Gå til innhold
  • Bli medlem

Import av amerikansk jerky (tørket kjøtt)


erlendne

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Annonse

Jeg lager mitt eget, Beef jerky, er kjempe enkelt, syntes jeg og kan lage de smaks varianter jeg selv liker. Blir litt eksperimentering under veis. og det er moro,

 

Jeg tørker også andre ting, Bruker ikke de ferdig retter, syntes de er for dyre i forhold til hva man får for pengene, jeg tørker istedet, forskjellige grønsaker og kjøtt, Vakuumpakker det og rett i fryseren, så er det bare og ta opp, de mengder jeg trenger til tur. 

 

Holder på og tørke sopp (til middager) og bær(til grøt) nå, så jeg har til vinteren ture.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 9 måneder senere...

Gammel tråd, men uansett: Er det noen begrensing på hvor mye Beer Jerky en kan ha med seg hjem fra f.eks England?

Kjøpte meg 8 poser da jeg var over i starten av mai. £ 2.8 for en pose, noe lavere pris enn hva jeg har sett her til lands. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.