukt", men var helt ny i emblasje)

Terra Nova Laser Competition 1020g (1500,- hadde värt slätt opp en gang, men ikke brukt)

Er meget fornöyd med sekken, sitter veldig godt pä min rygg, har praktiske hoftebeltelommer og sidelommer, gode kompresjonsremmer og er super lett!

Nä er vekten pä alt utstyr for sommerturene 4990g + mat, og det uten ä gä pä bekostning av komfort, det er jeg utrolig fornöyd med!

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Ekstra batteri til kamera

- Ultrafire C8 1300 lumen lommelykt

- Fruen ble ekstremt "glad" da jeg neste dag bestilte en Cree 1600 lumen lommelykt også (den er litt smalere i ly-enden), da 1300 lykta var litt volumiøs så den får stå i gangen. Litt mørkt her om vinteren, og vi har en toåring med utforskertrang....

- 10 stk billig karabinkroker til å henge opp ting og tang med, feste på sekken, henge opp tarps etc.

- Shemagh

- Space blanket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er ei hengekøye med innebygd myggnetting på vei over fra England til meg, så har gått til innkjøp av diverse paracord og karabinkroker så jeg får hengt meg opp i nærmeste buskas når den ankommer.

Kjekt med nettvenner som har for mye utstyr...og jammen har han ikke pakka litt god gammeldags flint til meg også til å fyre opp bål på gammelmåten med. kjempemoro med flint, stål og knusk. Flint finner man særs lite av i her i stenrøysa, men det går fint å bruke kvarts også for de som vil prøve...

Ok....hvordan få denne hjem, klargjort og testa uten at konemor går av skaffet vet jeg ikke. Det får bare våge seg :smile:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har bestilt meg en tarp/shelter/teltduk fra Mountain Laurel Designs, som heter Trailstar http://www.mountainlaureldesigns.com/shop/product_info.php?cPath=21&products_id=102

Neste måned skal jeg bestille et innertelt som passer denne fra Oookworks: http://oookworks.com/2OookStar.html

Tidligere i sommer har jeg solgt alt mitt tunge turutstyr og erstattet det med lettvekstprodukter. Heldigvis er jeg singel, for jeg husker hvordan det var å motivere kjøp av "nødvendig" turutstyr da jeg var i et forhold :D

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Har ikke køpt noe på noen uker nå... Ikke siden jeg kjøpte en Sir Joseph Koteka 290, en Brynje nettingtrøye og en Optimus 111C på sensommeren.

Er kommet til et punkt hvor jeg har det turutstyret jeg trenger... Får vel heller bruke pengene til å komme meg på tur fremover, til noe av utstyret er slitt og må erstattes ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det vert mest innkjøp av forbruksvarer. I den grad dette kan planleggast, kjøper eg det når det er gode tilbod. Dvs at eg kjøper ski og ulltrøyer kvar vår (i vår vart det visst to par ski). Dersom eg treng nye skistøvlar, kjøper eg dette også om våren, dette vart omlag annankvart år. Rett før elgjakta i år, kjøpte eg ny øyreplugg til sikringsradioen, ettersom den gamle vart øydelagt i fjor. Ei ny Fjällrävenbukse vart også kjøpt inn i haust.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

GoPro Hero II, som jeg bestilte i NL og fraktet med av en venn for å slippe toll på 25%, og en Paris pulk fra Sportsnett. Som Kjellis sier, virker det rimelig ´komplett´ nå her i utstyrsrommet mitt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har kjøpt meg randonnee-ski, som jeg gleder meg utrolig til å bruke om noen måneder. Har ikke slalåmski for øyeblikket, så det blir nok til å bruke dem både i bakken og på fjellet. Jeg landet på Dynafit Mustagh Ata Superlight (med dynafit-feller), Dynafit TLT Vertical bindinger og Scarpa F1 Carbon-sko. Alt ble anskaffet til halv pris i forhold til utsalgspris i Norge, så jeg var godt fornøyd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kom en Brynje Combat skjorte i posten i går og en Norrøna Dovre bukse er på vei i posten, måtte innse at min kjære 6 år gamle Dovre bukse var klar for å skiftes ut sist helg.

Det blir en del innkjøp selv om en tror at en har kjøpt alt jeg trenger ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Koser meg bare meg og mer på fjellet, og har den siste tiden invistert i en del nytt utstyr:

Salomon Comet 3D GTX (sko)

Bergans Breheimen II bukse

Bergans Lue

Led Lenser H7 (hodelykt)

Deuter Zugspitze 25 (dagstursekk)

I tillegg ser jeg etter en helårs skalljakke i gtx eller dermizax. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tidligere i denne tråden skrev jeg at jeg ville bestille et innertelt fra Oook Works til min Trailstar fra Mountain Laurel Designs. Men, tilfeldigvis kom jeg over en annen amerikanske turutstyrprodusent - Bearpaw Wilderness Designs.

Dermed bestilte jeg et innertelt fra BWD tilpasset Trailstar`n, se link fra produktsiden: http://www.bearpawwd...s/pyraNet2.html

Slik ser det tilpassede Trailstar-innerteltet ut: http://www.bearpawwd...pyranet2_12.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Zippo type handvarmer til å ha i soveposen, sånn at den er god og varm når jeg legger meg. Funka fint i da jeg var i kongens klær. Og når man først var i gang, ble det bestilt en klassisk zippo lighter til å tenne den med også. Greide ikke finne den jeg hadde den gang jeg fremdeles sugde på kreftpinner...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja også kom det en shemagh type grønn i posten. Bestilte den mest fordi jeg mangla et trekanttørkle i førstehjelpskrinet. Samt kjekt å ha faktor. Syns egentlig det er et plagg som passer bedre i tørrere strøk. De er noe dr.... når de blir våte. Så rundt halsen bruker jeg helst en av forsvarets headovere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.