Gå til innhold
  • Bli medlem

Frontlommer til ryggsekk


Pål L

Anbefalte innlegg

Leter for tiden etter noen frontlommer å feste på sekken. Dette fenomenet ser ut til å ha lite utbredelse, men personlig synes jeg tanken bak det er svært god. Med slike lommer er det mye lettere å få tak i ting man trenger under veis. For eksempel kan man ha snacks, vann (for de som ikke bruker drikkesystem), lue, skjerf og lignende i disse lommene. For oss som drasser med oss et stort speilreflekskamera på tur er det også et tilgjengelig sted å ha det.

Uansett, det virker som om det er svært få som lager slike lommer. Hittil har jeg funnet følgende produkter:

Syncpack Frontpack Systems - http://www.thesyncpack.com/ - Forholdsvis tung konstruksjon (1kg totalt), ser dessuten ut for å blokkere synet mot føttene noe.

Aarn Bodypacks - http://www.aarnpacks.com/ - Lager hele sekker med frontlommer. Lommene selges også separat. Hvis lommene passer på andre sekker er kanskje dette et godt alternativ.

Bergans Frontlommer - http://bergans.no/sider/start_produkter.asp -> Sekker/Bæremeiser -> Ekstrautstyr -> Front pockets QSS 2x5L - Kanskje det mest tilgjengelige her i Norge. Har hørt at de ikke har noe særlig bra festesystem.

Personlig synes jeg ingen av disse ser ut som en perfekt løsning. Aarn Bodypacks' Sport Balance Pockets ser ut som et godt alternativ, men om disse passer på andre sekker enn deres egne er uvisst. Er det noen som vet om noen andre som lager slike produkter?

Hvis noen har Bergans sine frontlommer (eller noen av de andre, for den saks skyld), hvor bra fungerer disse? Er det mulig å bruke disse på andre sekker? Et bilde av selve festeanordningen hadde vært kjempefint å fått se...:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har tilpasset Bergans sine frontlommer til min gamle Karrimor sekk (1991) og det fungerer veldig bra. Enig med deg i at frontlommer er veldig praktisk, og spesielt når man går alene. Da slipper man å ta sekken av og på for å få tilgang til det mest nødvendige. Få bruker frontlommer, det har jeg lagt merke til, kanskje fordi løsningene som markedsføres ikke kan festes på alle sekker? Jeg måtte bruke symaskin på frontlommen for å lage en god feste-løsning. Kan poste et bilde etterhvert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.