Gå til innhold
Lilja

Hjelp min sønn på 12 vil på tur alene med kompiser...Noen råd hva som trengs?

Anbefalte innlegg

Jeg begynte nok også i den alderen der. Dro på tur i nærområdet sammen med en venninne - så langt unna folk at det ikke ville komme noen tilfeldig forbi, men nært nok til at foreldre lett kunne finne og nå oss om nødvendig.

Det var lurt. Første sommeren ble det pissregn, og alt ble gjennomvått, våknet iskald. Da kom faren til venninna mi og hentet oss, og det var i grunnen veldig ok... Året etter prøvde vi på nytt, ca. samme sted. Da ble det lyn og torden, lynet slo ned ganske like ved oss. (Vi hadde fått med oss at lynet søkte til metall, så teltstengene hadde vi "klokelig" tatt ned og gjemt under noen steiner langt unna oss, he he he.) Vi virret fortsatt livredde rundt på holmen da moren min kom, hun møtte to hysteriske unger som igjen ble sjeleglad for å se en forelder.

Men i finværet tidligere på kvelden hadde vi trivelig besøk i teltet, da hadde det nok ikke vært like velkomment med voksenbesøk. ;) Se det an, og la dem være i fred dersom ikke vær eller annet tilsier at det kan være greit å sjekke. Skal noen stikke innom bør det være for DERES skyld, ikke DIN. ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.