Gå til innhold
  • Bli medlem

Valg av hodelykt som skal brukes til jakt, ski, topptur og delvis sledekjøring


Buhaug

Anbefalte innlegg

Annonse

Hei Phaser !

Ja, det går litt for fort enkelte ganger. Hadde jeg sett litt bedre etter så ville jeg ha skjønt hva du mente.

Jeg har sett litt nærmere på lykta nå i dag etter at pakken under juletreet er åpnet og må være enig med deg. Det ser litt uintelligent ut at på/av knappen sitter på batteripakken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Magicshine-lykta er ei god sykkellykt men den er for tung, det er ikke varmt nokk lys i lykta til at du kan bruke det på skiturer der det kansje kommer til og snø pgv at da ser du bare mye blått lys foran deg. batteriet er et godt batteri i starten men du ser fort at batteriet blir dårligere etter noen ladinger. å du må kjøpe et annet hodeband for det som føller med må du ha lykta midt på hode for å lyse rett frem. + batteriet har hatt en tendens til og sprenge.... så dere vet det :)

den lykta jeg kan anbefale er X-trail fra Silva, den er en veldig lett lykt som sitte veldig godt på hode og god strammemuligheter. x-trailen er i oppladbart og i AA batterier med en batteripakke som kan tas av og festes på belte eller på magebeltet som føller med(føller og med hjelmfeste og sykkelfeste.). det er det varmeste lyse du får tak i viss du ikke skal opp i halogen lykt eller sprint/alpha lyktene til silva som koster 2000-5000 kr.

H14 er også et godt alternativ den egner seg godt til jakt og fiske. den lyser veldig langt og godt, men den lyse veldig kaldt som gjør at det vill ikke egne seg så godt i høy hastighet eller i dårlig snøforhold. den er litt tung og innstillingene kan være litt inviklet så les bruksanvisningen før du prøver deg eller så kan det verr du hater lykta etterpå:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Folk har tydeligvis litt ulike opplevelser av Magicshine-lykten. Jeg har brukt den til skiturer i mørket og løpeturer og synes den er utmerket! Har også en H14 og den er grei til løping og generell turbruk, men er det snakk om skikjøring tar jeg mye heller Magicshinen. H14 er dog grei å ha med som leirlykt, til det bruket egner ikke Magicshinen seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.