Gå til innhold
  • Bli medlem

Østmarks-ekspedisjon


Vestmar

Anbefalte innlegg

Som oppvarming og bli-kjent tur til en litt større utenlandstur/ekspedisjon i Januar var vi en gjeng nyskjerringe mennesker fra ca 30 til ca 60 års alder som la ut på tur i Østmarka i helga. Sekkene ble skikkelig tunge, men vi var heldige med været og hadde strålende sol hele tiden.

Gikk fra Ellingsrud over Puttjern, Kroktjern og til den fine telplassen på østsiden av Hauktjern. Trolsk lav Novembersol ga spennende lysforhold. Det ble en opplevelse ettersom vi også traff lederen for Østmarkas Venner ved søndre Puttjern. Fikk mye interessant informasjon før vi gikk videre. Vel fremme gikk vi bort til Østlandets beste klatrefelt og øvde oss på litt klyving/enkel klatring og rappelering.

Når det begynte å mørkne i 5-tiden gikk vi tilbake til teltplassen og slo opp teltene. Fikk også fyrt opp ett godt varmende bål. Hadde med oss ekpedisjonsmat (Real Turmat, Bixit, ADHD-kake, Rett i koppen, etc) for å få den rette stemningen. Etterhvert ble det historier og turprat.

Det endte med at de fleste av oss droppet teltene og lå rundt bålet under åpen himmel. Vakker stjernehimmel, bare forstyrret av diverse fly som kom seilende ganske lavt over oss og så ut som Star Wars romskip i mørket.

En munter gjeng labbet tilbake til byen dagen etter. Kommer tilbake til ekspedisjonen utpå nyåret. Nå føler jeg meg skikkelig motivert.

Vis rapporten i Turkartet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Heriks fremhevet denne emne
Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.