Gå til innhold
  • Bli medlem

Best i test jaktstøvler


rhodnefjell

Anbefalte innlegg

Hender jeg kjøper inn paracord fra supplycaptain.com. Det koster ca 100kr med frakt for 30m og da har man reserve telttråd, skolisser, tau, fiskesnor, etc. Selve tauet er ikke mange milimeterne og skal visstnok tåle 249kgish...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Enten må du kutte snoren med en loddebolt eller en svipenn, eller så må du brenne endene. Tape holder ikke.

Krympeplast - slik som brukes på el-kabel er også et alternativ åkrympe på i endene (i tillegg til å brenne endene). Det blir "tilnærmet" det som er på vanlige lisser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Virker som alle over med unntak av Finseronny foretrekker sko med membran. Holder meg til fulllærstøvler uten goretex. Slitt ut sålen på et par Lundhags professional (8 år), prøver meg nå på et par halvhøye Syncro mid til mer allsidig bruk.

Vurderte du å sende de inn til Lundhags for å få på ny såle :?

Har nettopp kjøpt et par Professional High. Brukt litt forskjellig de siste årene. Har både Isogaisa og Rastegaisa, men Isogaisaene ble smale ved tærne etter en tids bruk 8) Dette er den svarte modellen med "klem D-ring" som lisselås. Rastegaisaene har ikke hatt det problemet, men synes desverre at lisselåsen er klønete. Suveren støvel ellers. Synes det er greit med to par under jakta, og kjøpte derfor et par Lundhags professional High til 2.200,- på XXL som tillegg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet de ikke er så dyre på det. Jeg vurderer å få spesialsydd skisko, og det skulle de ikke ha mer enn 600,- i tillegg for, kontra standard Huski ski 75mm :wink: , så jeg regner med en 600-1000 for ny såle :shock:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 12 år senere...
Trango skrev (På 15.7.2009 den 23.54):

Jeg har det siste året fått testet Alfa Hjerkinn. Ypperlig sko for oss som har høy rist og brede "vadeføtter" De krevde i motsetning til mine Alfa Walk King litt inngåing før de ble helt komfortable. Hjerkinn er høye så jeg bruker de helst i skogs, -myrterreng der det kan være litt vått. Ellers så synes jeg de andre er litt mer hendige. Men til sitt bruk har jeg nesten bare godord om Hjerkinn. Eneste jeg faktisk har å utsette på de er at de forholdsvis fort gnager over lissene i låsehempen. Er det forresten noen her som har noen tips vedr. det problemet? De fleste jeg har snakket med som bruker disse skoene har opplevd det samme.

Kjøp paracord skolisser så er du kvitt problemet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.