Jump to content
IGNORED

Jerven Thermo Extreme


 Share

Recommended Posts

Jeg er 180 og har en Thermo Extrem, den er helt konge den.. Jeg sov ute i til dels fuktig og til dels veldig kaldt vær, type våt snø og 15 minus om natta i kun duken (uten liggeunderlag), iført de klærne jeg sto og gikk i. Det funka helt greit, men jeg kan ikke påstå jeg sov tungt, men fikk nå den søvnen jeg trengte før vi rusla videre.

Det eneste problemet med duken er som det blir sagt kondens. Nå er nok jeg litt hardfør når det gjelder krav på komfort og temp når jeg er ute, så det er tvilsomt at alle ville trives under samme forholdet. De andre i patruljen hadde soveposer og liggeunderlag i tillegg.

Løsningen på kondensproblemet er selvsagt viss du er i en situasjon utenom det militæret hvor du har mulighet til å fyre opp bål og tørke duken på den måten, eller bare sitte i duken med et stearinlys (jeg bruker gravlys med "lokk") mellom beina og åpner duken hver gang du har fått opp varmen litt - Varm luft holder på

fuktighet - kald luft slipper fuktighet... Står mange gode tips i brosjyren som du får med duken;)

For meg oppleves lengden som passelig, for deg kan den bli litt kort viss du skal ha hele seg inni. Men jeg ligger som regel på siden i tilnærmet "fosterstilling" likevel, så det har ikke den betydningen for min del, selv om lengden er bra når jeg ligger strak ut også. Det beste er selvsagt om du får låne en duk og prøve den viss du kjenner noen som har en.

For meg er jerven helt konge, uansett vær!

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy