Jump to content

Vask av sovepose


Recommended Posts

Har en sovepose med kunstfyll (ie ikke dun) som etter en natt for lenge i trekket etter en våt tur ikke akkurat lukter blomster. Hjalp veldig med en natt ute i lufta, men eimen av råtten stank er der enda. Jeg finner ingen vaskenanvisning. Er det noen som har tips/erfaringer til vask av sovepose?

Link to comment
Share on other sites

Annonse

tja,du bør og ha en stor vaske maskin,dvs 8kg er det vel det sies (står og på soveposen) og så bør du ha en tørketrommel som er rimlig stor (8kg her og) og så bør du ha tennis baller når du bruker tørketrommlen slik att du får fordelte kustfiberen og få tilbake spensen.

Vasker du kun i maskin og henger den opp får du nok rimlig "kjedlig" jobb med og fordele ting,hverfall det jeg fikk når jeg prøvde med en dun sovepose,sendte det til svigermor som hadde tørketrommel da ble alt ok,det som er kjedlig hvis du "leier" tørke trommel er att du må stoppe ofte og sjekke om den er tør/varm osv så kan jo fort bli dyrt :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg har heller ikke tørketrommel. Har vasket både Ajungilaq og Haglöfs i vaskemaskin med godt resultat. Henger dem til tørk over en dør.

Men det er kanskje ulike fyllstoff i ulike merker, hva vet vel jeg? (Og at de tåler behandlingen 2-3 ganger er ikke det samme som att de tåler vask nr. 10.)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy