Gå til innhold
  • Bli medlem

To små, en mellomst og to store i Bymarka


elliva

Anbefalte innlegg

Vi oppdager Bymarka på kryss og tvers, og i dag sto Dreiers minne for tur. Ut av døra allerede klokka ti, greit med smårollinger som vekker mamma og pappa halv sju i helgene "grøss".

Vi legger til nye erfaringer hele veien, slik at turene våre blir bedre og bedre opplevelser for de små (og dermed for de store også). Siste nytt på erfaringsfronten er å gi barna litt å tygge på i bila, slik at energien er på topp når vi legger ut på tur. I dag fikk de alle tre en halv energibar hver, og det gjorde susen! :)

Vi la i vei fra parkeringsplassen ved Kobberdammen, i dag skulle vi finne Dreiers Minne. Dreiers Minne kan leses om andre steder på nettet, men det vi hadde bitt oss merke i var at det var en nærmest ukjent plass som det var de få forunt å ha vært på. HA HA! Reneste motorveien inn (litt overdrivelse da), flere stier, barnevognspor, sykkelspor og flere ferske fotspor fra i dag. Altså ikke så veeeldig vanskelig å finne :)

Vi vandret med freidig mot i ca. en halv time, måtte klatre litt opp på steiner og berg underveis, selvfølgelig! Så helt innunder Geitfjellet fant vi et fantastisk sted! Ungene elsket det fra første stund, hytte både ute og inne, masse å klatre på og utforske. Vi kosa oss der et par timer, med turmat, kakao, kaffe og sjokkis. I dag var det vi voksne som ville hjem først :)

Vi sang og plystret på vei hjem, dette var en av de beste turene vi har hatt. Gjett hvor vi skal neste helg :)

Vis rapporten i Turkartet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Dreiers Minne var lenge en vel bevart hemmelighet, men i de senere årene har fler og fler blitt klar over den, og i og med at den ligger såpass nær trafikkerte områder og bilvei, er det vel dessverre snart kun et tidspørsmål før stedet blir ramponert. Forøvrig, hvis dere likte Dreiers Minne, anbefaler jeg Bjørkhylla!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.