Gå til innhold
  • Bli medlem

Hjelmkamera


Henrik.S

Anbefalte innlegg

Annonse

jada..

de er veldig bra begge to, selv har jeg contour hd1080(venter på den nye GPS versjonen) og er veldig fornøyd med den.

hvilken du velger går egentlig bare ut på hvilke feste du vil bruke mest og hvor mye vidvinkel du vil ha.

Gopro har VELDIG mye vidvinkel(for mye for meg) slik at jeg synes at den av og til forvrenger bildet noe. selve formatet på den liker jeg heller ikke hvis det skal festes på hjelm.. da er formen til contour mye bedre, MEN til gopro finnes the brystfeste som er sikkert det heftigste til mange applikasjoner som for eks sykling.. ellers er kvaliteten på filmingen på begge eksepsjonelt bra.

A

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...

Har et GoPro Hero 2 HD Motorsport som jeg kjøpte for en måneds tid siden. Har det på hjelmen på MC og også på et RAM mount bak på sykkelen (måtte lage adapter fra Kamera til RAM da dette ikke finnes). Vidvinkelen kan stilles ned til 120o (tror jeg det er, det er det smaleste av 3 settings) hvilket er ganske nær naturtro. Jeg har fotsatt mye å jobbe med for å finne et bra oppsett og er litt misfornøyd med at man hører kameraet røre på seg i festet/ foten, men tenker på å få laget en slags demperplate. Ved asfalt kjøring er det ganske greit bilde, men det vibrerer og rister litt når man leker litt på grusveier. Det er jo ikke kameraet sin skyld og en bør nok uansett redigere en hel del for å få et interessant resultat. Regner med at en sommer med opptak kan klippes ned til ca 5 minutter ok film. En kompis av meg har Countour HD og de har omtent samme vind suset tror jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Har både Contour HD og Contour +. Sistnevnte er vel verdt prisforskjellen, med glasslinser, Bluetooth visning på Smartphone, endring av innstillinger fra Smartphone, mikrofoninngang, med mer. Liker formfaktoren bedre enn GoPros store frontflate. Bildekvaliteten på + er meget bra. To forskjellige vidvinkelposisjoner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Nåja, jeg ville bare legge til at jeg er SUPERFORNØYD med min gopro hd2...ikke at ski-opptak ble så veldig bra (kan også skyldes at jeg suger på ski?), men når jeg endelig fikk fikset undervands-fiks (3rd party), opptaket var HELT SYKT! som NatGeo eller noe...(snorkelling i australia)...

har ikke erfaring med contour (fienden! :-P ), men gopro har et voldsomt bruker 'community', og sann. flere brukere samt fabrikanter av '3rd party utsyr'. Hva gjelder bruker -vennlighet og video-kvalitet (bør komme først!) må du gjøre litt forskning. De er vel begge dårlig når det gjelder lavlys forhold tenker jeg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er nå på mitt andre kamera av typen Contour HD1080 som jeg er veldig fornøyd med! Grunnen til at det er mitt andre er at jeg presterte å miste det første mens jeg hoppet strikk for 2 år siden. Var festet som knakk av alle ting, vil si at dette er den største svakheten til dette kameraet. Derfor kjøpte jeg nå i vår et helt nytt festesystem fra http://www.xvusa.com/ som jeg er enormt fornøyd med. Anbefaler alle med Contour til å ta en titt på dette systemet.

http://bildr.no/view/1254773

http://bildr.no/view/1254770

http://bildr.no/view/1254772

http://bildr.no/view/1254771

Har liggende noe opptak fra en padletur som jeg skal prøve å finne frem i løpet av helga

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.