Jump to content
IGNORED

Shimano beastmaster ul 1-7g 5,5`


Phaser
 Share

Recommended Posts

Var innom butikken i dag og ble fristet til å legge igjen noen skattekroner. Men hva kan man bruke den til? Har noen rapala som jeg tenker er fin på denne. og lette spinnere. Hva tror dere er lurt? Og hvor stor fisk tåler egentlig denne lille stanga, har jo planer om en diger rugg :shock:

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Snakker vi om AX-modellen her? Har en BX som er 1-11 g til Ørretfiske i skogsvann. Disse stengene er solide, har sett video/bilder og hørt om folk som har landet stor fisk på disse (både ax og bx). 5-10 kg og sånt. Så jeg tror stanga tåler ganske så store rugger ja. Når det er sagt er det også gøy å kjøre fisk under halvkiloen på disse.

Når det gjelder kasting med wobblere så er stanga ypperlig til det. Kaster mye med rappala countdown 5cm og kommer mer en langt nok ut til å få fisk. Ellers er stanga fin til små spinnere, sluker og til frilinemeite der man kun har en krok agnet med mark som kastevekt. Kan også bruke småsøkker og de minste duppene.

Kan nok trygt legge igjen noen skattekroner på denne ja ;)

Tror det er BX av det jeg klarer å finne av bilder. Hvordan finner jeg det ut sikkert? Kjøpte den som ett sett med ei shimano 500 snelle (har ikke annet navn på seg) og en rull med Rapala Finesse 0.16 sene til 1000kr på den lokale sport1. Står Shimano BK-SP på ett lite merke og SDR med større bokstaver Også er det to felt med 7ringer i forskjellige farger på begge sider av Beastmaster merket. Kjennes ut som ei veldig god stang til prisen.

Link to comment
Share on other sites

Er sånne ringer som på bildet ja. Står hverken AX eller BX på trekket så da er det nok en gammel modell. Er det stor forskjell på den og de nyere? Ser skitt fiske selger BX for 600 og CX for 850 Også er det 600 for den billigste snella du lister og 150 for sena kanskje? Så da er vi oppe i 1500 inkl frakt for BX Greit nok avslag for eldre modell selv om det hadde vært fint om de hadde opplyst om dette i butikken. MenMen Fanger sikkert fisk denne også :) Det er jo fiskern det står mest på regner jeg med.

Slagordet til de impotentes landsforening "Det er ikke oss det står på"

Link to comment
Share on other sites

Har fått prøvd den litt nå og er veldig fornøyd bortsett fra at det ikke har blitt noe fisk. Men det ble det ikke på de 5-6 andre stengene vi har med heller.

Stanga er jo veldig kort og om man deler den og bare holder den i hånda så går det veldig fint å komme seg fram. Blir jo enda enklere med teleskop da men.

Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy