Gå til innhold
  • Bli medlem

Varm vinterpose til barn?


Ullsokk

Anbefalte innlegg

Annonse
  • 1 måned senere...

har sovet 1 ukes tid i telt i sommer med sønnen min og kjæresten,sønnen var da 2 år (er nå 2.5 år) kraber til stadighet ut av soveposen og er veldig urolig,når jeg var på tur med han når han var 1 år så tok jeg bare han i min sove pose og da ble han rolig.

Gjorde ikke det i sommer pga var så varmt så han fikk bare "holde på" Det er ikke problem på sommer tid men nå som jeg skal på tur med han til vinteren/høst og det kan bli noen - er ikke det noe spesielt bra,ser på det da som par muligheter

setter veldig pris på tips her :oops:

det blir nok primært tur med pulk da jeg har sovepose fra før til -4 fra hellsport (http://www.helsport.no/no/SERVICE/Spesial_og_eldre_soveposemodeller/Haukeli_dun) sån den blir brukt til høsten (har lyst på ny til sommeren som er lettere)

Kjæresten sier det er tvilsomt hun blir med på tur på vinteren så det er ikke noe poeng i og ta med i betrakningen 8) (holder med vår/sommer/høst sier hun)

1

kjøpe en sove pose til han fra isbjørn på 120cm slik att han ikke trenger og varme opp så mye og jeg kjøper en hvilken som helst sove pose

-risikere att han klarer og komme seg ut eventuelt blir veldig rastløs og får ikke sove

+ jeg får sikkert sove bedre og det gjør vel han og etterhvert.

+ jeg kan velge hvilken som helst sove pose.

2

jeg kjøper en sove pose til meg fra isbjørn og en til sønnne min bestiler den slik att glidlåsen min er like lang som soveposen hans slik att vi kan koble dem sammen og ikke bruke unødvendig energi på og varme opp 2 vokse soveposer.

+han vil sikkert værte mere "trygg" og ikke så urolig pga han vil ha meg i nærheten,mulighet når han blir større og sove i egen sovepose.

-jeg kunne godt tenkt meg en anne sove pose som er lettere da isbjørn soveposen er rimlig tung slik jeg ser på det (ut fra tester osv)

- det vil bli en rimlig stor åpning der hvor hode er vil jeg tro og er vil det nok bli luft "tap" som gjør att det blir kaldere enn nødvendig.

3 kjøpe en stor sove pose og dele den sammen med sønnen

+ vil bli bra med tanke på varme osv

- vil nok sove dårlig pga liten plass og det vil nok ikke være leng sønnen min vil ligge slik,kanskje bare den vinteren her?

4 finne sove pose som er til 2 voksen og som er rimlig lette og er glidlås på som skal koble samme til 1,men er avhenig av att det ikke er glidlås hele veien slik att jeg kan knyte den igjen den til sønnen min slik att han ikke må varme opp hele den store sove posen sin

+ lettere vekt med seg på tur

+ en sove pose som han kan vokse med etterhvert

-jeg finner ingen av den typen her ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heh, det kan se ut som det største barnet får ny sovepose. Den her

1503-365.jpg

lå og skrek etter *host* den største ungen. :oops: Gleder meg..øøøh...jentungen gleder seg fælt til å teste til helgen! 8) 950 gram da gitt!

Bruker også denne som barnepose vår sommer høst, og med en fiberpose utenpå om vinteren. Posen er ganske trang, med innvendige strikker og passer derfor ok for barn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.