Jump to content
IGNORED

Ajungilak grevling.


 Share

Recommended Posts

jeg kjøpte nylig et slikt us army trekk på ebay. betalte 34 usd for et trekk som var brukt men som ser så godt som nytt ut. Dette ble rett under 200-kroners grensa så ingen toll. I tillegg ble det 30 dollar i porto, i alt tilsvarende ca 370 totalt. Jeg har ikke brukt det enda, men det gikk helt fint å få det sendt over og jeg synes trekket ser bra ut, det er helt og det besto en rask test i dusjen ihvertfall.. Trekket er jo ikke "superlett", det veier i overkant av en kilo (1100), men det virker veldig kraftig bygd og ser ut som om det vil tåle det meste. I skogen trenger du bare en liten presenning til hodeenden, så kan fotenden stikke utenom, så kan du sitte ved bålet og nyte utsikten og være tørr og totalvekta av trekk+presenning blir ikke så gæli heller samenligna med telt. Jeg har også kanskje tenkt å bruke trekket som vindsekk/nødbivuakk, det virker mere fristende å ta lunsj i regnvær i et slikt trekk enn i en fjellduk som ikke er vanntett, i tillegg er det langt nok til å sove i imotsetning til fjellduker.

disse trekken virker som et skikkelig kupp, 370 kroner for et slitesterk gore-tex trekk som kan trekkes over ansiktet. Sammenligner man med konkurrenten i Dermizax:

http://bergans.no/sider/sovepose_detalje.asp?modID=4303, så er forskjellen at dette er 1600 kroner billigere og 600-700 gram tyngre. us army trekket tar også opp et ikke ubetydelig volum sammenbrettet.

informative videoer om trekkene:

http://www.youtube.com/watch?v=AC0z4a2-DUg

Selgeren jeg brukte var http://myworld.ebay.com/toptendeals/, han hadde ihvertfall mange trekk i varierende kvalitet og pris. Helt problemfritt.

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy