Gå til innhold
snilen

Hund på turisthytter, hva sier man til folk som ikke bryr seg om reglene?

Anbefalte innlegg

Hundepolitikken i norge har gått helt av skaftet.

Er det slik at hundeallergi har tatt fullstendig av i de siste årene, eller er det galskapen som rår ?

Døde det folk som svisker før pga av at man kunne ha med seg under over alt ?

Galskapen har jo spredd seg som ild i tørt gress, og man ser jo samme tendensen over alt. En del steder i Norge får man jo ikke en gang sitte utenfor spisesteder/cafér en gang.

I Frankrike og Italia har jeg opplevd å ha med hunden på Michelin restaurant. Og, det var en selvfølge.

De aller aller fleste restauranter og spisesteder i Italia/Frankrike (bodd der i to år) så bare dumt på oss når vi spurte om kunne ta med hunden inn. Selvfølgelig; hva skulle vi ellers gjøre ? La den stå utenfor ?

Nå vet jeg denne tråden handlet om DNT sine hytter, men man ser nøyaktig samme kjedelige tendensen der. Forholdene for hund er stort sett særdeles dårlig (primært erfaring i fra hardangervidda). Mange tur/natur - mennesker har jo gjerne hund, og for veldig mange er det jo en selvfølge at de sover sammen med oss.

Selvfølgelig skal man respektere at folk har allergi, men ..... her har hysteriet tatt overhånd.

Jeg har hund og er ikke allergisk. Faktisk fikk jeg ikke innsyn i hva allergi er for noe før jeg var voksen. Bare nevner det for å understreke at jeg hverken er hundehater eller snakker for egen allergi.

Det kan umulig være annet enn uvitenhet som ligger til grunn for innlegget ditt, men du er jo generøs nok til å stille en del spørsmål for å bli mer opplyst. Og opplysning behøves. Selv i familier med allergi er det ofte hundeeiere som ikke respekterer at allergi er noe problem, mest av alt fordi de ikke er godt nok opplyst, tror jeg.

Ja, hundeallergi og allergi generelt har tatt helt av de siste årene. Det er ulike teorier til hva årsaken er, men galskap er ikke blant disse. Og folk har aldri, og kommer vel heller aldri til å dø som fluer pga hunders nærvær, men jeg antar du ikke mener kun døden er grunn god nok for at ikke hunden skal få være med inn overalt!? Når det er sagt kjenner jeg unge mennesker med allergi så alvorlig at de ikke kan bevege seg noensteds uten en EPI-penn (en livreddende akuttsprøyte).

Hva de gjør i Frankrike og Italia synes jeg er helt uinteressant, og det er jeg overbevist om at du ville være enig i om du faktisk kjente til hvor store OG langvarige problemer allergi kan forårsake for enkelte.

(...) Det er en stor forskjell på det å ha hund og det å ha allergi. Den ene er frivillig.

Ser at det har kommet noen innlegg mens jeg skrev dette. Phaser har jo et utrolig treffende poeng her, jeg synes faktisk ikke det er noe å diskutere engang.

:lol:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.