Gå til innhold
  • Bli medlem

Snøhule leies ut


yalla

Anbefalte innlegg

Tviler på det forandrer noe særlig. Millionen han har på "banken" blir vel aldri frigjort før han en gang flytter tilbake til sivilisasjonen igjen, og maten som samfunnet "sponser" han med stammer jo fra containere og går under beskrivelsen "mat vi ikke vil ha", mat utgått på dato.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
  • Svar 56
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Jeg anbefaler deg å se filmen Zeitgeist dersom du tror det ovennevnte er bombastisk fakta.

Kan ses gratis her:

http://www.zeitgeistmovie.com/

Kanskje den klarer å fremprovosere noen tanker utenfor den vanlige boksen for flere her inne, kanskje ikke.

Ja jeg er helt enig i del 1 av filmen at Jesus bare er oppspinn :-)

Når det gjelder konspirasjonen i del 2, er det hele bare latterlig.

Hvis bare 1 person begår mord, er sannsynligheten for at vedkommende klarer å holde dette skjult ganske stor. Hvis 2 personer i fellesskap begår mord, synker denne sannsynligheten til omtrent 0%. En av dem vil nemlig plapre før eller siden. Hvis WTC er en innside-jobb betyr det at hundrevis, kanskje tusenvis involverte må holde kjeft. Det er helt umulig. Helt latterlig....

Gå inn på nyhetsspeilet.no og se hvilke konspiratoriske krefter du allierer deg med. De fleste av dem har faktisk Hitler-sympatier og mener at holocost er oppspinn, og at jødene står bak både Gulag, Armenia og flere andre folkemord. Jødene utgjør 3 promille av verdens befolkning, og det blir helt latterlig å tro at så få skal kunne stå bak all ondskapen i verden. Jødene er jo totalt marginalisert i media og klarer jo ikke engang å hacke internett :-)

Nazismen er på stor fremmarsj i Norge, og jeg mener ikke de 10-15 boots-gutta på ytterste høyre fløy :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg mener det blir feil å klandre Hulemannen for å bruke trygd til å finansiere sin levemåte.

Han benytter seg bare av de mulighetene som samfunnet har lagt til rette.

For alt jeg vet så kan det være Hulemannen har en særdeles god legitim grunn til å motta trygd også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg mener det blir feil å klandre Hulemannen for å bruke trygd til å finansiere sin levemåte.

Han benytter seg bare av de mulighetene som samfunnet har lagt til rette.

For alt jeg vet så kan det være Hulemannen har en særdeles god legitim grunn til å motta trygd også.

Som Adler refererte tidligere:

"Det største problemet for en velferdsstat er hvis det blir en akseptert sosial norm å snyte velferdssystemet." (Økonomiprofessor Assar Lindbeck, Berlingske Tidende 29.11 2004)

Så du mener vel at det er helt greit å ta ut alle egenmeldingsdager også, selv om man ikke er syk?

Grenseløs snillisme kaller jeg dette - kreve sin rett uten å gjøre sin plikt. En moral i forfall, men man kan vel ikke forvente noe annet av et sosialistisk system som syr puter under armene på folk....

Snylting er det samme som å STJELE fra de syke og svake. Jo flere som forsyner seg av samme kake, jo mindre blir det til hver. Men dette er det visstnok en del naivister som ikke skjønner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gå inn på nyhetsspeilet.no og se hvilke konspiratoriske krefter du allierer deg med. De fleste av dem har faktisk Hitler-sympatier og mener at holocost er oppspinn, og at jødene står bak både Gulag, Armenia og flere andre folkemord. Jødene utgjør 3 promille av verdens befolkning, og det blir helt latterlig å tro at så få skal kunne stå bak all ondskapen i verden. Jødene er jo totalt marginalisert i media og klarer jo ikke engang å hacke internett :)

Jeg allierer meg ikke, men reagerte på hvordan sentralbanksystemet i praksis fungerer.

Burde nok presisert at det er Addendum filmen (Zeitgeist 2) som er verdt å se i sammenhengen jeg brukte linken. Likevel er det interessant å se bevisene bli linet opp i eneren også vedr. 11\9 og innside jobben. Man bør ikke utelukke noe helt bare fordi det høres utrolig ut. Gevinstene bak terrorismefrykten har vært enorme, og markedet fikk en steroideinnsprøytning etter 11/9. Dessuten er handlingen fremdeles ganske fersk, det kan godt hende at når de ansvarlige begynner å pensjoneres at en eller annen får samvittighetsplager og står frem, som vi har sett andre eksempler på før. Har sett en knall dokumentar av en forsvarsminister(?) som kommer med avslørende detaljer, etter pensjon selvsagt, når han ikke lenger har særlig mye å tape. Dessuten ville en slik aksjon heller ikke ha trengt å inkludere mer enn en sammensveiset gjeng på tja, 10-30 stykker i de riktige posisjonene.

Men dersom du har en annen årsak til hvorfor Irak ble angrepet mens usa "likevel var i nærheten", så kom gjerne med den, jeg er ikke fastlåst i en tro, men er nysgjerrig og åpen for alternativer annet enn det vi får servert i massemedia. En annen god film som dekker det samme temaet, men som fremstår litt mer troverdig er den tyske dokumentaren "Lets make money" fra 2009, b.l.a. vist på BIFF her i Bergen. Denne har jeg ikke lykkes i å finne streamet online, bortsett fra på steder hvor man ellers har gode muligheter for å finne både sjøørret og sjørøvere :)

For å komme litt innpå temaet igjen, jeg gleder meg til å se filmen om Huleboeren. Det kan bli en spennende debatt etterpå, men hvorvidt jeg skal begi meg ut på en langtrekkende debatt om velferdsystemet i Norge kan vare i 20 eller 60 år fremover skal jeg ikke spekulere i nå. Vi kan heller diskutere norges fremtidige inntektskilder, da jeg i Teknisk Ukeblad for litt siden kunne leste at norsk oljeproduksjon nesten er halvert siden 2001, gir det grunn til større bekymring enn hvorvidt NAV bør dele ut trygd istedetfor å tilrettelegge for andre utdannelser. Men for å legge ballen død for min egen del i velferdsdebatten, er jeg enig i at uføretrygding gis over en lav sko i disse dager. Kjenner til flere som er uføretrygdet fordi de er udugelige fremfor rettmessig uføretrygdet. Mister man foten i en ulykke kan man fremdeles ta en ny utdannelse og få seg arbeid i en annen sektor, ja kanskje sågar med redusert arbeidstid dersom det måtte behøves.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som sagt, det er jo mulig Hulemannen har en legitim grunn til å motta trygd.

Faktisk så er det vel usannsynlig at han ikke har det, så lenge han faktisk mottar trygd, for jeg antar det er en slags behovsprøving.

Slik fungerer systemet vi har her til lands nå i dag, og jeg mener at vi kan ikke klandre noen for å benytte seg av et tilbud som er gjort tilgjengelig.

Hvis noen mener at Hulemannen ikke skulle mottatt trygd, så er man uenig i hvordan Velferdsstaten fungerer, og burde da ikke ha stemt på politiske partier som ønsker å ta fra de som skaper for å dele ut til seg selv og alle andre som ikke bidrar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive

Annonse


×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.