Gå til innhold
  • Bli medlem

Varm vintersovepose


rognposan

Anbefalte innlegg

Har rukket to netter i årets storinvestering, min nye Sea to Summit Alpine 3 Long (en del av den kliss nye soveposeserien fra STS). Den siste natta under åpen var minimumstemperaturen -23, og med halssnøringen og hodesnøringen godt igjen var det godt og varmt! Lå på et vanlig Bamse Extreme underlag oppå snøen, med ull under/over + en fleecegenser. Halvtjukke ullsokker. På morgenkvisten ble det et godt vinddrag, og uten ly for vinden ble det da kjølig. Soveposer er som kjent lite vindtette. God plass, fine løsninger og så langt ingen kondensproblemer. En skikkelig herlig pose, jeg gleder meg til fortsettelsen!!!

Her er besrivelse fra importøren (Cirdan):

Alpine er flaggskipet blant dunsoveposene - når kravet er en sovepose som virkelig tåler arktisk vintertemperatur. Fylt med 850+ Loft dun i firkantlommekonstruksjon uten gjennomsøm, for å sikre rett dunfordeling og minimalt varmetap i hele posen. Ekstra halsisolering, god plass for både klær og støvler. Skallet er i 3D NanoShell, som gir posen meget gode vanntette og pustende egenskaper. Leveres i 2 størrelser (Regular, opp til 185cm/Long, opp til 205 cm).

Temperatur: EN-norm 13537: Comfort/limit/ekstremtemperatur ©: -12/-20/-42

Spesifikasjoner: 850+ Loft europeisk gåsedun i firkantlommekonstruksjon uten gjennomsøm, fyllvekt 1000 gram, med 3D NanoShell ytterskall, YKK3 glidelås med antisnag, snøring i topp og bunn, ekstra tetning ved nakke. Inkludert kompresjonstrekk i UltraSil Cordura, netting oppbevaringssekk og ekstra skittentøybag.

Vekt: 1780 gram, komprimeres til 5 liter

Sesong: Helårs/vinter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Vurderer SERKT å bestille Marmot toppmodellen CWM http://marmot.com/products/cwm_membrain <-- derfra. Har sett ad det noen steder står EQ, har det noe å¨si elller er det membranen? eller var det kanskje WM posene det stod det på :) Hva blir forskjellen på¨denne og Bison foresten?

En forskjell på Bison og CWM er at Bison er noe lettere og koster mer. Tekniske løsninger er litt annerledes. Viktigst er kanskje passform. WM poser er ganske smale ved fotende og brede øverst. Det gir bokstavelig talt albuerom. Jeg liker det. Andre foretrekker mer tradisjonell poseform. (Jeg har aldri støvlene nede i posen)

Jeg falt ned på WM etter å ha prøveligget meg gjennom en haug sportsbutikker, da de posene passet til mine liggestillinger og kroppsform.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.