Gå til innhold
mrjeriksen

utstyr til 14 åring

Anbefalte innlegg

Velkommen til forumet.

Porto blir fort ganske dyrt, og det er ofte billigere å handle brukt hos Fretex eller loppemarkeder. Enkelte bruktbutikker har også veldig lave priser på slikt, typisk er slike butikker som drives som opplærings og arbeidstilvenningsprosjekter i kommunal regi.

Jeg synes det er positivt at du er forbeholden med å utbrodere hvor du bor, og hvem du er men hiis du bor i nærheten av en større by hvor du kan være ganske anonym så kandet bli lettere å finne løsninger for å få levert utstyr. Du bør vurdere om du skal ha en voksen med deg hvis du skal hente utstyr.

Har du tenkt over hva du trenger?

Jeg har hatt en del glede av å lage kokeapparat for rødsprit selv. Kan antagelig finne et gammelt gasskokeapparat (i god stand) og noen gassbokser som du kan få, men porto vil fort overstige verdien. Kan du plukke det opp Oslo så vil nok det gå bra. Passer det dårlig så er det kanskje like greit å lage et enkelt spritkjøkken.

Du bør kankje også kikke litt på denne, og låne bladene på biblioteket. "På tur for en tusenlapp" Skjult lenke - logg inn for å se den

dsk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.