Jump to content

Sopp - forvekslingsarter...


josteink
 Share

Recommended Posts

Jeg har en utrolig safe og fin regel når jeg plukker sopp:

Jeg plukker KUN piggsopp og kantareller, men mest kantareller. Sistnevnte er nesten umulig å ta feil av, og har aldri vært markspist slik en god del av soppartene er plaget med. Piggsoppen er også en grei type å holde seg til. Grunnen til bare disse to er faktisk at jeg finner tilstrekkelig nok til mitt forbruk med å holde meg til disse.....

Per

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en utrolig safe og fin regel når jeg plukker sopp:

Jeg plukker KUN piggsopp og kantareller, men mest kantareller.

Per

Sikkert en fin og grei regel hvis du har tenkt å spise dem som mat, men du kan ikke ruse deg på kantarell, da trenger du fleinsopp eller krittøsterssopp, og da er vi tilbake til trådens tema.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy